Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar günaydın, iki gundur ne yediğimi görüyorsunuz hatta perşembeden beri azalttim her şeyi ama cumadan sonra önce 100gr verdim, iki gundur de yüzer gr aldım. Hele ki dün tizlik yaptım,y yuruyus yaptım en son 5.30da ağzıma lokma girdi su ve bi fincan limonlu yeşil çay içtim ama dün sabaha gore yüz gr yine almisim:mad::mad:acaba detoks vaktim mi geldi ne dersiniz?cuma hedefime ulasmaliyim,hem de listeye bol eksili girmek istiyorum:KK6:
dur bakalım ne detoxu zırt pırt tartılma
Herkese gunaydin kizlaaaar :KK68:
Benim icin maalesef kacamakli, olumsuz bir haftasonu oldu :kk77::hamarat::dondurma:
Ama hemen silkelendim, bu hafta azimle kilo vermeye devam..
:sinirli::kızgın:
Bu arada sultan adım:KK200:ne bileyim cuma listeye iyi bi giriş olsun istiyorum, hedefim de yüksek.onun için mi yapsam demistim:eek::eek:

Himm fena fikir degill:halay::halay:

dur bakalım canım istersen bi cumaya kadar nasıl devam edecek olmadı yaparsın benimde 4 5 gün kaldı adet döneminer bitince yapıyıcam detoks

teşekkür ederim yap akşama :KK66::kk77:
Himm adet dönemi bitkminde mi daha iyi oluyor?ben de öncesinde ya da adetken diye kalmış aklimda

ha ha bak sevindim buna , yandan yandan :KK71::KK71::KK9::KK9::KK9:[/QUOTE]

Allah kolaylık versin canım ama akşam makarna pek olmamış, hatta çocuğa a makarna verme bence o saatte.corba daha iyi olabilir. Tabi yeter ki yesinler diyor insan bi noktadan sonra

Ben de dün bulgur pilavı yedim,aksam bi baktım ki ne proteini var ne karbonhidratın,s şaşırdım kaldim

şimdiden 4 kişi olduk canlarım :KK68::KK68::KK68: mezdekiciler sizi gidi sizi[/QUOTE] ben de oyniyayim bundan sonra barı gerçi hiiicc beceremem ama:KK48::rapci:[/QUOTE]
Bulgur da,sıskınlık yapar ondanda artı çıkmış olabılırsın sultan
yersem halleyi geçen hafta gitmez tabi dediğinizi duyar gibiyim.

hem metabolizmam yavaş hemde su hiç içmiyorum ve yeşil çay da içmiyorum.dedim ya bu hafta artık kendimi düzene koymam lazım yani inşallah.
Oo sen hatalarını bılıyorsun ye dolmaları ye halleyı ıcme suyu nasıl erısın p göbek her sabah lımonlu su aç karına :halay::eğlence:
Slm ara 8 yemekkaşığı meyveli yoğurt
:eğlence:canım bu meyvelı yoğurt hazır mı sen mı yapıyorsun:kahve:

selamlar herkeseeeeee :KK52::KK52::KK52:

bugün çok yoğun ve yorucu birgündü. dün annemlere gittim akşam orada kaldım. bugünde annemin hastane, doktor işleri falan vardı. hiç giremedim takıma yoğunluktan. az önce eve geldim ilk işim yazılanları okumak oldu :KK39:

eeee ne var ne yok? menüler iyi gözüküyor, kapışmalar var, mezdekeler havada uçuşuyor :KK70: gayet iyisinizzzzz motivasyon süpeerrrrrrrrr :rolleyes:

kimyager1508 kimyager1508 , @katre-i dem nerelerdesinizzz?? Baktım netten platoda falan değilmişim :KK53::confused:galiba kalori alımında değişiklik yapmam iyi olacakmış mis mis mis...
bilemedim,ne yapayım kii benn:KK33:

selam canımmm. kaloriyi günlük 1000-1200 civarı ve dengeli olarak alırsan bence en sağlıklısı. protein,karbonhidrat, şeker dengesini korumak önemli.

