- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kilo verdim ama, benim de bel bolgesi ve gobek hala kotu gorunuyor.
Bel fitigi sebebiyle ciddi egzersiz yapamiyorum, gerci benim de zaman sikintim ve usengecligim var, o ayri
Kendime basit , cok zaman almayan egzersizler ariyorum..
ben dün akşam başladım canım , biraz leslie biraz mezdeke, nefes nefese kaldım, belim biraz iyi iken yapayım, dedim![]()
Afiyet olsum tatlim muzla iyi idare etmssn diyetsyenm muz yememeyi tavsye etmsti diyet donemndeEvet geldik benim menüme
Sabah
1 yağsız süt espresso
2 dilim peynir
Öğlen
1 dilim biftek (Izgara )
1 patlıcan dolma
Yeşil salata
1 dilim buğday ekmeği
Ara
1 espresso
1 parça bitter çikolata
Akşam
1 muz
ins ins canimhem metabolizmam yavaş hemde su hiç içmiyorum ve yeşil çay da içmiyorum.dedim ya bu hafta artık kendimi düzene koymam lazım yani inşallah.
cok iyi idate etmssn sporda cabasi:)Akşam yemeği (15.30)
5 küçük köfte+4 dilim patates +yoğurt
İki etimek 1 tane müsli bisküvi
Ara (17.45)
1 kurumuş erik 1 incir yarım ceviz + türk kahvesi
Gece çok acıkırsam belki ayran yaparım bugün çok tatlı istedigi var böyle gidermeye çalıştım
1 saat yürüyüş + 30 dakika pilates 3 lt su
ins canim benimKizlar gunu tamamladim
1 saat spor yaptim
2 km kadar yurudum .
bakalim bu haftaki hedef gerceklesecek mi
guzelll afiyet olsunGünaydın kızlarr
dünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: tavuk çorba, 2 kaşık ıspanak, brokoli-karnabahar salatası, yoğurt
akşam: 2 kepçe kurufasulye, yoğurt
kiz senin memleket neteeeydi bakimmm????hadi yapalım hadi :) en sevdiğim şey göbek atmakmezdeke, roman araya bide horon sıkıştırdık mı tamamdır
![]()
noktasina virgulune kadar ayni durumdayimKizlar kilo verdim ama, benim de bel bolgesi ve gobek hala kotu gorunuyor.
Bel fitigi sebebiyle ciddi egzersiz yapamiyorum, gerci benim de zaman sikintim ve usengecligim var, o ayri
Afiyet olsum tatlim muzla iyi idare etmssn diyetsyenm muz yememeyi tavsye etmsti diyet donemnde
ins ins canim
cok iyi idate etmssn sporda cabasi:)
ins canim benim
guzelll afiyet olsun
kiz senin memleket neteeeydi bakimmm????
noktasina virgulune kadar ayni durumdayim((
tatlım biraz daha kilo vermen gerekiyor çünkü boyuna göre ve hafifte olsa egzersizle vermen gerekiyorki sıkılaşasın. (kendimden biliyorum)
egzersiz olarakta bel simit bölgesi için ben vücudumu sabit tutup kollarımı açıp sağa ve sola yarım dönüyordum ve yine aynı şekilde ellerim aşağıda sağa ve sola eğiliyorum.
iyi yapmışsın canım oh mis gibi :) kıvrak hatunlar![]()
teşekkür ederim canımAfiyet olsum tatlim muzla iyi idare etmssn diyetsyenm muz yememeyi tavsye etmsti diyet donemnde
ins ins canim
cok iyi idate etmssn sporda cabasi:)
ins canim benim
guzelll afiyet olsun
kiz senin memleket neteeeydi bakimmm????
