Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kaptanım,rabbim isteyen arkadaşlarımızın kucağını tez zamanda kuzucuklarıyla doldursun...Günaydın güzel bayanlar anneler anne yarıları anne adayları Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
anneler günümüz kutlu olsun,hayırlı evlat olmayı,hayırlı evlat sahibi olabilmeyi nasip etsinGünaydın
Bütün annelerin,anne adaylarının ve ileride anne olacakların anneler günü kutlu olsun ![]()
canım iki foto arasında ne kadar zaman var ve ne yaptın?bence sıkılaşmışsınEki Görüntüle 1828843 Eki Görüntüle 1828844 Kızlar anneme gösterdim fark yok ben anlamam dedi bende size sorayım dedim değişim var gibi mi??
Günaydın
Takımımızın güzel annelerinin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun![]()
canım kokusuna bak.içine bak bi .bozulma yoksa bence kullanabilrsin ama yine de arkadaşlar ne der bilmiyorum canımKızlar bir şey soracağım
son kullanma tarihi geçmiş olan ince bulgur , irmik gibi ürünler kullanılabilir mi yoksa zararlı mı ?
canım benim rabbim sana da nasip etsin inşallahİyi geceler
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı
Sadece 1 tane simit ve çay
Öğle
1 dilim cavdar ekmeği,
tarhana çorbası ve salata
Akşam kardeşimde yedim
Mercimek çorbası ve patatesli karı
Bu arada Ben 2 tane teyze ve 1 tane halayim.
Benim bebeğim olmadı . sa bende onların annelerinin yarisiyim. Çünkü yegenlerimi çok seviyorum
Buradaki anne olan arkaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Allah evlatlarına bagislasin cümlesini .
kızlar yogun bir gündü yazamadım hiç,ne yapar ne edersiniz bakalım?Ben kalorimi hesaplayamadım henüz ,hesaplayınca yazarım ama menümü yazayım:
sabah:domates.salatalık,5tane zeytin, domatesli biberli sucukluomlet 1 porsiyon.
ara öğün ve öğle yok.
akşam 5te:
bulgur pilavı.cacık,çoban salata ve tere.
başka da bi şey yemeyeceğim inşallah.farkediyorum akşam az bile olsa yediğimde sonraki gün + çıkıyorum ya da hiç farketmiyo.
3 saatlik bi temizlik yaptım(sırtımdan su çıktı) ama azmettim 45dk da akşam yürüdüm.2ltyi gececek içtiğim su .şimdi de yürüyüş sonrası yeşilçay içiyorum limonlu.![]()
Amin canım inşallahamin kaptanım,rabbim isteyen arkadaşlarımızın kucağını tez zamanda kuzucuklarıyla doldursun...
anneler günümüz kutlu olsun,hayırlı evlat olmayı,hayırlı evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin
canım iki foto arasında ne kadar zaman var ve ne yaptın?bence sıkılaşmışsın
canım kokusuna bak.içine bak bi .bozulma yoksa bence kullanabilrsin ama yine de arkadaşlar ne der bilmiyorum canım
canım benim rabbim sana da nasip etsin inşallaheminim çok iyi teyze halasındır,yegenlerin çok şanslı olmalı
![]()
Afiyet olsun canım.kalori hesabını yaptıgın program neydikızlar yogun bir gündü yazamadım hiç,ne yapar ne edersiniz bakalım?Ben kalorimi hesaplayamadım henüz ,hesaplayınca yazarım ama menümü yazayım:
sabah:domates.salatalık,5tane zeytin, domatesli biberli sucukluomlet 1 porsiyon.
ara öğün ve öğle yok.
akşam 5te:
bulgur pilavı.cacık,çoban salata ve tere.
başka da bi şey yemeyeceğim inşallah.farkediyorum akşam az bile olsa yediğimde sonraki gün + çıkıyorum ya da hiç farketmiyo.
