Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya k:zlar kilo vermek hakikaten guzel
Su anda hamilelik oncesi kilomdayim, ama tabi o zaman boyle bir gobek yoktu
Kiyafetlerim, ozellikle pantolonlar bol gelmeye basladi.. Biraz daha zayiflamak istedigimden, birsey de almiyorum, pacoz pacoz geziyorum![]()
Merhaba Kimyager1508 ve diger arkadaslar,
tesekkur ederim davet ettigin icin. Ben 78.3 kg ve 160cm boyundayim. Her zaman diyet yapip kilo veren ve sonrasiyla fazlasiyla geri alan diyet maceralarim var. 10 gun once 83.6 kg ydim ve detoks yaparak 5 kg verdim. Simdide elma diyetine basladim 1 ayda en az 8kg vermem lazim tatilden once.
günaydın kızlar barıştık çok şükür, içimde ne varsa döktüm, haykırdım, oda öyle, ama sorun anlaşıldıki ne ondan ne benden kaynaklı aile desteği olmadığı için oluyo, çözdük meseleyi şükür, virajdan döndük resmen çok şükür, hepiniz desteğiniz için çok sağolun <3
süpersindünkü menüm;
sabah: sandviç
öğlen: çorba, fırında tavuk but, salata, yoğurt, yarım kaşık amerikan salatası
ara: armut
akşam: menemen, 1 dilim tb ekmeği
ve egzersizler yapıldı.
günaydın kızlar barıştık çok şükür, içimde ne varsa döktüm, haykırdım, oda öyle, ama sorun anlaşıldıki ne ondan ne benden kaynaklı aile desteği olmadığı için oluyo, çözdük meseleyi şükür, virajdan döndük resmen çok şükür, hepiniz desteğiniz için çok sağolun <3
tesekkur ederim davet ettigin icin. Ben 78.3 kg ve 160cm boyundayim. Her zaman diyet yapip kilo veren ve sonrasiyla fazlasiyla geri alan diyet maceralarim var. 10 gun once 83.6 kg ydim ve detoks yaparak 5 kg verdim. Simdide elma diyetine basladim 1 ayda en az 8kg vermem lazim tatilden once.
Menum
Sabah
2 haslnms yumurta
3 zeytin
1 cavdar
Ara
1 ekma
Ara
Ceyrek simit
Ara
5 6 erik
Ogle
4 yk makarna
Salata
Corba
Ara
1 armut
Ara
Sutlu kahve
4 ceviz
Aksam
Bi tabak tavuk sote
1,kase yogurt
Su
2 litreyi gecik gibi
Spor
Malasef
Sabah klasik kahvalti
Ogle kofte, salata
Aksam
Eski arkadaslar bilir
Boooolca yedim salatayla![]()
@sosyoloji12 ızınde borıne gore ıyı gıtmeye çalışıyorum: (
Sabah 2dlm ekmek
1yum sarısı
1dlm peynır 7 zeytın yesıllık
Öğle:1kase çorba 1kase,cacık 2ctal mıhlama 1dlm ekmek
Ara:1cb kavrulmuş mısır
2kare cıko
1rıze sımıdı
Aksam1kase corba.2tavuk but
Ara3 adet önce samsun nokulu: ( çay kahve
Ya k:zlar kilo vermek hakikaten guzel
Su anda hamilelik oncesi kilomdayim, ama tabi o zaman boyle bir gobek yoktu
Kiyafetlerim, ozellikle pantolonlar bol gelmeye basladi.. Biraz daha zayiflamak istedigimden, birsey de almiyorum, pacoz pacoz geziyorum![]()
Afiyet olsun.günaydın kızlar dünkü menü
sabah
1 dilim tb ekmek peynir
öğle
1 porsiyon patates yemeği,
akşam
1 kase yayla çorba, 3 yk tavuklu mantar 1 dilim tb ekmek, 1 küçük bitter çikolata
dünkü menüm;
sabah: sandviç
öğlen: çorba, fırında tavuk but, salata, yoğurt, yarım kaşık amerikan salatası
ara: armut
akşam: menemen, 1 dilim tb ekmeği
ve egzersizler yapıldı.
ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYDIN, HAYIRLI SABAHLAR,
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler
bu sabah
kalkınca 2 tane kayısı yedim
2 bardak ılık su ile beraber
kahvaltı olarak
hazır yufkadan içine peynir koyaraktan
yağsız gözleme yaptım 1 tane,
küçük bir tabak yanına domates dilimledim
vede 1 kupa çay
yine gün içinde görüşürüz![]()
çok sevindim , eğer konuşmasaydınız , herşey ipte asılı kalır gibi kalıcak , daha çok yıpracaktı,
senin adına çok sevindim, her şey gönlüne göre olsun![]()
sağolun canlarımmEhh aralar fazla ama farklı vakitler olduğundan tolere edilir. :)
Güzel menü.
Ah klasik sosyoloji
Afiyet olsun.
İdare eder olmuş
Bence öyle geziyordum. Daha mutlu oluyordum.
Çok sevindim. Konuşunca genelde çoğu şey çözülüyor. Bu bir süreç geçince herşey gönlünüzce olur inşallah.
Afiyet olsun.
Araları renklendir meyve görmek istiyorum:)
Güzel hani meyveler?
Günaydın canım.
Günün kalanında dikkat edersen sıkıntı yok yağsız gözleme![]()
günaydın kızlar bana 1 hafta izin verin hastane işlerim çıktı internete giremem ve bu yüzden de guruptan çıkarılmak yada ayrılmak istemem bana bir hafta verirseniz çok sevinirim.tabi böyle bir hakkım varsa.
çok teşekkür ederim canım benim sağolun desteğiniz için
kızlar napiyonuz @sosyoloji12 nerde ne yaptınız çok sessiz bu ara sanki![]()