Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kimyager1508 kimyager1508 hosbuldum :) 82.2 şu anki kilom.boyum 176.ideal demeyim de kendime hedef koyduğum kilo 70.bunu da 10 temmuza kadar vermeye kararliyim.en azından çok büyük bi kısmını. Hic oturmayan yerinde duramayan bi yapım var.yemek secmem pek.sadece az yag kullanmaya dikkat ediyorum.actifrya sahip olduğum için kizartmalarim bile yağsız denecek seviyede.Ekmeksiz yasayabiliyorum.oğlum hayatıma girdiğinden beri pasta borek et ucgeninden cikamiyorum.normalde Nefsime sahibimdir kaçamaklarim bile masum olur.bunu kendime ispat etmek için rejime basladigimdan beri pasta kurabiye yapıp kızım için pizza söyledim eve.ve sadece tadına baktım ufak lokmayla :) 2 lt su içiyorum. Cayim şekersiz.günde 2si 1 arada kahve keyfim var cocuklarimin ogle uykusunda.o da yasak derseniz amenna :) kendime söz verdim 70 e düşmeden giysi alışverişi yapmayacağım. 44 beden denemek zulüm benim için :/ salata olmazsa olmazimdir her zaman. Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :)))
35 yaşındayım.el sanatları atolyem var ama bebeklerimden dolayı aktif olarak calismiyorum.evden idare ediyorum.

kimyager1508 kimyager1508 hosbuldum :) 82.2 şu anki kilom.boyum 176.ideal demeyim de kendime hedef koyduğum kilo 70.bunu da 10 temmuza kadar vermeye kararliyim.en azından çok büyük bi kısmını. Hic oturmayan yerinde duramayan bi yapım var.yemek secmem pek.sadece az yag kullanmaya dikkat ediyorum.actifrya sahip olduğum için kizartmalarim bile yağsız denecek seviyede.Ekmeksiz yasayabiliyorum.oğlum hayatıma girdiğinden beri pasta borek et ucgeninden cikamiyorum.normalde Nefsime sahibimdir kaçamaklarim bile masum olur.bunu kendime ispat etmek için rejime basladigimdan beri pasta kurabiye yapıp kızım için pizza söyledim eve.ve sadece tadına baktım ufak lokmayla :) 2 lt su içiyorum. Cayim şekersiz.günde 2si 1 arada kahve keyfim var cocuklarimin ogle uykusunda.o da yasak derseniz amenna :) kendime söz verdim 70 e düşmeden giysi alışverişi yapmayacağım. 44 beden denemek zulüm benim için :/ salata olmazsa olmazimdir her zaman. Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :)))
35 yaşındayım.el sanatları atolyem var ama bebeklerimden dolayı aktif olarak calismiyorum.evden idare ediyorum.
iradene sahip olman ve kararlı olman süperrrr :))) o zaman aramıza hoşgeldin diyelim :)) bugün itibariyle deneme süren başladı. hadi hayırlısı. deneme süresinde dahi olsan cuma günleri öğlene kadar bildirim yapıyorsun unutma. sabah aç karnına wc:'ye çıktıktan sonra tartılıp bildiriyorsun

iradene sahip olman ve kararlı olman süperrrr :))) o zaman aramıza hoşgeldin diyelim :)) bugün itibariyle deneme süren başladı. hadi hayırlısı. deneme süresinde dahi olsan cuma günleri öğlene kadar bildirim yapıyorsun unutma. sabah aç karnına wc:'ye çıktıktan sonra tartılıp bildiriyorsun
Tamamdir cuma ;)

Ben oğlumu parka goturdugumde falan yapıyordum. üzümlü ,cevizli,tarcinli kek koyup arada ağzına ariyordum,bakkaldan yemesin diye.tabi dede,anane gelince yalan oldu bakkala alıştı.b en gün içinde öyle uzaklaşıyoruz evden ama akşama döneceğim vakitlerde yapabilirim.insan çarşı pazar dolaşırken daha çok açıkiyor :-):-)

Oyy geçmiş olsun canım ama o kadar yorma kendini:anneadayı::anneadayı:

Afiyet olsun tatlım,c uma misafirim iptal olmazsa ben de bir ya da yarım ıspanaklı börek yiyeceğim,gun sayiyorum:eek::kk77::kk77:

Chia puding mi?nerden aldin:kk77::kk77::kk77::kk77:

Zaten hanımların ömrünün yarısi temizlik ve mutfak işleriyle geciyor

Anlaşıldı komutanim:halay::halay::halay:simdi leslie başlayıp yakacağım o pis yaglari:halay::halay:

Fırından ziyade undaki kepek oranindandir canim:hamarat::hamarat:

Bu adetten de çektiğimiz nedir yahu:KK11:benim de 5-6gun var galiba,hafiften yokluyo gibi.oncesi sonra derken bitiyo aylar(cem yılmaz geldi aklima:halay::olamaz::KK48:):oops:

Canım chia tohumu ile sütü karıştırıp bekletiyorum üstüne meyve falan konup yeniyor nette tarifleri var bak istersen

Hım o yüzden demekki rengi öyle oldu

Kizlar siskinlige karsi bu iki gün maydanoz suyu için çok faydasi olur. Ödem varsa gider.