noktasina virgulune kadar ayni durumdayim((
canım ben sadece cuma tartılıyorum o yüzden hiç bilmiyorum ne durumdayımKızlar günaydındun 1800 civarı kalori aldım,yediklerimi yazmiyayim simdi
Yağlar şaşırıp erir mi bilmem ama metabolizmam sevdi bu duumubagirsaklarim bayram etti
Ama bugün normale döndüm tabiki de..siz de durumlar nasıl?uç gün kaldı,hedee yaklastjniz mii???![]()
herkes kilo vermeyi kafaya koydu tabi
yaz da geliyor
ne yaparsak kardir diyoruz :)
Anaaaammm yetişin komsulaaarrkizlar sürekli de bakıyorum ama yeni gordum bu iki mesaji
varim tabiki de ama hiç estetik değil bugün oynamaya çalıştım da çok komikti
video da bulamadım bana göre,musait olduğunda linkini at da ben de indireyim canım,duelloya kadar az calisayim
![]()
günaydın , çok geçmiş olsun canım
kaptanlarımız yokken , kaytarmayalım , yoklukları belli olmasın diye çabalıyoruz canım![]()
Ben de erken uyanınca kuzucuk, nasıl kacacagimi bilemedimGunaydin milleeeet
Kapali bir gune uyandim, kuzumu sicacik yatakta uyurken birakip ise geldim... Amaaaa, enerjim gayet yerinde
Sade kahvemi ictim, simdi calisma zamaniii![]()
Mezdekeye ne dersinKizlar kilo verdim ama, benim de bel bolgesi ve gobek hala kotu gorunuyor.
Ben duramiyorum canım ya hanı artı çıkıp takımımı zora sokmak istemiyorum,hatta bu hafta duraklama olunca acaba bi hafta daha listeye alinmasam mi diye dusunuyorum,tabi kurallara gore kaptanlar karar verirben. de elimden geleni yapıyorum o güne kadar fark etsin diye ama bakalım artık:-/canım ben sadece cuma tartılıyorum o yüzden hiç bilmiyorum ne durumdayım
Günaydın kaptan yarımizGunaydin kizlarrrr :))
Netten bir suru bel karin egzersizi indirdim
Anaaaam, yoksa fit bir hatun mu olucam ben de
Cumartesi koton dan pantolon aldim, 36 bedentabi biraz kesiminden kaynakli, yoksa 38 giyiyorum
Ama yine de mutlu oldum. Yarin giyeyim de, is yerindekileri kiskandirayim
Tabi oturunca mide kemerin ustunden firtliyorbakalim onu nasil gizliycem..
tabiki canım haklısın beimde adet dönemi yaklaştı korkuyorum tartıya çıkmaya bide ben devamlı bakarsam stres oluyorum verdiysem şımarıp kaçamak olabiliyor vermediysem stres oluyorum o yüzden cumaya saklıyorum hep kendimiBen duramiyorum canım ya hanı artı çıkıp takımımı zora sokmak istemiyorum,hatta bu hafta duraklama olunca acaba bi hafta daha listeye alinmasam mi diye dusunuyorum,tabi kurallara gore kaptanlar karar verirben. de elimden geleni yapıyorum o güne kadar fark etsin diye ama bakalım artık:-/
Günaydın kaptan yarımiz
Biz zayıflama derdine dustuk,s en ne yapar ne edersin ?bebis hazırlıkların nasıl gidiyor?ilk mi iki mi uç mu dört muu![]()
maşallah canım sporla dahada sıkılaşırsın rahat rahat rahat giyersinNetten bir suru bel karin egzersizi indirdim
Cumartesi koton dan pantolon aldim, 36 bedentabi biraz kesiminden kaynakli, yoksa 38 giyiyorum
Ben duramiyorum canım ya hanı artı çıkıp takımımı zora sokmak istemiyorum,hatta bu hafta duraklama olunca acaba bi hafta daha listeye alinmasam mi diye dusunuyorum,tabi kurallara gore kaptanlar karar verirben. de elimden geleni yapıyorum o güne kadar fark etsin diye ama bakalım artık:-/
Günaydın kaptan yarımiz
Biz zayıflama derdine dustuk,s en ne yapar ne edersin ?bebis hazırlıkların nasıl gidiyor?ilk mi iki mi uç mu dört muu![]()
Netten bir suru bel karin egzersizi indirdim