Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende kahvaltıdan beri dükkanda rafları temizledim, yerleri paspasladım,
emme spor yapmıştan beter yoruldum :21: şimdi oturdum yorgunluk çayı içiyorum:KK14:

FB_IMG_1461749473252.webp

Hadi hep beraber yanaklarını sıkalım :KK53::KK53::KK53:

• Canim mutlaka yapman lazim yarinda yapan olur cuma yapamazsanda. Öteki cumaya kadar da msjlardan muhaf olursun. Cuma kilo bildirimi yapqrsin. Bu şekilde idare edebiliriz. Yoksa olmaz. Maalesef :(
    kilo bildirimi yaparım inşallah.

kızlar napiyonuz E Etabiti nerde ne yaptınız çok sessiz bu ara sanki :KK70:
Burdayiiiiiim ;)
İs yerindeyim, aksam olsa da eve gitsem diye bekliyorum ;)
Oglen yemeginde bebis gormeye gittik arkadaslarla.
3 ad yaprak sarma
1 kasik rus salatasi
1 kucuk pogaca
1 elmali kurabiye yedim

Sabah kahvalti yapmamistim, kahvaltiyla ogle yemegini birlestirdim ;)

Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun
Hosgeldin,
Dogru yerdesin ;)
Zaten bizim grupta kres acacak yakinda ;)
Benim de 27 aylik bir kizim var teyzesi. Veeee ben dogum oncesi kiloma donmeyi basardim, darisi basina ;)
Kaptan veya kaptan yardimcilarimiz birazdan ayrintilariyla yardimci olurlar sana

Hoşgeldin canim. Ben kaptan yardimcilarindan Derya. Tatlim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okursun. Ama kisaca bahsedersek 2 hafta deneme suren var ve kilo verirsen 3. Hafta listeye aliniyorsun. Diğer önemli konu cuma günleri saat 13:00 kadar kilo bildirimi yapiyoruz mutlaka ve takima aktif oluyoruz. Hergun menü, su, spor paylasimlarinda bulunuyoruz. Diğer arkadaşlar km izin menulerine yorum yapıyoruz falan. Zaten 1-2 güne alisirsin merak etme. Birde tam kilonu ve hedef kilon nedir? Şimdiden basarilar dilerim :))
Slm kolay gelsin burda yenıyımve sistemi bilmiyor anlata

Anlatabilirmisiniz

Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun

sabah: yulaf lapası üstüne yarım elma

öğle: bir yumurtadan menemen + 2 dilim çok tahıllı ekmek + yoğurt + 15 tane kuru üzüm

ara: 2 kare bitter

akşam: 1 kase tavuklu bulgur pilavı ( tavuklarından koydum daha çok )+ cacık

ara: süt

1 saat yürüyüş + 20 dk egzersiz + 2.5 lt su

Hosgeldin,
Dogru yerdesin :KK66:
Zaten bizim grupta kres acacak yakinda :KK66:
Benim de 27 aylik bir kizim var teyzesi. Veeee ben dogum oncesi kiloma donmeyi basardim, darisi basina :KK66:
Kaptan veya kaptan yardimcilarimiz birazdan ayrintilariyla yardimci olurlar sana

Back
X