Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugunku menum

Sabah
1 dilim ekmek bugday (1 dilim peynir , 1 cay kasigi sekersiz sarelle)
yagsiz sut espresso

Oglen
2 corba kasigi pilav
3 izgara kofte
2 dilim patlican
1 bardak ayran
ekmek yok

Ara
1 meyve
KAhve

AKsam
Ton balikli salata

Kizlar bu arada onumuzdeki hafta kahve icmeyecegim
acaba kafein aldigim icin mi boyle oluyor anlamadim
ben haftada 3 kilo 4 kilo vereyim istemiyorum zaten
ama menulerim 90% o kadar azki hepiniz goruyorsunuz
kacamagim pek yok tatli yok aksam yemegi az
her hafta yeni bir sey deniycem
metabolizmayi cozene kadar
canım bence haftada 3 4 kilo vermek normal değil zaten sen gayet ideal gidiyorsun bende bazen 1 bazen 500 veriyorum daha azda verdiğim oldu o yüzden morelini bozma evet menülerin güzel ki az yiyorsun ama herkes aynı değil işte senin yedigini yiyp çok daha fazla kiloda veren olabilir hiç vermeyende...sen istikrarlı gayet iyisin bnce

breeze3535 breeze3535 yakın takipte olacakmışız ona göre canısı :KK53::KK53::KK53:
tamam canısı rakip olarak hemde birliğiz en fazla kiloyu veren biz olalım :):eğlence::KK76::skandal:[/QUOTE]

aynen , ben bu hafta inşallah belim ağrımazsa, bol bol leslie ve mezdeke yapıcam :KK49::KK49::spor::spor:, göbişim gittikçe azalıyor çok şükür, kemerimde delik delik geriye gidiyorum, resmen bir can simidi vardı diyete başlamadan evvel,

ben haftada en fazla 1 kg versem benim için ideal, kendi hedefim ayda 3-4kg civarı, buraya katılalı tam bir ay oldu 3 kg gitti, hadi bakalım herkese kolay gelsin şimdiden

canım bence haftada 3 4 kilo vermek normal değil zaten sen gayet ideal gidiyorsun bende bazen 1 bazen 500 veriyorum daha azda verdiğim oldu o yüzden morelini bozma evet menülerin güzel ki az yiyorsun ama herkes aynı değil işte senin yedigini yiyp çok daha fazla kiloda veren olabilir hiç vermeyende...sen istikrarlı gayet iyisin bnce

Sağ ol Canım haklısın
Metabolizma işte aynen öyle
Formülü yok herkesin başka başka
Bazen can sıkılıyor elde olmadan

tamam canısı rakip olarak hemde birliğiz en fazla kiloyu veren biz olalım :):eğlence::KK76::skandal:

aynen , ben bu hafta inşallah belim ağrımazsa, bol bol leslie ve mezdeke yapıcam :KK49::KK49::spor::spor:, göbişim gittikçe azalıyor çok şükür, kemerimde delik delik geriye gidiyorum, resmen bir can simidi vardı diyete başlamadan evvel,

ben haftada en fazla 1 kg versem benim için ideal, kendi hedefim ayda 3-4kg civarı, buraya katılalı tam bir ay oldu 3 kg gitti, hadi bakalım herkese kolay gelsin şimdiden[/QUOTE]

Aman beline dikkat et Canım fazla zorlamadan yap

ben haftada en fazla 1 kg versem benim için ideal, kendi hedefim ayda 3-4kg civarı, buraya katılalı tam bir ay oldu 3 kg gitti, hadi bakalım herkese kolay gelsin şimdiden

Aman beline dikkat et Canım fazla zorlamadan yap[/QUOTE]

aynen canım çok sağol ,

Canim espresso yerine türk kahvesi içme imkanin varsa onu tuket. Bende kahve tutkunu biri olarak diyette sadece türk kahvesi içmeye calismistim. Diğerkahvelerin kalorisi daha yuksek sanirim. Canim birde senin metabolizma ancak kendini toparlar dıs gebelikten dolayi. Ama cçok iyi gittiğinizdeunutma . Ufak değişikliklerle vücudunun verdiği tepkileri olcebilirsin.
Bugunku menum

Sabah
1 dilim ekmek bugday (1 dilim peynir , 1 cay kasigi sekersiz sarelle)
yagsiz sut espresso

