Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O zalim sutcuyu Takıma alıp perişan edelim:-)bakayım canım sagolsain

Evet yerim ama en kalorisizinden ve erken saatlerde hih:-)cocostar kurabiye, ıspanaklı rulo pasta,vekarniyarik borek yapıyorum akşama.yemeyi dusunmuyorum ama yarın canim çekerse öğleden önce minik minik yerim.sabah açma,y yumurta vs.yapacagim ve bir açma oole yumurta domates salatalık,aksama da baliiikkk:-)misafirim olmasa akşam da yemem de.olmaz şimdi,a yip olur:-):-):-)

Sana Aysun Gültekin den" mendilim işle yolla" turkusunu armağan ediyorum canım, seni yendigimin hatırası olarak saklarim:-):-):-)

Darısı başıma canim:-):-*
zopalama gaptanim balık yicem uslu uslu balık:-):-)

Sende bu menüler varken dayanamazsin yersin . mendilide işleyip oylamak sana kalıyor gibi geldi bana :KK70::KK70:

Kızlar takım içi kurallarımız var mı mesela pazartesi bildirim yapmak detoks şok yapmamak ödül öğünü veya haftalık şu kadar vermek gerekiyo ne bileyim bunun gibi şeyler işte

Her gün 5 mesaj . kendi bildirimin vede arkaslarimin menulerini yorumlayarak. Şok detoks lari nadir olarak öneriyor kaptanimiz . sadece cuma günü kilo bildiriminde bulunuyoruz. Benim bildiğim bu kadar canım :KK52::KK52:

Allah bağışlasın canım sen balık et süt sebze meyve ye bunlar dan kısma sakın ben 22 ay emzirdim. dışarda yürüyorum ben.leslie işe yarıyor mu acaba.
İse yaramazmi çok güzel kilo vermemize yardımcı oluyor . nerde hareket orda bereket demiş atalarımız. Sporsuz diyet bir yere kadar gidiyor canım.

Gorumce ve eltilerle yersen bende seni zopalarim:bicak:
evet kabızlık sorunu yaşayanlar için özellikle eczanede probiyotik alıp normal yoğurda ekleyebilirsiniz yada mayalarkende ekleyebilirsiniz yerken eklemek daha etkili demis ablanin diyetisyen

Benim izlediğim videoda 1 litre sütü cam kavanoza 1 çay kaşığı probiyotik ekleyip yoğurdu mayaladilar. Özellikle antibiyotikler bağırsakların düzenini çok bozuyor muş. 1999 yılından 2004 yılına kadar 5 sene boyunca her ay deposilin antibiyotik iğnesi vuruldum. Zaten ondan sonra başladı kabızlık problemi . inşallah şu zalım sütçü gelsede bir an önce yapsam . kurtulsam

Ara 1 çb leblebi + 1 incir+ 1 ceviz+ 1 kuru erik

Ara 1 tuzlu kurabiye + yarım grissini

Akşam 1 tabak kuru fasulye + 2 dilim tam bugday ekmeği + salata

Ara. Meyve

Kızlar bugün sabah ve öğle kendimi biraz aç bırakmışım bide regl ilk günü çok kötüydüm eve gelince öğleden sonra o yüzden ara öğünler pek olmadı saldırdım biraz

1 saat yürüyüş + 30 dakika pilates + 3 lt su
Ara 1 çb leblebi + 1 incir+ 1 ceviz+ 1 kuru erik

Ara 1 tuzlu kurabiye + yarım grissini

Akşam 1 tabak kuru fasulye + 2 dilim tam bugday ekmeği + salata

Ara. Meyve

Kızlar bugün sabah ve öğle kendimi biraz aç bırakmışım bide regl ilk günü çok kötüydüm eve gelince öğleden sonra o yüzden ara öğünler pek olmadı saldırdım biraz

1 saat yürüyüş + 30 dakika pilates + 3 lt su

Aman gözünü seveyim. Dikkat et takım arkadaşım. Bu hafta . ikimizin takımı birinci gelsin :dua:

Her gün 5 mesaj . kendi bildirimin vede arkaslarimin menulerini yorumlayarak. Şok detoks lari nadir olarak öneriyor kaptanimiz . sadece cuma günü kilo bildiriminde bulunuyoruz. Benim bildiğim bu kadar canım :KK52::KK52:
İse yaramazmi çok güzel kilo vermemize yardımcı oluyor . nerde hareket orda bereket demiş atalarımız. Sporsuz diyet bir yere kadar gidiyor canım.
Bilgiler için teşekkür ederim canım

