Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar kilo verdim ama, benim de bel bolgesi ve gobek hala kotu gorunuyor.
Bel fitigi sebebiyle ciddi egzersiz yapamiyorum, gerci benim de zaman sikintim ve usengecligim var, o ayri :KK66:
Kendime basit , cok zaman almayan egzersizler ariyorum..

tatlım biraz daha kilo vermen gerekiyor çünkü boyuna göre ve hafifte olsa egzersizle vermen gerekiyorki sıkılaşasın. (kendimden biliyorum)

egzersiz olarakta bel simit bölgesi için ben vücudumu sabit tutup kollarımı açıp sağa ve sola yarım dönüyordum ve yine aynı şekilde ellerim aşağıda sağa ve sola eğiliyorum.

ben dün akşam başladım canım , biraz leslie biraz mezdeke, nefes nefese kaldım, belim biraz iyi iken yapayım, dedim :KK70::KK70:

iyi yapmışsın canım oh mis gibi :) kıvrak hatunlar :D

Evet geldik benim menüme

Sabah
1 yağsız süt espresso
2 dilim peynir

Öğlen
1 dilim biftek (Izgara )
1 patlıcan dolma
Yeşil salata
1 dilim buğday ekmeği

Ara
1 espresso
1 parça bitter çikolata

Akşam

1 muz
Afiyet olsum tatlim muzla iyi idare etmssn diyetsyenm muz yememeyi tavsye etmsti diyet donemnde

hem metabolizmam yavaş hemde su hiç içmiyorum ve yeşil çay da içmiyorum.dedim ya bu hafta artık kendimi düzene koymam lazım yani inşallah.
ins ins canim

Akşam yemeği (15.30)
5 küçük köfte+4 dilim patates +yoğurt
İki etimek 1 tane müsli bisküvi

Ara (17.45)

1 kurumuş erik 1 incir yarım ceviz + türk kahvesi

Gece çok acıkırsam belki ayran yaparım bugün çok tatlı istedigi var böyle gidermeye çalıştım

1 saat yürüyüş + 30 dakika pilates 3 lt su
cok iyi idate etmssn sporda cabasi:)

Kizlar gunu tamamladim
1 saat spor yaptim
2 km kadar yurudum .
bakalim bu haftaki hedef gerceklesecek mi
ins canim benim

Günaydın kızlarr

dünkü menüm;

sabah: simit

öğlen: tavuk çorba, 2 kaşık ıspanak, brokoli-karnabahar salatası, yoğurt

akşam: 2 kepçe kurufasulye, yoğurt
guzelll afiyet olsun

hadi yapalım hadi :) en sevdiğim şey göbek atmak :KK70: mezdeke, roman araya bide horon sıkıştırdık mı tamamdır :KK70:
kiz senin memleket neteeeydi bakimmm????

Bel fitigi sebebiyle ciddi egzersiz yapamiyorum, gerci benim de zaman sikintim ve usengecligim var, o ayri :KK66:
noktasina virgulune kadar ayni durumdayim:(((

Afiyet olsum tatlim muzla iyi idare etmssn diyetsyenm muz yememeyi tavsye etmsti diyet donemnde

ins ins canim

ins canim benim

guzelll afiyet olsun

noktasina virgulune kadar ayni durumdayim:KK43:((

Bayburtta canım ben her tarzdan oynarım :)

Kızlar günaydın :KK24:dun 1800 civarı kalori aldım,yediklerimi yazmiyayim simdi:KK22:
Yağlar şaşırıp erir mi bilmem ama metabolizmam sevdi bu duumu:21:bagirsaklarim bayram etti:21:
Ama bugün normale döndüm tabiki de..siz de durumlar nasıl?uç gün kaldı,hedee yaklastjniz mii???:ukala::ukala:

tatlım biraz daha kilo vermen gerekiyor çünkü boyuna göre ve hafifte olsa egzersizle vermen gerekiyorki sıkılaşasın. (kendimden biliyorum)

egzersiz olarakta bel simit bölgesi için ben vücudumu sabit tutup kollarımı açıp sağa ve sola yarım dönüyordum ve yine aynı şekilde ellerim aşağıda sağa ve sola eğiliyorum.

iyi yapmışsın canım oh mis gibi :) kıvrak hatunlar :KK70:

canım senin boyun kaçtı

ins ins canim

ins canim benim

guzelll afiyet olsun

noktasina virgulune kadar ayni durumdayim:KK43:((
teşekkür ederim canım

Kızlar günaydın :KK24:dun 1800 civarı kalori aldım,yediklerimi yazmiyayim simdi:KK22:
Yağlar şaşırıp erir mi bilmem ama metabolizmam sevdi bu duumu:21:bagirsaklarim bayram etti:21:
Ama bugün normale döndüm tabiki de..siz de durumlar nasıl?uç gün kaldı,hedee yaklastjniz mii???:ukala::ukala:
canım ben sadece cuma tartılıyorum o yüzden hiç bilmiyorum ne durumdayım

herkes kilo vermeyi kafaya koydu tabi
yaz da geliyor
ne yaparsak kardir diyoruz :)