Oglen
2 corba kasigi pilav
3 izgara kofte
2 dilim patlican
1 bardak ayran
ekmek yok

Ara
1 meyve
KAhve

AKsam
Ton balikli salata

Kizlar bu arada onumuzdeki hafta kahve icmeyecegim
acaba kafein aldigim icin mi boyle oluyor anlamadim
ben haftada 3 kilo 4 kilo vereyim istemiyorum zaten
ama menulerim 90% o kadar azki hepiniz goruyorsunuz
kacamagim pek yok tatli yok aksam yemegi az
her hafta yeni bir sey deniycem
metabolizmayi cozene kadar

Canim espresso yerine türk kahvesi içme imkanin varsa onu tuket. Bende kahve tutkunu biri olarak diyette sadece türk kahvesi içmeye calismistim. Diğerkahvelerin kalorisi daha yuksek sanirim. Canim birde senin metabolizma ancak kendini toparlar dıs gebelikten dolayi. Ama cçok iyi gittiğinizdeunutma . Ufak değişikliklerle vücudunun verdiği tepkileri olcebilirsin.

Türk kahvesi çok az kaldı
Olmazsa amazon dan sipariş veririm eğer daha iyiyse
Evet zaten çok iyi değildi dış gebelikten önce sonra daha kötü oldu.
İnşallah ilk Regl gelirde yakın Zamanda rahatlarım

Kızlar nasıl besleniyorsunuz ben yediklerinden kısarak vermeye başladım aslında sene başından uğraşıyorum ama kilo veremedim kansızlık çıktı o yüzden veremiyormuşum şimdi ilaç kullanıyorum

Canım gene de gitmiş
Hep vermek durmaktan iyi diyorum artık
Elimizden geleni yapıyoruz

Güzel güzel
Gene vermişiz
O da bir şey
Aynen devam
Daha çok Leslie

Canım çok güzel
Tebrik ederim

Can'ım 2,6 kg
Harika
Tebrik ederim
Çok iyi vermişsin
Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarr:halay::halay:bi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak:halay::KK76:
aynen birlik olalım tek başına tadı çıkmıyor valla, ama bekle sen, ben haftaya seni sollucam canısı :rolleyes::rolleyes:

birde probiyotikli yoğurt yemek önemli, bu hafta zıkkım olası sütçü getirmedi süt, mayalacaktım kaldım yoğurtsuz, eczaneden probiyotik alıp, yapıcam inşallah, bağırsaklardaki yararlı bakterilerin çoğalmasını sağlıyormuş, hem ishal e hemde kabızlıga çok faydalı diye duydum, inşallah kabızlığımıza derman olur
Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorum :KK76::KK76::halay::lülülü:
Anaaam ilk defa duyuyorum,daha mi iyi oluyooo_O
Geçen hafta 76 civarındaydım hatta hedefe 1 koydum valla perşembe detoks falan yapılabilir :KK70:
Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmek:rapci:ama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine:sus::olamaz::KK22::KK28:
Eşleşmeler : yine herkes birbirine gaz verecek ama rakiplerinizi çiğ çiğ yeyin
Ayşe durmaz & tuba52
RoseAnge & littlelamp
Bffean. & elfkkk
Yolcukardelen & sosyoliji12
aslibo. & breeze3547
Rakibeeeemmm, bittin sen:KK4::KK4:gece gündüz spor yapacagim:KK6::KK6::KK73:
@yolcukardelen bu hafta dilimden dusurmem seni ona gore :KK11:
:KK50::KK74::KK70:
@katre-i dem piiissst, tombis kaptan, seni de fena halde taciz ederim, ayagini denk al :KK53:
:KK70:
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummm:sopa:saka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama:KK48: artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah:KK48::super:
Daha saat bir olmadi bugun yaptigim aktiviteler

30 dk Leslie Fast belly
butun camlari ve kapilari zevk icin kol calissin diye sildim
havuzu temizledim
butun bahceyi supurdum ve yikadim
Cancagizim kız yavaş, allah tan eşleşmesi,cig çiğ yerdin beni:p:KK60:
34 yaşında evli bir çocuk annesiyim 160 boyundayım 74.6 kilo ile başladım bugün itibari ile 72.3 kiloyum
hoşgeldin canim:KK73:

Back
X