3 saatlik bi temizlik yaptım(sırtımdan su çıktı) ama azmettim 45dk da akşam yürüdüm.2ltyi gececek içtiğim su .şimdi de yürüyüş sonrası yeşilçay içiyorum limonlu.![]()
Gayette ıncelme varEki Görüntüle 1828843 Eki Görüntüle 1828844 Kızlar anneme gösterdim fark yok ben anlamam dedi bende size sorayım dedim değişim var gibi mi??
canım bazı urunlerın aslında sktsı prosedür geregıdır malum her ürünü ıstenıken koşulda saklayamıyoruz ve aflotoksın uretıyor veya böceklenıyor ırmık ıcın emın degılım ama bulgur da böceklenme yoksa tuketebılırsın. Sonuçta irmik bulgura göre daha işlem görmüş bir urunKızlar bir şey soracağım
son kullanma tarihi geçmiş olan ince bulgur , irmik gibi ürünler kullanılabilir mi yoksa zararlı mı ?
Sagolasin:)YAZİO diye bi program canım ama ekledigim fotolardaki bi siteden.iki taraflı yapıyorum bi nevi tutarlılık sağlıyorum.site ismi yazmam sorun değilse nurdan yazayım sorunda mesaj atayimAfiyet olsun canım.kalori hesabını yaptıgın program neydi
hah tubacim afiyet olsun ama senin bebeğin daha küçüktü yanlış hatırlamıyorsam,yatmadan yoğurt ye istersen bi de mutlaka bol su iç ki açlığını çok hissetme.kaş yapalım derken gözden olmayalım de mi, sutumuz kesilmwsinSlm akşam 1 su bardağı tarçınlı lı süt
Gayette ıncelme var
canım bazı urunlerın aslında sktsı prosedür geregıdır malum her ürünü ıstenıken koşulda saklayamıyoruz ve aflotoksın uretıyor veya böceklenıyor ırmık ıcın emın degılım ama bulgur da böceklenme yoksa tuketebılırsın. Sonuçta irmik bulgura göre daha işlem görmüş bir urun
gerçekten mi bir hafta,vuuvv çok iyi.hergun yaptın değil mi? YouTube dan baktım,su çapraz yumrukla başlayan mi yaptığın?bır d e her hareketi kaç defa tekrrladin@yolcukardelen @katre-i dem R RoseAnge sağolun valla kızlar çok iyi motive oldu. Canım hani demiştim ya uvfitnesa diye bir şey buldum ilk hafta programı var sadec diğer haftalar paralı bende ilk haftayı kendi kendime artırarak yapıcam birinci hafta bitti yani fotoğraflar arasında 1 hafta var bir gün aerobik diğer gün interval koşu yapıyorum
Sagolasin:)YAZİO diye bi program canım ama ekledigim fotolardaki bi siteden.iki taraflı yapıyorum bi nevi tutarlılık sağlıyorum.site ismi yazmam sorun değilse nurdan yazayım sorunda mesaj atayim
hah tubacim afiyet olsun ama senin bebeğin daha küçüktü yanlış hatırlamıyorsam,yatmadan yoğurt ye istersen bi de mutlaka bol su iç ki açlığını çok hissetme.kaş yapalım derken gözden olmayalım de mi, sutumuz kesilmwsin![]()
Şimdi günün sorusucanlarim ben fırsat buldukça diyet daha doğrusu beslenme konusunda bi şeyler okuyorum.karatay diyeti değil ama şu leptin hormonunun salgılanması için günde sadece iki Öğün mantıklı geldi.siz hiç denedjniz mi ya da fikriniz nedir?
Sagolasin:)YAZİO diye bi program canım ama ekledigim fotolardaki bi siteden.iki taraflı yapıyorum bi nevi tutarlılık sağlıyorum.site ismi yazmam sorun değilse nurdan yazayım sorunda mesaj atayim
hah tubacim afiyet olsun ama senin bebeğin daha küçüktü yanlış hatırlamıyorsam,yatmadan yoğurt ye istersen bi de mutlaka bol su iç ki açlığını çok hissetme.kaş yapalım derken gözden olmayalım de mi, sutumuz kesilmwsin![]()
Şimdi günün sorusucanlarim ben fırsat buldukça diyet daha doğrusu beslenme konusunda bi şeyler okuyorum.karatay diyeti değil ama şu leptin hormonunun salgılanması için günde sadece iki Öğün mantıklı geldi.siz hiç denedjniz mi ya da fikriniz nedir?
evet canım çapraz yumrukla başlayan 6. günümdeyim yarın tatil günügerçekten mi bir hafta,vuuvv çok iyi.hergun yaptın değil mi? YouTube dan baktım,su çapraz yumrukla başlayan mi yaptığın?bır d e her hareketi kaç defa tekrrladin![]()