Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım akşamdan bardağa kuru kayısı, kuru erik falan koyup sıcak su döküp üzerine ağzını kapatıp bekle. sabahta iç, tanelerini ye. bence faydası olur. yada sabah ılık olarakta yapabilirsin ama sabah beklemek zor olur. bende faydası oluyor. inşaallahhh sende de faydalı olur.

tamam deneyim bende
bugun kuru kayisi alayim

kızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.

menunu gormemistimmm
canim naptin ama
hem simit var hem de sigara boregi
patates yemegi
bence ucunden sadece biri olmaliydi

menunu gormemistimmm
canim naptin ama
patates yemegi
biliyorum inan ki kendime kendime de söyledim tamamen karbonhidrat yüklendim diye.sabahları kahvaltı yapma fırsatım olmuyor kızım hiç uyutmadığı için resmen işe yetişmek için maraton yapıyorum.

biliyorum inan ki kendime kendime de söyledim tamamen karbonhidrat yüklendim diye.sabahları kahvaltı yapma fırsatım olmuyor kızım hiç uyutmadığı için resmen işe yetişmek için maraton yapıyorum.

anladim canim
zaten kilo verme zorlu bir yol
hazirlamasi , yemesi , iradesi
ama emegi cope atmamak icin napalim mecbur zorlamamiz lazim
yoksa kendi haline biraksak kilolar bizi zaten kendi halimize birakiyor
sonra toparlanamiyoruz

tamam deneyim bende
bugun kuru kayisi alayim

dene dene canım benim kurtarıcım oluyor. hiç yapamasan sabah aç karnına kayısı erik yiyip ılık su iç. baya faydası var.

sabah ki simit yarım canım.
öğlen evet sigara böreği kötü oldu biliyorum.
akşamları artık tutuyorum kendimi saat sekizden sonra pek bişey yememeye çalışıyorum.

akşam sadece salata ve yoğurtla bitiriyosun ve ceza olarak 45 dk spor yapıyosun :duduk: bugün yediklerini yarına kadar yakman lazımmm

menunu gormemistimmm
canim naptin ama
patates yemegi

ahhhh ahhhh :işsiz::işsiz:

hep söylüyoruz, sabah çocuklu, çalışan anneler kahvaltı yapamıyolar. bu çok normal. ama hiç olmadı kahvaltı için akşamdan sandiviç hazırla. 2 dilim ekmek arasına peynir, zeytin, domates koysan yeter

yani menü biraz kabarık ama, ilk katıldığın dönemleri hatırlıyorum, daha da çok kaçamak ve kabarık bir menün oluyordu, eskiye nazaran bir tık daha ileri gittin, zamanla miden küçülmeye başlıyor, bende öyle oldu, inşallah sende de olur canım
ben şu şekilde suyu çoğalttım, yarım litrelik cam su şişesi yada yarım litrelik cam kavonaza koyuyorum hepsini bir seferde içiyorum, içinede bir kaç damla limon katıyorum, işyerimde masamda gözümün önüne koyuyorum, birde suyum biter bitmez kalkıp dolduruyorum, dolu görmezsem eğer benimde pek içesim gelmiyor açıkça, bu şekilde bir çare buldum kendime, sende bir dene istersen

evet canım , kardeşimde de rahim duvarı kalınlaşması varmış , onun için araştıracaklar birde, ben onun 3 yaş büyük ablasıyım canım,:KK5:

birde bana da söyle cacık kürünü nasıl bir şey , kaçırdım ben:confused::confused:
Çocuk yapın diyorlar böyle durumlarda,sizin Dr demedi mi:-)
Canım aslında ana söylediğim yoğurt kürü ama kocam sağolsun dün i tencere yoğurdumu cacık yapınca aksam vazgecmektense cacık kürü yaptim:KK51::super:yogurttan daha guzeldi:ıslık:hazir yoğurdu sağlıklı bulmuyorum,inip marketten de alamadım.b ugun mayalayacagim da artık yine cacık kürü yaparım bugun:21::KK70:
@yolcukardelen canım kürü deneyemedim
Sizden bir şey isteyeceğim
Evinizde yoğurt varsa bana besin değerlerini çekip yollayabilir misiniz ?
Burdakilerle karşılaştıracağım
Canım ben hazır kullanmıyorum,y yardımcı olamayacagim:KK51:
kızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.
senin yerinde olsam iki kase çorba içer ama diğerlerini yemezdim,evet daha lezzetli ler ama emeklerini atma çöpe.brokoli hem çorbası olduğu için kolay hazmedilir hem de protein değeri yüksek.aksam süt ve elma ile gecistirsen m ne iyi edersin

@yolcukardelen canım kürü deneyemedim
Sizden bir şey isteyeceğim
Evinizde yoğurt varsa bana besin değerlerini çekip yollayabilir misiniz ?
Burdakilerle karşılaştıracağım
canım benim evimde de hazır yoğurt yok şuan. bende 2 aydır falan kendim mayalıyorum süt alıp

Çocuk yapın diyorlar böyle durumlarda,sizin Dr demedi mi:-)
Canım aslında ana söylediğim yoğurt kürü ama kocam sağolsun dün i tencere yoğurdumu cacık yapınca aksam vazgecmektense cacık kürü yaptim:KK51::super:yogurttan daha guzeldi:ıslık:hazir yoğurdu sağlıklı bulmuyorum,inip marketten de alamadım.b ugun mayalayacagim da artık yine cacık kürü yaparım bugun:21::KK70:

Canım ben hazır kullanmıyorum,y yardımcı olamayacagim:KK51:
senin yerinde olsam iki kase çorba içer ama diğerlerini yemezdim,evet daha lezzetli ler ama emeklerini atma çöpe.brokoli hem çorbası olduğu için kolay hazmedilir hem de protein değeri yüksek.aksam süt ve elma ile gecistirsen m ne iyi edersin
yerinde olsam demişsin ama devamı yok arkadaşım

boyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim:süslü::süslü::süslü:
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi :ıslık::ıslık:,rakibelerim çoğaldı desene :KK70::KK70::KK70:
Boyum benim de 160 evet ideal kilo 55 gorunuyor ama benim icin 60 yeterli canim. Goguslerimde buyuk benim, daha da one cikar o zaman ;)
Canim aksamdan sandvic hazirla, kucuk saklama kaplarina peynir,zeytin,domates koy. Yumurtayi bile aksamdan haslayip buzdolabina koyabilirsin, sabah hemen alip cikarsin.

R RoseAnge galiba bizim grupta hazir yogurt kullanan yok. Mis gibi ev yogurdu...
Aslinda sende mayalayabilirsin. Hazir yogurtlara gore hem daha az kalorili, grm de besin degeri kat be kat yuksek

Çok istiyorum yapmak ama hem mayalamayı bilmiyorum Hemde buradaki yoğurtlar krema gibi Yunan yoğurdu diye satılıyor bizimki gibi değil
Elimde yoğurt yok mayalamak için :cry:

Boyum benim de 160 evet ideal kilo 55 gorunuyor ama benim icin 60 yeterli canim. Goguslerimde buyuk benim, daha da one cikar o zaman :KK66:

ha hayyyy , bende aynı, kalça neredeyse dümdüz, basen yok bende , üst büyük, alt 40 üst 42 giyiyorum , :KK39::KK39::KK39:

Back
X