- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen , ben bu hafta inşallah belim ağrımazsa, bol bol leslie ve mezdeke yapıcam, göbişim gittikçe azalıyor çok şükür, kemerimde delik delik geriye gidiyorum, resmen bir can simidi vardı diyete başlamadan evvel,
ben haftada en fazla 1 kg versem benim için ideal, kendi hedefim ayda 3-4kg civarı, buraya katılalı tam bir ay oldu 3 kg gitti, hadi bakalım herkese kolay gelsin şimdiden
Hoşgeldin canımTeşekkürler canım
Merhaba canım 6 yaşında benimki artık İlkokula başlıcak teyzesi seninki küçükmü
Zencefıllı aç karına limonlu tokohh hemen yapilir bu caylar :)
ac karna mi iciliyor?? yemekten sonra mi?
Maşallah canım daha da incelicek o bel inşallah Ayben canım benim artık son kilolar yavas yavas gidiyor 12 kilo verdim bu haftayla ama ben Aralıkta ocakta falan başladım.. Yüklenelim bu hafta bende verip kurtulmak istiyorum artık
Haklısın canım insan verip kurtulmak istiyor bnde öyle adım adım ilerlemekten bıktım ama olsun kalıcı olsun önemli olan o
Ara 1 çb leblebi + 1 incir+ 1 ceviz+ 1 kuru erikSabah 1.5 dilim tam bugday ekmeği
1,5 yk lor peynir, 2 çk reçel domates
Ara 1 kayısı
Öğle Yulaf lapası
Merhaba kaptanım ben yeni geldim bu arada supersin eşim her sabah tarçın sız halini içiyor bu arada kabuk tarçın mı koyulacakHazır mıyız yağ yakıcı çay tarifi az sonra
Kızlar bende etki gosterdi bu hafta boyu 72 dim sabit çıkabilmek için neler yaptım
1/2 limon 1ck tarçın ustune sıcak su bir fincanlik tarif bunu iciyorum günde iki kere
Bir diğeri 1cubuk tarçın bi cimcik yeşil çay 5 dk ağzı kapalı demlenecek ve içmeden önce parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil rendelenir içilecek
Hoşbuldum Hiç sorun değil önemli olan kaynaşmak paylaşmak motive olmak ve şu kilolardan kurtulmak@Ses35 hoşgeldin canım inşallah beklemeden listeye girersin koordinatörden cevap bekliyorum
Teşekkürler canımHoşgeldin canım
limonlusu toz diğeri çubuk olsa iyi olur canım tekrar hosgeldinMerhaba kaptanım ben yeni geldim bu arada supersin eşim her sabah tarçın sız halini içiyor bu arada kabuk tarçın mı koyulacak
O zalim sutcuyu Takıma alıp perişan edelim@yolcukardelen canım bir araştır sende , probiyotik ile yoğurt yapımı ve faydalarını , benim zalım sütçü bu hafta getirmedi, yapamadım , yoğurt![]()
Evet yerim ama en kalorisizinden ve erken saatlerde hih
Bu hafta sonu misafirler var sen yersin bence seni geçerim![]()
![]()
Sana Aysun Gültekin den" mendilim işle yolla" turkusunu armağan ediyorum canım, seni yendigimin hatırası olarak saklarim@yolcukardelen ben sana haftaya cuma mendil vericem ama,
halay için değil , gözyaşlarını silmek için , gidince kilocuklarım birer birer
çok pis gaza geldim, tutun beniiii![]()
Darısı başıma canimBenim de 28 aylik bir kizim var teyzesi.
Ben de 2 yillik ucretsiz izinde aldigim tum kilolari takimimla beraber verdim
Ben de yediklerimden k;sarak kili veriyorum. Ac kaldigim da oluyor. Oncelikle aliskanliklari degistirmek lazim.
Bizum evde hemen hergun kek,kurabiye,tatli pogaca piser. Eskiden cayin yaninda kocaman tabaklari siler supururdum. Simdi o haftaki kilo durumuma gore, ya 1 taneyle yetiniyorum, ya da kuru meyve,hurma, incir falan tuketiyorum. Spor yapsaydim bence cok daha cabuk kurtulabilirdim kilolarimdan. Ama buna da sukur
Gel, gel kollarimavallahi boynuz kulagi her an gecebilir
Ya saka maka epey kilo verdim ben bu takimda. Bu rakamlari gorme umidim hic yoktu![]()
zopalama gaptanim balık yicem uslu uslu balıkGorumce ve eltilerle yersen bende seni zopalarim
evet kabızlık sorunu yaşayanlar için özellikle eczanede probiyotik alıp normal yoğurda ekleyebilirsiniz yada mayalarkende ekleyebilirsiniz yerken eklemek daha etkili demis ablanin diyetisyen
Kreeees miiiii. Bende 2 tane.0 2 yaş bi grup aç 2 5 başka. Anca bana :)))Hosgeldin, 10 numarali krese
Hakikaten yakinda bizim takimin bebeleri icin bir kres acicam
Kac yasinda kuzucuk ?
Hoşgeldin :) ben de kisarak vermeye çalışıyorum emzirdigim için. 6 aylık Oglusum. Bir de evde leslie var destekcim :)Kızlar nasıl besleniyorsunuz ben yediklerinden kısarak vermeye başladım aslında sene başından uğraşıyorum ama kilo veremedim kansızlık çıktı o yüzden veremiyormuşum şimdi ilaç kullanıyorum
Aaaahhhh ah icebilsem keşke. Süte geçtiği için elimi suremiyorum yağ yakıcı çaylar ben :/Hazır mıyız yağ yakıcı çay tarifi az sonra
Kızlar bende etki gosterdi bu hafta boyu 72 dim sabit çıkabilmek için neler yaptım
1/2 limon 1ck tarçın ustune sıcak su bir fincanlik tarif bunu iciyorum günde iki kere
Bir diğeri 1cubuk tarçın bi cimcik yeşil çay 5 dk ağzı kapalı demlenecek ve içmeden önce parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil rendelenir içilecek
limonlusu toz diğeri çubuk olsa iyi olur canım tekrar hosgeldin
İnşallah canım dualarımızı senle[/QUOTE]Inşallah canım Ses35, post: 46479744, member: 756895"]Ayyyy tatlı duru cuğa kavuşmana çok az kalmış.allah bana da bir kız verir inşallah.
Allah bağışlasın canım sen balık et süt sebze meyve ye bunlar dan kısma sakın ben 22 ay emzirdim. dışarda yürüyorum ben.leslie işe yarıyor mu acaba.Kreeees miiiii. Bende 2 tane.0 2 yaş bi grup aç 2 5 başka. Anca bana :)))
Hoşgeldin :) ben de kisarak vermeye çalışıyorum emzirdigim için. 6 aylık Oglusum. Bir de evde leslie var destekcim :)
Aaaahhhh ah icebilsem keşke. Süte geçtiği için elimi suremiyorum yağ yakıcı çaylar ben :/