bugün çok yoğun ve yorucu birgündü. dün annemlere gittim akşam orada kaldım. bugünde annemin hastane, doktor işleri falan vardı. hiç giremedim takıma yoğunluktan. az önce eve geldim ilk işim yazılanları okumak oldu :KK39:

eeee ne var ne yok? menüler iyi gözüküyor, kapışmalar var, mezdekeler havada uçuşuyor :KK70: gayet iyisinizzzzz motivasyon süpeerrrrrrrrr :rolleyes:

herkes kilo vermeyi kafaya koydu tabi
yaz da geliyor
ne yaparsak kardir diyoruz :)

selam canımmm. kaloriyi günlük 1000-1200 civarı ve dengeli olarak alırsan bence en sağlıklısı. protein,karbonhidrat, şeker dengesini korumak önemli.
Canım o civarda alıyordum zaten ama @katre-i dem kaptanımin dediği gibi şişkinlik yapmış olabilir bulgur ama arada da çok zaman var bilemedim kio_Oneyse ben yine dikkat edeyim gerçi bugün sasirtayim metabolizmami diye az fazla yedim ya bakalim ne edúcük :halay:

geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir insallah:dua:
Ay beni çiğ çiğ yiyeceklerr:kk77::halay:

aslibo aslibo @yolcukardelen kizlar sizi duelloya davet ediyorum
bende videolar varbir gun kararlastiralim
yapmayana ceza verelim var misiniz? hadi bekliyorum :KK45::KK45:
hadi kizlar ne kadar cok kisi o kadar cok motivasyon
yok mu katilan

Tamam canisi pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :KK45::confused::confused: bana uyar. Bende müzikleri telime indirmistim . kararlastiralim bana uyar.
Anaaaammm yetişin komsulaaarr:halay::halay:kizlar sürekli de bakıyorum ama yeni gordum bu iki mesajio_Ovarim tabiki de ama hiç estetik değil bugün oynamaya çalıştım da çok komikti:KK48::KK48:video da bulamadım bana göre,musait olduğunda linkini at da ben de indireyim canım,duelloya kadar az calisayim:21::21::21::KK71::-)

dur bakalım ne detoxu zırt pırt tartılma

:sinirli::kızgın:

Himm adet dönemi bitkminde mi daha iyi oluyor?ben de öncesinde ya da adetken diye kalmış aklimda

ha ha bak sevindim buna , yandan yandan :KK71::KK71::KK9::KK9::KK9:

Allah kolaylık versin canım ama akşam makarna pek olmamış, hatta çocuğa a makarna verme bence o saatte.corba daha iyi olabilir. Tabi yeter ki yesinler diyor insan bi noktadan sonra

Ben de dün bulgur pilavı yedim,aksam bi baktım ki ne proteini var ne karbonhidratın,s şaşırdım kaldim

şimdiden 4 kişi olduk canlarım :KK68::KK68::KK68: mezdekiciler sizi gidi sizi[/QUOTE] ben de oyniyayim bundan sonra barı gerçi hiiicc beceremem ama:KK48::rapci:[/QUOTE]
Bulgur da,sıskınlık yapar ondanda artı çıkmış olabılırsın sultan

Oo sen hatalarını bılıyorsun ye dolmaları ye halleyı ıcme suyu nasıl erısın p göbek her sabah lımonlu su aç karına :halay::eğlence:
:eğlence:canım bu meyvelı yoğurt hazır mı sen mı yapıyorsun:kahve:[/QUOTE]
Slm canım hazır

Idare edE="RoseAnge, post: 46419149, member: 151727"]tasinma nasil? kolayladin mi biraz?[/QUOTE]
İdare eder Canım sürekli bişey çıkıyor çoğu gitti çok şükür ama aklı olan sıfır ev almamış derlerdi inanmaktır ne kadar haklı lar mış

günaydın , çok geçmiş olsun canım
kaptanlarımız yokken , kaytarmayalım , yoklukları belli olmasın diye çabalıyoruz canım :KK52::KK52:

hadi yapalım hadi :) en sevdiğim şey göbek atmak :KK70: mezdeke, roman araya bide horon sıkıştırdık mı tamamdır :KK70:

ben dün akşam başladım canım , biraz leslie biraz mezdeke, nefes nefese kaldım, belim biraz iyi iken yapayım, dedim :KK70::KK70:

dünkü menüm
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim kaşar peynir, 3 tane çeri domates, 2 dilim ç.ekmeği+ 1 kupa çay

öğle :1 kase süt ve yulaf kepeği

akşam: 1 kase tarhana çorbası ve marul salatası
1 kase çilek

yarım saat hem leslie ve mezdeke yaptım, 2 litre su içtim
regl den kalan ödemlerimin gitmesi lazım

Kizlar kilo verdim ama, benim de bel bolgesi ve gobek hala kotu gorunuyor.
Bel fitigi sebebiyle ciddi egzersiz yapamiyorum, gerci benim de zaman sikintim ve usengecligim var, o ayri :KK66:
Kendime basit , cok zaman almayan egzersizler ariyorum..

sende benim gibi belden muzdaripsin, ben bu aralar yapmıyorum ama , yattığım yerden kalkabildiğim kadar mekik çekmeye çalışırdım, bir dene istersen, yapıcam yine bu göbişler dümdüz olucak

Back
X