Canim günlük 5 msj haftalıken az 35 msj, aktif olmak, ggünlük menü paylasimi ve ddiğer arkadaslarin menulerine yorum yapmak olmazsa olmazimiz. Haftalik hedef belirliyoruz yada grup oluşturarak motivasyonu arttırmaya calisiyoruz. Tatli rekabet ortami oluşuyor. Sok ddiyetleri istemiyoruz. Verilen kilo saglikli verilmediği için hooopppp geri aliniyor çünkü. Ancak 1-2 günlük sok diyet
ve Detoksu regli doneminde, ödem oldugunda veya duraksama doneminde uyguluyoruz. Takim olarak benimsedigimiz politika saglikli beslenerek, yeme aliskanligimizi düzelterek gerekirse yyavaş ama saglikli ve kalici kilo vermek. Zaten en geç 1 haftaya alisirsin sende. Heee birde cuma günleri öğlenekadar ssabah aç karnina wc'ye ciktiktan sonra kilo bildirimi yapmak. Başka da bisey yok.
Kızlar takım içi kurallarımız var mı mesela pazartesi bildirim yapmak detoks şok yapmamak ödül öğünü veya haftalık şu kadar vermek gerekiyo ne bileyim bunun gibi şeyler işte

Canim günlük 5 msj haftalıken az 35 msj, aktif olmak, ggünlük menü paylasimi ve ddiğer arkadaslarin menulerine yorum yapmak olmazsa olmazimiz. Haftalik hedef belirliyoruz yada grup oluşturarak motivasyonu arttırmaya calisiyoruz. Tatli rekabet ortami oluşuyor. Sok ddiyetleri istemiyoruz. Verilen kilo saglikli verilmediği için hooopppp geri aliniyor çünkü. Ancak 1-2 günlük sok diyet
ve Detoksu regli doneminde, ödem oldugunda veya duraksama doneminde uyguluyoruz. Takim olarak benimsedigimiz politika saglikli beslenerek, yeme aliskanligimizi düzelterek gerekirse yyavaş ama saglikli ve kalici kilo vermek. Zaten en geç 1 haftaya alisirsin sende. Heee birde cuma günleri öğlenekadar ssabah aç karnina wc'ye ciktiktan sonra kilo bildirimi yapmak. Başka da bisey yok.
Tamamdır canım hepsi de bana uygun

Kreeees miiiii. Bende 2 tane.0 2 yaş bi grup aç 2 5 başka. Anca bana :)))

Hoşgeldin :) ben de kisarak vermeye çalışıyorum emzirdigim için. 6 aylık Oglusum. Bir de evde leslie var destekcim :)
O
Aaaahhhh ah icebilsem keşke. Süte geçtiği için elimi suremiyorum yağ yakıcı çaylar ben :/
bende emzırıyorum senınkı daha küçük ama tarçın ve lımondan zarar gelmez bıtkı çayı degıl dıyetısyen varmıştı bana oğlum 4 aylıktı

canım anlatmışlar özetle sok onermıyoruz çünkü bu hafta verıp haftaya almanın anlamı yok çok şişsen ödem varsa yuzukleron olmuyo karnın patlayacak gıbıyse ıkı gunluk detoxlar var olabılır
Günlük 5 msj ama,senın gecmısıne baktım sende günlük 15-20 msj yazma kapasitesı var: D
Cuma gunleeı bıldırım günü her gün tartışmak sağlıklı degıl ama ptesı cuma ıdeal gün hafta sonu cozutmamak adına

bende emzırıyorum senınkı daha küçük ama tarçın ve lımondan zarar gelmez bıtkı çayı degıl dıyetısyen varmıştı bana oğlum 4 aylıktı

canım anlatmışlar özetle sok onermıyoruz çünkü bu hafta verıp haftaya almanın anlamı yok çok şişsen ödem varsa yuzukleron olmuyo karnın patlayacak gıbıyse ıkı gunluk detoxlar var olabılır
Günlük 5 msj ama,senın gecmısıne baktım sende günlük 15-20 msj yazma kapasitesı var: D
Cuma gunleeı bıldırım günü her gün tartışmak sağlıklı degıl ama ptesı cuma ıdeal gün hafta sonu cozutmamak adına
Işte istediğim takım ilgili paylaşımcı şimdiden iyi geldiniz beni araştırıp bakman çok hoşuma gitti kaptanım diğer konuların hepsine dikkat edicem adet dönemlerim çok ödemli oluyo detoks hakkımı o günlere saklıyım madem çok teşekkür ederim

Koşuşturmadan ara öğün yok öğlen 1 ayran salata et döner 2 dilim ekmek et döner in yakmak için 1 saat yürüyüş
ara 1 ayran
akşam yarım pide olmaması lazım ama emziriyorum diye zorla yedirdiler halbuki kötülük yapıyorlar ben bu yükü atmaya çalıştıklarını onlar sğırlaştırıtorlar

Koşuşturmadan ara öğün yok öğlen 1 ayran salata et döner 2 dilim ekmek et döner in yakmak için 1 saat yürüyüş
ara 1 ayran
akşam yarım pide olmaması lazım ama emziriyorum diye zorla yedirdiler halbuki kötülük yapıyorlar ben bu yükü atmaya çalıştıklarını onlar sğırlaştırıtorlar
Canını sıkma ye ama az ye canım süt için kh ta lazım

Back
X