• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm:

Sabah: resim

Öğlen: resim+ yarım kase mercimek çorba

Akşam: soya soslu tavuk +salata

Bol proteinli bi gün oldu sanırsam

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba oncelikle E Etabiti tebrikleerrr:KK68::KK68::KK68:coook mutlu oldum bi gururlandimmm:KK25:darisi basimiza hayrlsyla sevgili @erigim ben tum gun evde degldm dun ve bugun de yoksa diikkt ederdm zaten snra uzuluyrm ne bleym midemide bi tuhaf hissedyrm sanki dunku ve bugunku menum aksama kadar disarida olmamn sonucudur:stop::KK57::KK61:
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
1 ikramlk cikolata:KK23:
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Yarim posiyon patates kizartma(firinda gbydi)
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
Haftasonndaki spor eksklgmi bu hafta telafi edcgm ins

Canlarrr ya bi fikir dansmk istyrm ben balkonmda cicek yetstrmk istyrm boyle yaz kis bakimi kolay gorntsu guzel tavsiyelernzi alablrmiyim???

Canlarrr ya bi fikir dansmk istyrm ben balkonmda cicek yetstrmk istyrm boyle yaz kis bakimi kolay gorntsu guzel tavsiyelernzi alablrmiyim???
Menekse :confused: cok severim goruntusu harika hele acincaaa ama balkonun aciksa olmazz

Merhaba oncelikle E Etabiti tebrikleerrr:KK68::KK68::KK68:coook mutlu oldum bi gururlandimmm:KK25:darisi basimiza hayrlsyla sevgili @erigim ben tum gun evde degldm dun ve bugun de yoksa diikkt ederdm zaten snra uzuluyrm ne bleym midemide bi tuhaf hissedyrm sanki dunku ve bugunku menum aksama kadar disarida olmamn sonucudur:stop::KK57::KK61:
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
Gozleme olmamissss:KK11:

Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
Coook tesekkur ederim, darisi tum takimimizin basina ;)
11 minik ekmek degil de mi o, herhalde sadece 1 ;)

Yok 11 degil 1:KK48::KK70:canim acik balkon icn soryrm canm o:KK9:nerlernzi?

öğle:
1kase barbunya yemeği
2köfte
1yk bulgur pilavı
1dilim ekmek
salata

ve sonra 1dilim çikolatalı pasta :KK43: yarım tuzlu kraker
çok misafir vardı bugün ama yeter artık kilo vermem gerek spor yapamıyorsam boğazı tutucam
Hibaa hem artı çıkıp hemde pasta yemissin :( cezani kendin sec 3km yuruyus yada 40dk bantta
2haftadır takım ruhu yok resmen kızlar ne motive ne bişe bende saldım resmen ne oldu böyle nazara mı geldik :KK43: canlanalım artık burdan gaz alamayınca kilo da veremiyorum
Nazar filan değil valla sizin derslerini var diğerleri yoğunluğu bahane ediyor ve sonu iyi olmayacak :(
Herkese selaaaam, oyy cok yoruldum bugun yaa. Ezgi erken uyusa da dinlensem biraz.
Sabah
Yumurta,domates,salatalik, bolca zeytin
Ogle-ikindi
1 kase kısır
1 sigara boregi(firinda)

Aksam yok
Simdi havuc yiyorum

Kısırı epey yedim, kendime ceza verdim, aksam yemegi yok. 1 haftadan beri ilk kez karbonhidrat girdi mideme :KK66:
Afiyet olsun havucu çok yeme havuç çok şekerli
Ya kizlar kv yaza koye tanınıyor bizde onun dairesine gecicez bnm otordgm daire biraz kucuk onunkindem
mutfagi evi fln komple degistrcz dolaplari fln sizden fikir istiyorum nasil yaptrcm diye

muhtesem cizim yetenegmle mutfagimi ciDm akil cern nasil yaptrm keske aramzda bi ic mimar neyim olsaEki Görüntüle 1682002 balkonu mutfaga katmayi dusinuyorm
Bi projede benim mutfağa lazım balkon birleşecek kapanacak çok iş var çok
takim ici yarisdanbahsetmistim
ama dedigin gibi katilim yok bu ara hicerigim sıkı denetmde mesajlari fln sayitio birimiz diskalifiye olablr bu gidsle . Oyle olmadan canlansak keskee
Keskee
Amaniiiin, cok mutlu oldum ben ya :KK66: tesekkur ederim...
Tebrikler canım durum o kadar vasattiki seni fark edemediğim için özür dilerim :(
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
Oo hem gözleme hem ekmek hem kızartma bu hafta full spor goreceğim listende
balkon kapalıydı yoksa çok kötü oluyor kuşlar sürekli toprak alıp atıyor :(

Hibaa hem artı çıkıp hemde pasta yemissin :KK43: cezani kendin sec 3km yuruyus yada 40dk bantta

Nazar filan değil valla sizin derslerini var diğerleri yoğunluğu bahane ediyor ve sonu iyi olmayacak :KK43:

Afiyet olsun havucu çok yeme havuç çok şekerli

Bi projede benim mutfağa lazım balkon birleşecek kapanacak çok iş var çok

Keskee

Tebrikler canım durum o kadar vasattiki seni fark edemediğim için özür dilerim :KK43:

Oo hem gözleme hem ekmek hem kızartma bu hafta full spor goreceğim listende
balkon kapalıydı yoksa çok kötü oluyor kuşlar sürekli toprak alıp atıyor :KK43:
Bnmde cok isim vat yaza basdan ev tasiycam yan daire ama olsun tasinmak iste dekorasyonda yanlis yapmak istemyrm simdiden dusunmeye basladm o yuzdn

elfkkk elfkkk benim balkonu sagolsun annem cicek doldurmus. Bir tanesi yaz kis cok guzel aciyor ama adini bilmiyorum. Anneme sorarim. Benim balkon kapali ama genelde camlari hep acik.

Back
X