Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo bildirimi yaparım inşallah.Cuma günü kilo bildirimde bulunabilecek misin? Bildirimde bulunursan msjlardan muhaf tutari seni.
kilo bildirimi yaparım inşallah.
Canım ıcı bol üzümlü fıstıklı fındıklı bırsey kuru atarım fotoSamsun nokulu ne ola ki ??
Yok yok iyisin yine merak etme. Hayir yani istersen ye, kacamak yap, ben ikinci hedef kiloma ulasinca, havami atarim.. Artik dilimden kurtulur musun, onu bilemem![]()
Burdayiiiiiim
Hosgeldin,Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun
Slm kolay gelsin burda yenıyımve sistemi bilmiyor anlata
Anlatabilirmisiniz
Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun
Ouuuv, keyfin yerine geldi tabi, tombis gelinheyyy kızlarr hazırmısınız cumaya tam gaz devam güzelleşmeye![]()
kızımmmm artık tombiş değilim, inceyimm dahada incelicemmmOuuuv, keyfin yerine geldi tabi, tombis gelin![]()
bende teog sınavında görevliydim gelince eve bi güzel yatıp uyudum :)
Hosgeldin,
Dogru yerdesin
Zaten bizim grupta kres acacak yakinda
Benim de 27 aylik bir kizim var teyzesi. Veeee ben dogum oncesi kiloma donmeyi basardim, darisi basina
Kaptan veya kaptan yardimcilarimiz birazdan ayrintilariyla yardimci olurlar sana