- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım regli iken az çikolataya izin var sanırım, @erigim bana öyle demiştiKızlar ara öğünde şeftali ve 1 küçük dilim çikolata yedimçikolata canımı sıktı biraz ama kanşekerim düştü
![]()
1.70Boyu n ne kadar canm
Ne guzel kilo vermissin canim cok tebrik ederim bi ay icersnde buyuk bi kilo kaybn olms nasl olduki bide arkadaslar altta elma diyeti linki cikiyo biraz inceledm saglksz gbi geldi sanki bana ama uygulayan varmi daha once bu arada kaptanm tmm cigkofteyi iptal ettimBoyu n ne kadar canm
o zaman kilon normal gibi . Belki osebeple veremiyorsun daha fazla.
Belki de.Ama biraz daha zayıflamak istiyorumo zaman kilon normal gibi . Belki osebeple veremiyorsun daha fazla.
BU ARADA TOPLAM 14213 ADIM ATMIŞIMSelam kızlar, yine okulla dolu yoğun bir gün geçirdiim ama sağlıklı bi gündü
KAHVALTIDA: yumurtalı tost (kepek ekmeğiyle ve yagsız), çay
ÖĞLE: tavuklu salata ve ayran
Ara Öğün: 1 yeşil elma
AKŞAM: 3 y.k kırmızı et, 2 yk bulgur pilavı ve bol salata![]()
Nee 2 bucuk dilim mii?Eşime uyup cok pis yedimtamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç
![]()
Ay o musli nasıl bir şeydir yahuu.çok zor yedim,ustelik meyvelispordan izinliyim kızlar bugn sancılar yetti bana
sabah:
1kase sütlü müsli
ara: çeyrek avuç beyaz leblebi
öğle:
3yk taze fasulye
3yk cacık
azcık domates
3yk bulgur pilavı
1bardak ayran
akşam:
1peynirli tost
2ısırık da cevizli sucuk aldım 3parmak felan ediyor sanırm
5-6tane de beyaz leblebi
Arada oluyor yaa,önemli olan kaldigin yerden devam edebilmekEşime uyup cok pis yedimtamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç
![]()
ben geldimm :) dün yoktum kusura bakmayın telefonu acmadım hiç sürekli ne olduğunu soran arkadaslar yüzünden hr neyse yarın tam gaz devam edicem :)
kızzalr yarın bir günlük hem ruhumu hem bedenimi temizemek adına detoks yapmak istiyorum , tavsiye edebilceğiniz tek günlük bir detoks var mı
ohhh afiyet olsun yanında kolada var mıydı?Eşime uyup cok pis yedimtamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç
![]()