• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar günaydın...

Havalardan mıdır bilmem ama ben bu aralar miskin oldum resmen, 12 den 1 den önce uyumayan ben dün resmen 9:30 da uyumuşum. Şu sıralar sıcak yatağımdan kalkmak çok zor geliyor. Garfield gibi oldummm , az yemek yiyeninden ama :KK70:

Bu arada herkese tek tek alıntı yapamadım ama cidden ne çok yeğenimiz var bizim takımda :) bebiş olan yerde huzur olur ondan böyle güzel bi takımız biz :)))

Bu arada bu akşam ki menüde brüksel lahanası ve et yapacağım. Bizim evde ilk defa yapılacak :) annem saolsun ne brokoli, ne brüksel lahanası yapar ( ki yememiştir de :) ). Sizce etle lahanayı beraber mi soteleyeyim yoksa lahanayı haşlayıp limonlayıp eti de yanında soteleyeyim mi bilemedim. varsa güzel tarifleriniz beklerim kızlar :)
Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzına:D
o termal eşorfman nasıl oluyor ki :) dün nette gezinirken zayıflama taytı gördüm yağ yakıyormuş, mühendislik harikası falan yazıyordu onun gibi bişi mi :))))
Canim yarıyor ama ben ten teması sevmiyorum cuvik cıvık içine tayt ve ince sweetle kullanmaya başladım bir milde kuzey uyandı bi baktım sevine sevine geliyor laptobu gormus
Pislerrr ben gelince kaçıyorsunuz muu siz :))) bakın sinir etmeyin beni şarkı söylerim size :KK70: o zaman bi daha hiç gelmezsiniz takımaa :KK70:

Kızlar size şu sıralar dilime takılan şarkıyı armağan ediyorum.. çok güzel bi şarkı :) hadi öptüm hepiniziii :))

Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim

Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar

Sen bana geç geldin, ben sana erken
Tutuşsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken

Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim

Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken.
Ne guzel mis kim söylüyor senin dışında:D
Sana da günaydın çici anne karın fotolari bekliyorum haa bakın doğuma gitmeden önce eltimi atcam suze benimkileride inşallah bi fırsat bulunca
Madem sana çok yardımı oluyor çocukla git canım kızkardeşimm doğum sonrası depresyona girmişti çocukla gitmişti orada yardımcı oluyor doktorlar. Nasıl karnımız ağrıdığında gidiyorsak ruhumuz ağrıdığındada ihmal etmemeliyiz bence.

Çok geçmiş olsun rota virüsü salgını var aman dikkat edin büyüklere de bulaşıyor.

Amin amin amin amin :)

Benim eşim normalde her işi yapar ama akşam mutfağı topla bende çamaşırlar birikti atayim dedim sofrada ne varsa buzdolabına koymuş artan 2 kaşık salatayı bile kış geldi ya çekildin inine dedim küstü bana :) :KK70:
Bende yeni cici aldım dün spora başlayacam bende bugün :KK43:

Canım işe yarıyor mu onlar bende almayı düşünüyorum.

Arkadaşım aldı hiçbir işe yaramıyor birde o kadar dar ki nefes alamadım dedim :)

Günaydın güzeller benim saat 10 da doktor randevum var orada beklerken yazayım dedim midem için geldin bakalım ne diyecek.

Endoskobi verdi canım yarın saat 11 de ama şikayetlerim nerdeyse yok demecek kadar az büyük ihtimalle iyileşmiştir dedi.Şimdi evime geçeyim mis gibi kahvaltımı yapayım zaten ev 10 dakika sürüyor yarım saat sonra gelirim yine :)
hadi inşallah temiz çıkar tatlım sonuçların
Kız sen bana yakinsin su kuzeye bu bakta bende uyuyum Azcik:D

Kızlar yeni yapabiliyorum dudujan dudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin

Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzına:KK70:

Canim yarıyor ama ben ten teması sevmiyorum cuvik cıvık içine tayt ve ince sweetle kullanmaya başladım bir milde kuzey uyandı bi baktım sevine sevine geliyor laptobu gormus

Ne guzel mis kim söylüyor senin dışında:KK70:

Sana da günaydın çici anne karın fotolari bekliyorum haa bakın doğuma gitmeden önce eltimi atcam suze benimkileride inşallah bi fırsat bulunca

Kız sen bana yakinsin su kuzeye bu bakta bende uyuyum Azcik:KK70:

Kızlar yeni yapabiliyorum dudujan dudujan duygucan bi teklifte bulundu facebookta grup acalim diye aslında olabilir whatsappdan daha iyi olur whatsapp çok vakit alıyor hem böylece su bildirimi filan unutanlari uyarmış oluruz kabul edenler soylesin

Saat 7den beri mutfakta kuzeyleyim resmen bi arada uyudu işte az birşey illa bakacak ne yapıyorsun dahil olacak ascimi olacak ne :KK70:
Getir canım bana bakarım oynarım ben onunla bugün evdeyim rahat rahat oynarız :)
Facebook biz 7. takımdaydık kurmuştuk telefondan girenler için iyi oluyordu.
artık aşçı mı olacak yoksa araştırmacı olacak bakalım :)

Ayy canim niye yemedin yaa, hepsinden bol bol yeseydin. :KK53::KK53:
Bu hafta ben kili veremedim ya, sen de şiş birazcik :KK70::KK70::KK70:
yemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gerekn
:KK70::KK70::KK70:

Çok sevindim.bir daha sorun yaşamayn inş. Bi ara bizde de vardı,çok zor

Emzirmeyi biraktigin için bi anda bu kadar kg almış olabilirsin
sagol cnm ayni evin icnde cok zor kus kalmak allah kimseye yasatmasin
Sağol canim

