• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok baş sayfa sa
Birçok kişininde yok benim de pek kullandığım söylenemez :KK43:

Bi fincanda ben ben ben

Brokoli :KK70:

Supersin

:KK70:

Canim geçmiş olsun Rabbim huzura kavuşturan herşey boş değil biz bu dünyaya bi boşluk için gönderilmiş olamayız evet bazı insanlar umursamaz katlanılmaz oluyor bazen hepsini poşete koyup çöpe arasında gelsede onların çevrede olmasının bile bir amacı bir sınavı var
İlaç konusunu şöyle deyim grubun yarısı kullan yarısı kullanma demiş ben gitsem kendimi anlatsam bana belki daha ağrılarını verir ana ben kendimi suya anlatıyorum su akıp götürüyor
Rabbim bu canı bu bedene nasıl sigdirmissa bu sıkıntıyı da öyle çıkarır

Cunku ankara donuyor şapka orcem Ankaraya usudukce bizi usutuyor

Tus derken drumuz mu var hemde bu Dr bi tabak pilav bide cikolatami yiyor hala dün ne demiştik lütfen bir daha bu şekilde menü girmek istemiyorum zira bu tarz menüler aklına düşüyor ve kacamaga teşfik ediyor :KK43:

Dersu dinle kız :KK70:

Ahh gelebilse kircakta gelemiyo yarın yine gel diyerek ugurlandim :KK43:

Hosgeldin canım kontenjandan değildir o vereceğim kilo az olduğu için almak istemiyorlardir ilk sayfada kurallarını var 2hafta deneme üçüncü cuma listelere gidiyorsun ama tmm dersen bugün başlıyor üyeliğin
uyuma gelin kalk kahve yap :KK70:
Okuduğum da dolu yazıyo kimseye kilo mu söylemedim zaten kontenjan dolu yazısını görünce çıktım hemen blogdan :( o zaman bende katıldım aranıza :)

***10.takım 442.etap***

erigim( 77.8 / / /% )

cansutr ( 77.5/ / /% )441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / / /% )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/ / /% )
Ahufizar(56.7 // /%)
dudujan(109 / / /% )
10.takım ortalaması:%

Bu da benim menüm:)

Eklentiler

• IMG_20151203_220945.webp
    IMG_20151203_220945.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 73
Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf
Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorum :(
Menum
sabah
klasik kahvalti

ogle
4 yk taze fasulye
2 yk bulgr pilavi

aksam
5 yk nohut cok guzrl olmustu yaa ben cok gzrl yemek yapiyorm vallahi :)))
2 yk bulgr pilavi

1 lt su
Spor yok
Kiz allah seni ne yapmasin, guldurdun beni :KK48:
Ellerine saglik caniiim, afiyet bal seker olsun, lop lop et, pit pit yag olmasin ;)
Ben de cok severim etli nohutu. Kiz insan 2 kasik da bana yollar :KK53:

Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorum :KK43:

Ellerine saglik caniiim, afiyet bal seker olsun, lop lop et, pit pit yag olmasin :KK66:

Ne bilim ya sanki dunyalari yemisim gibi hissediyrm kendimo:KK53:

:KK48: etliydi valla yumusacik pamuk gibi olmusti ette nohutta iiimm yine yiyesim geldi bak :KK45: sen bana balik gonderiyon mu anca kendn tikin insan arkadssina gonderir. Biyerim siscek senin yuzunden:rolleyes:

Ne bilim ya sanki dunyalari yemisim gibi hissediyrm kendimo:KK53:

:KK48: etliydi valla yumusacik pamuk gibi olmusti ette nohutta iiimm yine yiyesim geldi bak :KK45: sen bana balik gonderiyon mu anca kendn tikin insan arkadssina gonderir. Biyerim siscek senin yuzunden:rolleyes:
Ayy al oglani gel vallahi, basimin ustunde yerin var. Ezos ruzgara da yedirir, zorla agzina soka s:KK70::KK70::KK70:oka

Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf

Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorum :KK43:

Ellerine saglik caniiim, afiyet bal seker olsun, lop lop et, pit pit yag olmasin :KK66:
Ödem onlar ödem yarın gidecek inş.

Back
X