- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42

35 yaşındayım.el sanatları atolyem var ama bebeklerimden dolayı aktif olarak calismiyorum.evden idare ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iradene sahip olman ve kararlı olman süperrrr :))) o zaman aramıza hoşgeldin diyelim :)) bugün itibariyle deneme süren başladı. hadi hayırlısı. deneme süresinde dahi olsan cuma günleri öğlene kadar bildirim yapıyorsun unutma. sabah aç karnına wc:'ye çıktıktan sonra tartılıp bildiriyorsunkimyager1508 hosbuldum :) 82.2 şu anki kilom.boyum 176.ideal demeyim de kendime hedef koyduğum kilo 70.bunu da 10 temmuza kadar vermeye kararliyim.en azından çok büyük bi kısmını. Hic oturmayan yerinde duramayan bi yapım var.yemek secmem pek.sadece az yag kullanmaya dikkat ediyorum.actifrya sahip olduğum için kizartmalarim bile yağsız denecek seviyede.Ekmeksiz yasayabiliyorum.oğlum hayatıma girdiğinden beri pasta borek et ucgeninden cikamiyorum.normalde Nefsime sahibimdir kaçamaklarim bile masum olur.bunu kendime ispat etmek için rejime basladigimdan beri pasta kurabiye yapıp kızım için pizza söyledim eve.ve sadece tadına baktım ufak lokmayla :) 2 lt su içiyorum. Cayim şekersiz.günde 2si 1 arada kahve keyfim var cocuklarimin ogle uykusunda.o da yasak derseniz amenna :) kendime söz verdim 70 e düşmeden giysi alışverişi yapmayacağım. 44 beden denemek zulüm benim için :/ salata olmazsa olmazimdir her zaman. Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :)))
35 yaşındayım.el sanatları atolyem var ama bebeklerimden dolayı aktif olarak calismiyorum.evden idare ediyorum.
Tamamdir cumairadene sahip olman ve kararlı olman süperrrr :))) o zaman aramıza hoşgeldin diyelim :)) bugün itibariyle deneme süren başladı. hadi hayırlısı. deneme süresinde dahi olsan cuma günleri öğlene kadar bildirim yapıyorsun unutma. sabah aç karnına wc:'ye çıktıktan sonra tartılıp bildiriyorsun
Valla standlardan hiçbir şey yemedim
Ben oğlumu parka goturdugumde falan yapıyordum. üzümlü ,cevizli,tarcinli kek koyup arada ağzına ariyordum,bakkaldan yemesin diye.tabi dede,anane gelince yalan oldu bakkala alıştı.b en gün içinde öyle uzaklaşıyoruz evden ama akşama döneceğim vakitlerde yapabilirim.insan çarşı pazar dolaşırken daha çok açıkiyor
Oyy geçmiş olsun canım ama o kadar yorma kendini
Afiyet olsun tatlım,c uma misafirim iptal olmazsa ben de bir ya da yarım ıspanaklı börek yiyeceğim,gun sayiyorum
Chia puding mi?nerden aldin
Zaten hanımların ömrünün yarısi temizlik ve mutfak işleriyle geciyor
Anlaşıldı komutanimsimdi leslie başlayıp yakacağım o pis yaglari
Fırından ziyade undaki kepek oranindandir canim
Bu adetten de çektiğimiz nedir yahubenim de 5-6gun var galiba,hafiften yokluyo gibi.oncesi sonra derken bitiyo aylar(cem yılmaz geldi aklima
)
![]()
Kizlar siskinlige karsi bu iki gün maydanoz suyu için çok faydasi olur. Ödem varsa gider.
akşamı hafif atlat canım salata, yoğurt, çorba gibi. birde geç çıkıyorsun ama spor yapabilirsen spor yap.Valla standlardan hiçbir şey yemedim
Ama pirinç yedim bugün 1 porsiyon ve ağırdıda
Ne yapayım ?
Selam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)
Ara 1 incir 1 cevizsabah: chia puding
ara: yarım çb lleblebi +1 kuru erik
öğle: 2 yk lor peynir +domates + 2 çk zetinyağı bunları karıştırıp yiyorum
1.5 dilim tam bugday ekmeği
Hosbuldum :)Hoşgeldin canım
Ayse zaten bunlari yapabiliyorsan, kilo vermemen imkansizkimyager1508 hosbuldum :) 82.2 şu anki kilom.boyum 176.ideal demeyim de kendime hedef koyduğum kilo 70.bunu da 10 temmuza kadar vermeye kararliyim.en azından çok büyük bi kısmını. Hic oturmayan yerinde duramayan bi yapım var.yemek secmem pek.sadece az yag kullanmaya dikkat ediyorum.actifrya sahip olduğum için kizartmalarim bile yağsız denecek seviyede.Ekmeksiz yasayabiliyorum.oğlum hayatıma girdiğinden beri pasta borek et ucgeninden cikamiyorum.normalde Nefsime sahibimdir kaçamaklarim bile masum olur.bunu kendime ispat etmek için rejime basladigimdan beri pasta kurabiye yapıp kızım için pizza söyledim eve.ve sadece tadına baktım ufak lokmayla :) 2 lt su içiyorum. Cayim şekersiz.günde 2si 1 arada kahve keyfim var cocuklarimin ogle uykusunda.o da yasak derseniz amenna :) kendime söz verdim 70 e düşmeden giysi alışverişi yapmayacağım. 44 beden denemek zulüm benim için :/ salata olmazsa olmazimdir her zaman. Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :)))
Yarını da bugün gibi geçirirsem baya fark eder de mi?regl öncesi ya haniKesinlikle canim benim sen gerekeni yap yeterli. Ama motivasyon super. Enerjinin hic düşürme :)))
Ooo masallahin var arkadaşım, sanki hep burdaymissin gibi benimsedi hemenSelam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)
Daha fazla emmesi gerekir??Hosbuldum. 10 temmuzda tatile gitme kararı aldık. Ptesi den beri bişeyler yapmaya calisiyorum kendimce.burda nasıl oluyor biraz anlatirmisin ? Bu arada 6 aylık bi oğlum var.günde 1 2 kere de olsa emiyor.
cuma günü gorunce daha iyi anlarsın zaten canım ama toplu listemizde oluyor.sen 1den önce güncel kilonu ilk sayfadaki gibi hesaplayıp yaz,kaptanimiz birlestiriyorHemde nasil kararliyim anlatamam :)) kalori takip programi indirdim telefonuma.ne yersem ne icersem ne kadar spor yaptiysam yaziyorum 2 gundur.günlük almam gereken kaloriyi asmadim daha hic.kızım 2.5 yasinda oglum 6aylik.bırakacak kimsem de olmadigi icin disarida yuruyus salon vs durumum yok maalesef.evde leslie yuruyus hareketleri yapiyorum hergun 45 dk.20 tane de yarım mekik çekiyorum. 1.sayfayi okudum.cumadan cumaya ölçüm yapiliyormus ben cuma günümü kaydolacagim? Liste tutuluyormu herkes kendi mi tutuyor hesabını ? Bir de bütün gün yediklerimizi egzersizlerimizi yaktiklarimizi tek tek mi yazıyoruz akşam tek bi msjda yazsak oluyormu?