Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim bende kendince kosturma içindeyim :)) bi yandan hazirliklari tamamlamaya calisiyorum, bi yandan kardeşimin düğünü yaklasiyor onun telasi derken zaman geçiyor. Bebisin eksikleri tamamlandı çok şükür h.sonu. benim 1-2 eksigim kaldi. Benim nasipse ilk bebisim olacak teyzesi :)) kizim 2 yil sonra teşrif etti biraz nazli :)))

Ay ne güzel ya. Her şey en güzel şekilde olur inşallah.
Eksikler hiç bitmiyor nedense. İsim düşündünüz mü ?
Bütün tecrübelerinden en kısa zamanda bende faydalanırım umarım

Yok yok sürekli tartilmak iyi değil zaten. Çünkü psikolojik olarak vücut savunmaya geçiyormuş. Ben 2 kez tartiliyordum. Bi pazartesi veya sali diğerini de cuma tartiliyordum.
tabiki canım haklısın beimde adet dönemi yaklaştı korkuyorum tartıya çıkmaya bide ben devamlı bakarsam stres oluyorum verdiysem şımarıp kaçamak olabiliyor vermediysem stres oluyorum o yüzden cumaya saklıyorum hep kendimi

Kocamaaannn bir amin diyorummm. Rabbim herkese nasip etsin insaallahh. Onun stresini ben yasadigim için kimse yasasin istemiyorum. İsim olarak "Duru" düşünüyoruz teyzesiiii :)) aynen yaaa eksikler hic bitmiyor. Hergun yeni bisey geliyor aklima. Birde ilk olunca insan tecrübesiz oluyor. Herşeyi tecrübeli annelere sorup fikir aliyorum :))
Ay ne güzel ya. Her şey en güzel şekilde olur inşallah.
Eksikler hiç bitmiyor nedense. İsim düşündünüz mü ?
Bütün tecrübelerinden en kısa zamanda bende faydalanırım umarım

Kocamaaannn bir amin diyorummm. Rabbim herkese nasip etsin insaallahh. Onun stresini ben yasadigim için kimse yasasin istemiyorum. İsim olarak "Duru" düşünüyoruz teyzesiiii :)) aynen yaaa eksikler hic bitmiyor. Hergun yeni bisey geliyor aklima. Birde ilk olunca insan tecrübesiz oluyor. Herşeyi tecrübeli annelere sorup fikir aliyorum :))

Duru çok sevdiğim bir İsim
Ne güzel Seçmişsiniz
Evet o yüzden sen her şeyi not al bizim için
Deneyimlerinden faydalanalım :)

Yok yok sürekli tartilmak iyi değil zaten. Çünkü psikolojik olarak vücut savunmaya geçiyormuş. Ben 2 kez tartiliyordum. Bi pazartesi veya sali diğerini de cuma tartiliyordum.

hım bunu bilmiyordum ben cumadan cumaya devam o zaman.bazen çarşamba ya da salı tartılayım duruma göre hareket edeyim diyorum ama alışkanlık yapmaktan korkuyorum

Netten bir suru bel karin egzersizi indirdim :KK66:
Anaaaam, yoksa fit bir hatun mu olucam ben de :KK49::KK70:
Cumartesi koton dan pantolon aldim, 36 beden :p:p:p tabi biraz kesiminden kaynakli, yoksa 38 giyiyorum :cool::KK70::KK70:
Ama yine de mutlu oldum. Yarin giyeyim de, is yerindekileri kiskandirayim:KK70:
Tabi oturunca mide kemerin ustunden firtliyor :KK22::olamaz: bakalim onu nasil gizliycem..
Bu midenin işi gücü yok nerden firlayim diye bakıyor zatenn:sopa:ay ya ben de 38 giyebilsem keske:mad:
tabiki canım haklısın beimde adet dönemi yaklaştı korkuyorum tartıya çıkmaya bide ben devamlı bakarsam stres oluyorum verdiysem şımarıp kaçamak olabiliyor vermediysem stres oluyorum o yüzden cumaya saklıyorum hep kendimi
Beni etkilemiyor diye dusunuyorsum ama belki de farkında degilimdir, bugunden sonra yasaklıyoruz,s sadece cuma ve salı tartilayim h:-)
Canim bende kendince kosturma içindeyim :)) bi yandan hazirliklari tamamlamaya calisiyorum, bi yandan kardeşimin düğünü yaklasiyor onun telasi derken zaman geçiyor. Bebisin eksikleri tamamlandı çok şükür h.sonu. benim 1-2 eksigim kaldi. Benim nasipse ilk bebisim olacak teyzesi :)) kizim 2 yil sonra teşrif etti biraz nazli :)))
O eksikler hiç bitmez zaten, zamanla alırsın inşallah, listedekilerden farklı olarak yanına hastaneye köyü renk pijama al,ozellikle alt.fotolarda çıkmaz nasıl olsa:-)allah kolaylık versin,ne güzel telaslar:KK36::KK36:ayy
ben de böyle yapayım artik:confused::KK37:

