Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah kahvaltıda (her zaman olmamak şartıyla) simidin 1/3 u yenebiliyor.diyetisyenim öyle demişti

Grubuna sesleniyorum.

Bu hafta 1. benim ona göre :KK49::p
Kimse bana yetisemez:KK48:

Maşallah kızlar çok istekli gördüm sizi. Bende bir aydır ilk kez dışarı çıktım . Doktora gitmeleri saymıyorum tabii. Veda kahvaltısı yapıyorum kilolara :KK76: haftaya inşallah cuma alçı çıkarsa başlıyorum zayıflama serüvenine :KK76:

@alpikrsonsuz canım ilk yaratıldığını giriş kilosu sayacağım malum alçı sonraki hafta ancak listede olacaksın ok mi

Kızlar öğle yemeği için kendimce tarif uydurdum :)

1 adet patlıcan, 1 sivri biber, yarım kırmızı biberi tost makinasında kızarttım. Yarım soğanı yarım yemek kasığı yağla soteleyip kızarttığım sebzeleri soğana ekledim. Hepsini soteleyip yağını süzdürdüğüm ton balığını ve 1 adet domatesi , nane ve pulbiberi ekleyip soteledim. Biraz kavurunca kapatıp afiyetle yedim :)

Kızlar öğle yemeği için kendimce tarif uydurdum :)

1 adet patlıcan, 1 sivri biber, yarım kırmızı biberi tost makinasında kızarttım. Yarım soğanı yarım yemek kasığı yağla soteleyip kızarttığım sebzeleri soğana ekledim. Hepsini soteleyip yağını süzdürdüğüm ton balığını ve 1 adet domatesi , nane ve pulbiberi ekleyip soteledim. Biraz kavurunca kapatıp afiyetle yedim :)
Ohh afiyet olsun ben daha yemedim oglryi ay aciktim mi ne

T tatlimay canım deneme suren başarısız biraz önce okurken gordum seni kusura bakma kararlı ve azimli olduğunda buyur

@alpikrsonsuz canım ilk yaratıldığını giriş kilosu sayacağım malum alçı sonraki hafta ancak listede olacaksın ok mi
Sen nasıl istersen öyle yap canım. Alçı çıkınca tartilirim onu başlangıç sayarsin . Ama çıkması kesin değil cuma günü. Şayet çıkmazsa mecburen çıkana kadar bekleyeceğiz çünkü kiloyu karıştırıyor onun ağırlığı. Ben pek hareket edemeyecegim için çok fazla kilo kaybı olmaya bilir ilk başlarda. Sizin dengenizi bozmayayim. Nasıl uygun görürsen o hafta al listeye .

kahvaltimida adam akilli yaptim :21: 2 domates 2 yumurtayla menemen yaninda beyaz peynir ve ceviz...ekmekk yokkkkk:rolleyes::rolleyes: ekmeksizlige alistim sanirim..sadece hastayken etimek ve simit yemistim :KK61: Cumayi iple cekiyorum :KK73: aksam spor yapmak istiyorum isden sonra evde..ama her yanim sizliyor :KK70:

Öğle:
1tabak karnabahar yemeği (neredeyse yağsız)
Yarım kase cacık
1kepçe mercimek çorbası
1dilim ekmek
Salata
Şalgam

Ara: 8-10 fındık

Back
X