Aynen aynen yaza fit girmek lazim :))

Anaaaammm yetişin komsulaaarr:halay::halay:kizlar sürekli de bakıyorum ama yeni gordum bu iki mesajio_Ovarim tabiki de ama hiç estetik değil bugün oynamaya çalıştım da çok komikti:KK48::KK48:video da bulamadım bana göre,musait olduğunda linkini at da ben de indireyim canım,duelloya kadar az calisayim:21::21::21::KK71::-)

:)))

günaydın , çok geçmiş olsun canım
kaptanlarımız yokken , kaytarmayalım , yoklukları belli olmasın diye çabalıyoruz canım :KK52::KK52:

Superrrr :))

Gunaydin milleeeet :KK68:
Kapali bir gune uyandim, kuzumu sicacik yatakta uyurken birakip ise geldim... Amaaaa, enerjim gayet yerinde :KK66:
Sade kahvemi ictim, simdi calisma zamaniii :21::21:
Ben de erken uyanınca kuzucuk, nasıl kacacagimi bilemedim:KK42:ama okulum çok yakın geldim eve emisiyoruz:-)
Mezdekeye ne dersin :KK71::KK71::KK71:

canım ben sadece cuma tartılıyorum o yüzden hiç bilmiyorum ne durumdayım
Ben duramiyorum canım ya hanı artı çıkıp takımımı zora sokmak istemiyorum,hatta bu hafta duraklama olunca acaba bi hafta daha listeye alinmasam mi diye dusunuyorum,tabi kurallara gore kaptanlar karar verirben. de elimden geleni yapıyorum o güne kadar fark etsin diye ama bakalım artık:-/
Gunaydin kizlarrrr :))
Günaydın kaptan yarımiz:KK200::KK200:
Biz zayıflama derdine dustuk,s en ne yapar ne edersin ?bebis hazırlıkların nasıl gidiyor?ilk mi iki mi uç mu dört muu:anneadayı::anne::ukala::ukala::ukala::-):KK69:

Netten bir suru bel karin egzersizi indirdim :KK66:
Anaaaam, yoksa fit bir hatun mu olucam ben de :KK49::KK70:
Cumartesi koton dan pantolon aldim, 36 beden :p:p:p tabi biraz kesiminden kaynakli, yoksa 38 giyiyorum :cool::KK70::KK70:
Ama yine de mutlu oldum. Yarin giyeyim de, is yerindekileri kiskandirayim:KK70:
Tabi oturunca mide kemerin ustunden firtliyor :KK22::olamaz: bakalim onu nasil gizliycem..

Cumartesi koton dan pantolon aldim, 36 beden :p:p:p tabi biraz kesiminden kaynakli, yoksa 38 giyiyorum :cool::KK70::KK70:
Tabi oturunca mide kemerin ustunden firtliyor :KK22::olamaz: bakalim onu nasil gizliycem..

Oh çok iyi yapmışsın
Ne güzel
Zaman'la egzersizle sıkılaşırsın

Ben duramiyorum canım ya hanı artı çıkıp takımımı zora sokmak istemiyorum,hatta bu hafta duraklama olunca acaba bi hafta daha listeye alinmasam mi diye dusunuyorum,tabi kurallara gore kaptanlar karar verirben. de elimden geleni yapıyorum o güne kadar fark etsin diye ama bakalım artık:-/

Biz zayıflama derdine dustuk,s en ne yapar ne edersin ?bebis hazırlıkların nasıl gidiyor?ilk mi iki mi uç mu dört muu:anneadayı::anne::ukala::ukala::ukala::-):KK69:
tabiki canım haklısın beimde adet dönemi yaklaştı korkuyorum tartıya çıkmaya bide ben devamlı bakarsam stres oluyorum verdiysem şımarıp kaçamak olabiliyor vermediysem stres oluyorum o yüzden cumaya saklıyorum hep kendimi

maşallah canım sporla dahada sıkılaşırsın rahat rahat rahat giyersin :sampiyon::KK71:

Canim bende kendince kosturma içindeyim :)) bi yandan hazirliklari tamamlamaya calisiyorum, bi yandan kardeşimin düğünü yaklasiyor onun telasi derken zaman geçiyor. Bebisin eksikleri tamamlandı çok şükür h.sonu. benim 1-2 eksigim kaldi. Benim nasipse ilk bebisim olacak teyzesi :)) kizim 2 yil sonra teşrif etti biraz nazli :)))

Huhuwwww superrrr. Ben bile kiskandim :)))) ne güzel duygular bunlar değil miiii? Bende eski kiyafetlerimi falan yiyince cookk mutlu oluyordum. Motivasyonum artiyordu daha da kilo ve resim geliyordu :))

Back
X