kızlarrr bi sonraki analiz döneminde notumuzu yükseltmemiz lazımmm, bunun içinde sizin performansınız çok önemli. hep beraber düzeltelim :KK19:

ANALİZ SONUÇLARI

Nisan - Mayıs 2016 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

pur779b94701ff03689.jpg

Semay25 Semay25 => 17,18% => 9. Takım-aktif-

pur4f64c35a07860d46.jpg

ycfa ycfa => 17% => 5. Takım-mezun-

pur7f9c7aa3c4b3b99a.jpg

kelebek19 kelebek19 => 15,46% => 7. Takım-mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

DEĞERLENDİRME:
Nisan 2016 analiz döneminin kazananı:
5. Takım :nazar:
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini yedincilikten ikinciliğe yükseltmiştir.

Nisan 2016 analiz döneminin kaybedeni:
10. Takım :duduk:
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini beşincilikten dokuzunculuğa geriletmiştir.

Karne notunu bir önceki analiz dönemine göre yükseltmiş olan takımlar:
1. Takım :nazar: / 2. Takım :nazar: / 3. Takım :nazar: / 4. Takım :nazar: / 5. Takım :nazar: / 14. Takım :nazar:

50 ve üzeri karne notu alarak sınıfı geçmeyi başaran takımlar:
4. Takım :nazar: / 5. Takım :nazar: / 6. Takım :nazar: / 7. Takım :nazar: / 9. Takım :nazar: / 14. Takım :nazar:

kızlarrr bi sonraki analiz döneminde notumuzu yükseltmemiz lazımmm, bunun içinde sizin performansınız çok önemli. hep beraber düzeltelim :KK19:

ANALİZ SONUÇLARI

Nisan - Mayıs 2016 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

pur779b94701ff03689.jpg

Semay25 Semay25 => 17,18% => 9. Takım-aktif-

pur4f64c35a07860d46.jpg

ycfa ycfa => 17% => 5. Takım-mezun-

pur7f9c7aa3c4b3b99a.jpg

kelebek19 kelebek19 => 15,46% => 7. Takım-mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

DEĞERLENDİRME:
Nisan 2016 analiz döneminin kazananı:
5. Takım :nazar:
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini yedincilikten ikinciliğe yükseltmiştir.

Nisan 2016 analiz döneminin kaybedeni:
10. Takım :duduk:
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini beşincilikten dokuzunculuğa geriletmiştir.

Karne notunu bir önceki analiz dönemine göre yükseltmiş olan takımlar:
1. Takım :nazar: / 2. Takım :nazar: / 3. Takım :nazar: / 4. Takım :nazar: / 5. Takım :nazar: / 14. Takım :nazar:

50 ve üzeri karne notu alarak sınıfı geçmeyi başaran takımlar:
4. Takım :nazar: / 5. Takım :nazar: / 6. Takım :nazar: / 7. Takım :nazar: / 9. Takım :nazar: / 14. Takım :nazar:

her haftamız geçen haftadaki gibi olur inşallah

Umarim sen de bizler bu guruptayken, bir an evvel hamile kalirsin da, bolca bebis muhabbeti yapariz :KK66:
R RoseAnge tatlim bizim takim hamilelik uzerine cok sansli. İsteyip hamile kalan cok oldu. Agustostan beri 4-5 hamisimiz oldu. Bunlardan biride sen ve aslibo aslibo olacak eminim :))

Bugünkü menüm

Sabah
1 yağsız süt kahve
1 dilim buğday ekmeği
2 dilim peynir

Ara
Yok

Öğlen
3 dilim tavuk biftek Izgara
2 küçük haşlama patates
1 küçük yoğurt 120 gr
1 dilim çok tahıllı Ekmek
1 bardak coca cola light

Ara
1 yağsız süt espresso

Akşam
Karpuz ve beyaz peynir

Coca cola light olmadı biliyorum ama çok Canım istedi Yoksa biliyorum çok zararlı
Coca Cola için kendime ceza veriyorum
Yarım saat spor

Back
X