Tamam canım yapayım

sabah: chia puding

ara: yarım çb lleblebi +1 kuru erik

öğle: 2 yk lor peynir +domates + 2 çk zetinyağı bunları karıştırıp yiyorum
1.5 dilim tam bugday ekmeği
Ara 1 incir 1 ceviz

Ara 10 yeşil erik

Akşam 1 tabak karnabahar kısırı + 1 yk türlü + 1 dilim tam bugday ekmeği + 1 müsli bisküvi
Artık bu son bisküvimdi kaç gündür iştahım çok acıldı ama tutuyorum kendimi kaçamak yapmıycam yemekten sonra canım çok tatlı istedigi 1 kuru erik ile geçiştirdim

Ara süt

1 saat yürüyüş + 30 dakika pilates 3 lt su

Ayse zaten bunlari yapabiliyorsan, kilo vermemen imkansiz :KK66: demek ki cabucak kilolarindan kurtulup, mezun olacaksin ;)

Kızlar iyi geceler, ben yokken kalabaliklasmisiz:KK200: @aysedurmaz hoşgeldin aramıza,i sallah en kısa surede mezun olursun:halay::halay:ben de yokken buralarda, pazara gittim bebek arabasıyla yarim saat tempolu yuruyus, öncesinde 45dk leslie var bi de gelince 6m²den büyük bi halim var onu sildim.zumbaya mecalim kalmadı haliyle.aksam da tarcinli süt ve arjantin elma yidimm,kocam da karşımda sucuklu tostunu yedi çıtır çıtır.canim çekmedi mi çekti valla.bardagima çayı koydum:KK12::KK12:olmaz dedim ve kalkıp kuzu kuzu sutumu içip elmami yedim:kk77:arada da kocama ayy pek lezzetli diye diye bi hal oldum:KK76:yazik kuzucugum da tostu bıraktı benimle süt içip elma yedi,nasil ovduysem artik:KK72::KK72:(21aylik)öyle işte..
Şimdi kalori hesabımı da atarim:KK36:

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2016-05-11-20-46-20.webp yarın öğleye de brokoli dusunuyorsum.sabah yulaf kepeği ile süt nasıl olur?alalı kaç gün oldu yemedim daha.

Kesinlikle canim benim sen gerekeni yap yeterli. Ama motivasyon super. Enerjinin hic düşürme :)))
Yarını da bugün gibi geçirirsem baya fark eder de mi?regl öncesi ya hani:eek:
Selam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)
Ooo masallahin var arkadaşım, sanki hep burdaymissin gibi benimsedi hemen:KK68:
Hosbuldum. 10 temmuzda tatile gitme kararı aldık. Ptesi den beri bişeyler yapmaya calisiyorum kendimce.burda nasıl oluyor biraz anlatirmisin ? Bu arada 6 aylık bi oğlum var.günde 1 2 kere de olsa emiyor.
Daha fazla emmesi gerekir??:KK46:
Hemde nasil kararliyim anlatamam :)) kalori takip programi indirdim telefonuma.ne yersem ne icersem ne kadar spor yaptiysam yaziyorum 2 gundur.günlük almam gereken kaloriyi asmadim daha hic.kızım 2.5 yasinda oglum 6aylik.bırakacak kimsem de olmadigi icin disarida yuruyus salon vs durumum yok maalesef.evde leslie yuruyus hareketleri yapiyorum hergun 45 dk.20 tane de yarım mekik çekiyorum. 1.sayfayi okudum.cumadan cumaya ölçüm yapiliyormus ben cuma günümü kaydolacagim? Liste tutuluyormu herkes kendi mi tutuyor hesabını ? Bir de bütün gün yediklerimizi egzersizlerimizi yaktiklarimizi tek tek mi yazıyoruz akşam tek bi msjda yazsak oluyormu?
cuma günü gorunce daha iyi anlarsın zaten canım ama toplu listemizde oluyor.sen 1den önce güncel kilonu ilk sayfadaki gibi hesaplayıp yaz,kaptanimiz birlestiriyor:KK200:

Back
X