O iş çok zor ya ben ilk zamanlar kanallar açılsın diye sagdim ara sıra ve bekle bakalım makina başında valla iyi dayanmissin
Benim sıpa çok uğraştı bırakmak için 3-4.5 arası meme grevindeydi sonra birden 7.ayda fioandi galiba bıraktı gece bile yeterli meme degsin ağzına çığlık çığlığa ben tabi yine aglak moda geçtim eşim dediki açlıktan olmez bi günde ek gıda mama veerme bi baktım akşam ustu geldi kana kana emdi :KK70: açlığın gözü kor olsun: D

O yardım etmiyorsa sen teklif et rica et bi şekilde dahil et öyle tüm yük kadında hele birde çocuk varsa mümkün değil ben kafayı siyirirdim bide oğlum aşırı hareketli tek başına perte cikartir

demek ki bu carsambalar olmasa daha iyi gidecek kilolar bence gununuzu ptesiye yada cumaya akın:KK70: canım yapabilirsin iki gün zaten ve aç kalmıyordu hiç

Benimki banyo yapamıyor vücudunu yılarda başını asla beceremez mazallah çocuğu banyodan soğutur: (
:KK43: bende almazsam iyi bugün çok dikkat etmeliyim su elti pasta borek işi bi bitseydi
carsamba gununu degistrmem mumkun degl oy birligiyle o gunu sectiler cnku :))
Pislerrr ben gelince kaçıyorsunuz muu siz :))) bakın sinir etmeyin beni şarkı söylerim size :KK70: o zaman bi daha hiç gelmezsiniz takımaa :KK70:

Kızlar size şu sıralar dilime takılan şarkıyı armağan ediyorum.. çok güzel bi şarkı :) hadi öptüm hepiniziii :))

Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim

Sen bana geç geldin, ben sana erken
Tutuşsun gün, yansın geceler, vaktimiz varken

Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim

Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken.
cok severim o sarkiyi.

bide @erigim bnm face hesabim falayok kullandigm tek sitw burasi :)

Herkese gunaydiiiin ;)
Ezgi dun gece digru duzgun uyumadi, sabaha kadar mizirdanip durdu. Sanirim bir yeri agriyordu. Dogal olarak ben de uyumadim, sabah da 8 de uyandi. Tabi ben evden cikamamistum henuz, yuruyus yalan oldu..
İnsallah yarina..
Bugun enerjim 0.
Nescafe iciyorum simdi, azicik ayilayim..

yemicem iste kilo vercem ben senim hedefini az kaldi bnm daha 8 kilom var vermem gerekn

cok severim o sarkiyi.

K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydumo_O

Sen gel canım eryaman metrosuna ben seni alırım hemencik :) tek başına yemeyi hiç sevmiyorum :)

haha kaybolmazsam gelirim :)

Duygucan in tarifini uygula güzel oluyor bende almalıyım ama bugün olmaz yemekte brokoli tavuk var oglumada miş gibi kıymalı sebzeli şehriye yaptım arada brokolileride sokustururum ağzına:KK70:

Ne guzel mis kim söylüyor senin dışında:KK70:

Kız sen bana yakinsin su kuzeye bu bakta bende uyuyum Azcik:KK70:

aynen bu tarifi yapcam inş :) aynen alıştır brokolilere bebişken :)

Saat 7den beri mutfakta kuzeyleyim resmen bi arada uyudu işte az birşey illa bakacak ne yapıyorsun dahil olacak ascimi olacak ne :KK70:

olabilir hem büyüyüncede yardımcı olur annesi :) bende whatsapp daha ideal gibi geliyor :)

cok severim o sarkiyi.

bende çok severim ki :) Sanırım ben Koray Avcıdan dinlemiştim ilk bilmiyorum :)

Herkese gunaydiiiin :KK66:
Ezgi dun gece digru duzgun uyumadi, sabaha kadar mizirdanip durdu. Sanirim bir yeri agriyordu. Dogal olarak ben de uyumadim, sabah da 8 de uyandi. Tabi ben evden cikamamistum henuz, yuruyus yalan oldu..
İnsallah yarina..
Bugun enerjim 0.
Nescafe iciyorum simdi, azicik ayilayim..

K:m soyluyor bu sarkiyi? İlk kez duydumo_O

HErkes söylüyor , ama en çok Koray Avcı olabilir :))

bu öğlen gayet başarılı bi yemek serüvenim oldu :)

yayla çorba, tavuk, 2 kaşık acılı ezme, yoğurt, peynirli salata :) börek ve tatlı vardı hiçç bakmadım bile :)

galiba en iyisi whatsapp grubu kızlar :) yoğun olduğumuz zamanlarda sohbeti sessize alıp, müsait olunca bakabilirsiniz de.

Selam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.

Selam kızlar ben çok kötü şeyler yaptım. Piskiatr (böylr mi yazılıyor bilmiyorum) 'e gittim. 3 gündür sıkıntıdan okula gitmiyorum. Antideprasan yazdı doktor kullanır mıyım bilmiyorum. Diyetisyene de gittim bu ay tam bir kilo vermişim ama tabi bu hafta aldım. Diyetisyenim çok iyi Allaha çok şükür izmirde arayan olursa tavsiye ederim. Piskatrdan daha çok motive etti beni. Kendi kıymetini bil ben seni çok beğeniyorum çok güzel bir kızsın sana çok özeniyorum, istersen sıkıntılarını bana da anlat dedi. Böyle işte size karşı mahçubum. Elimden gelen bu. Kendime çok yükleniyorum, herşeyim mükemmel olamaz bende insanım, insanlık kusuru gerektirir. Yarın okul var ve gitmek zorundayım. Şimdi gidip biraz daha sahilde boş boş dolaşıcam.
canım benim noolllduuu??????

Back
X