Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlllaaarrr ben geldimmm, sabah kalktım annemlere gittim, normalde araçla 15-20 dk sürer fakat istanbul tarfiğinde ve 3 vesait değiştirmemden dolayı yaklaşık 1,5 saat sürüyor. gidip gelmem yaklaşık 2,5-3 saat sürüyor. dolayısıyla çok yorucu oluyor.
bende sabah kahvaltıda annem çok seviyor diye giderken simit almıştım. kahvaltıda (09:30 gibi) yarım simit, domates salata, zeytin, peynir ve yarım haşlanmış yumurta ile şekersiz çay olarak yaptım. sonra yeğenimle markete gittik annemle ona dondurma aldım ama cuma günü aklıma gelince kendime almadım :KK76: sonra amcamın kızına uğrayıp bir nescafe içtim, 10-15 tane üzüm yedim.
750 ml kadar su içmişimdir, yaklaşık 30-45 dk yürüyüş yapmışımdır.

Boyu n ne kadar canm
Ne guzel kilo vermissin canim cok tebrik ederim bi ay icersnde buyuk bi kilo kaybn olms nasl olduki bide arkadaslar altta elma diyeti linki cikiyo biraz inceledm saglksz gbi geldi sanki bana ama uygulayan varmi daha once bu arada kaptanm tmm cigkofteyi iptal ettim:KK12:

Ben yemeğin pişmesini beklerken ikindin bunu yedim:
Fotoğraf Kolajlayıcı_onGtOA-1.webp

Az karpuzun üzerine yoğurt, üzerine tarçın, 1 kaşık dağ çileği reçeli, 1 kaşık yulaf ezmesi (öğle yemeği yemedim)

Son düzenleme:
spordan izinliyim kızlar bugn sancılar yetti bana

sabah:
1kase sütlü müsli

ara: çeyrek avuç beyaz leblebi

öğle:
3yk taze fasulye
3yk cacık
azcık domates
3yk bulgur pilavı
1bardak ayran

akşam:
1peynirli tost
2ısırık da cevizli sucuk aldım 3parmak felan ediyor sanırm
5-6tane de beyaz leblebi

kızzalr yarın bir günlük hem ruhumu hem bedenimi temizemek adına detoks yapmak istiyorum , tavsiye edebilceğiniz tek günlük bir detoks var mı

kahvaltı; yarım simit, 1/2 haşlanmış yumurta, domates salata, peynir, zeytin, şekersiz çay
ara; şekersiz nescafe, 15 tane üzüm
akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, fırında patatesli beşamel soslu tavuk yemeğinin sadece 3-4 parça tavuğundan aldım, salata

birazdan da yeşil çay içicem

Selam kızlar, yine okulla dolu yoğun bir gün geçirdiim ama sağlıklı bi gündü :KK49:
KAHVALTIDA: yumurtalı tost (kepek ekmeğiyle ve yagsız), çay
ÖĞLE: tavuklu salata ve ayran
Ara Öğün: 1 yeşil elma
AKŞAM: 3 y.k kırmızı et, 2 yk bulgur pilavı ve bol salata:KK48:

Selam kızlar, yine okulla dolu yoğun bir gün geçirdiim ama sağlıklı bi gündü :KK49:
KAHVALTIDA: yumurtalı tost (kepek ekmeğiyle ve yagsız), çay
ÖĞLE: tavuklu salata ve ayran
Ara Öğün: 1 yeşil elma
AKŞAM: 3 y.k kırmızı et, 2 yk bulgur pilavı ve bol salata:KK48:
BU ARADA TOPLAM 14213 ADIM ATMIŞIM

spordan izinliyim kızlar bugn sancılar yetti bana

sabah:
1kase sütlü müsli

ara: çeyrek avuç beyaz leblebi

öğle:
3yk taze fasulye
3yk cacık
azcık domates
3yk bulgur pilavı
1bardak ayran

akşam:
1peynirli tost
2ısırık da cevizli sucuk aldım 3parmak felan ediyor sanırm
5-6tane de beyaz leblebi
Ay o musli nasıl bir şeydir yahuu.çok zor yedim,ustelik meyveli

Eşime uyup cok pis yedim :110:tamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç :KK17:
Arada oluyor yaa,önemli olan kaldigin yerden devam edebilmek

ben geldimm :) dün yoktum kusura bakmayın telefonu acmadım hiç sürekli ne olduğunu soran arkadaslar yüzünden hr neyse yarın tam gaz devam edicem :)

kızzalr yarın bir günlük hem ruhumu hem bedenimi temizemek adına detoks yapmak istiyorum , tavsiye edebilceğiniz tek günlük bir detoks var mı

hoşgeldin canımm, kendini toplamana sevindim :KK68: ben hiç öyle tek günlük detoks falan bilmiyorum ki canımm, ama maydanoz suyu, yeşil cay, ayran falan içebilirsin

Eşime uyup cok pis yedim :110:tamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç :KK17:
ohhh afiyet olsun yanında kolada var mıydı? :-)

Back
X