Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım su kaybına sebep olduğu için sağlıklıbakmiyorlar.ayy cancagizim ben onlar olmadan da fark atarim nolceeekk:-):-(
evet cumaya kadar su dışında hiçbir şey etmeyeceğim,sirf seni geçmek için:-):-):-) ooo açma mi kaldı,sabah yediden beri ayaktayim, bi kahvaltıda oturdum,surekli de şu içiyorum:-):-) dur bi bardak da senin için iceyim:-):-):-)

Can'ım moralini bozuyorum şimdi tamam mı ?
Bu hafta en birinci biz olacağız
Sen o açmayı yedin ya bittin :)
Şu an 1 ay geridesin yani kurtaramazsın :)

Rose Cum biz şimdi hem birbirimize rakip hemde takım içi gruplara mı rakibiz

Evet eşleşmeler yaptık
Bizim grubumuz 3 kişi
birbirimize rakip ve destek olmamız gerekiyor
Motive etmemiz gerekiyor
Grubumuzdan en çok kilo Veren 1. Oluyor

Takım içi gruplarla da yarışıyor muyuz bilmiyorum

Evet eşleşmeler yaptık
Bizim grubumuz 3 kişi
Motive etmemiz gerekiyor

O zaman Diğer eşlemelere karşı da yarışıyoruz o zaman çok dikkat edip birinci olmalıyız akşama çok hafif kapatmalıyım

Çok duygusal anlar yaşıyorum burda ah ya bu vatan nasıl kazanılmış tarih nasıl yazılmış burası öyle bir anlatıyor ki gelmeden gezmeden o fotoğrafları hikayeleri okumadan anlamak çok zor kızlar

ben gittim , keşke bir daha gitmek nasip olsa, gidene kadar inanmamıştım, oraları gezerken tüyleriniz diken diken olur demişlerdi, gerçekten de öyle, benim ailemden 1'i karada, 1'i denizde büyük amcalarımız şehit düşmüşler, ve köyümden bir çok akrabam, künyeleri geri gelmiş köyümüze, çanakkale ye gittiğimde ilk aklımdan geçen biz araba vs her şey var gitmemişiz şu ana kadar, benim atalarım o zamanın şartları ile nasıl geldi, kastamonu dan çanakkale ye , ruhları şad olsun....

çanakkale 1.webp çanakkale 2.webp

gittiğim zamandan resimler , rahmetli dedem , isimlerini soylerdi amcalarımızın, inşallah amcamızın mezarıdır, diğeri nin denizde şehit düştüğü için yok tu bildiğim kadarıyla

ben gittim , keşke bir daha gitmek nasip olsa, gidene kadar inanmamıştım, oraları gezerken tüyleriniz diken diken olur demişlerdi, gerçekten de öyle, benim ailemden 1'i karada, 1'i denizde büyük amcalarımız şehit düşmüşler, ve köyümden bir çok akrabam, künyeleri geri gelmiş köyümüze, çanakkale ye gittiğimde ilk aklımdan geçen biz araba vs her şey var gitmemişiz şu ana kadar, benim atalarım o zamanın şartları ile nasıl geldi, kastamonu dan çanakkale ye , ruhları şad olsun....
Amin canım işte gelip görmeyen bilemez ben kendimi böyle birde Kıbrıs'ta hissetmiitim orda da çok acılar yaşanmış çok. kurşun izleri bile duruyor terkedilmiş bölge var çok değişik biyer

Evet Kizlar grup içi yarisiyorsunuz. Kim 1. Olursa diğerine ceza verebilir :)) birbirinizin menulerini sporlarini didik didik edin. Ayrıca her cuma takımlar arazi siralama var zaten. Olmazsa haftaya bi takim ayarlayalim onlarla yarisalim :))
Rose Cum biz şimdi hem birbirimize rakip hemde takım içi gruplara mı rakibiz

Evet eşleşmeler yaptık
Bizim grubumuz 3 kişi
Motive etmemiz gerekiyor

Kizlar çok cahilim
simdi sutleri aldim ben
yogurdu mayalayacagim
nasil yapacagim bana zamaniniz oliunca anlatin lutfen acelesi yok
bir de cam kapta mi mayalanacak
vallahi hic bilmiyorum gormedimde

bir de tursu yapmak icin
sirke konuluyor ya
o sirke ne sirkesi
uzum sirkesi mi? :KK31:tursumuda kendim yapicam
burdaki tursularin tadinda ancuez tadi ve ancuez artigi var
midem bulaniyor

Kizlar çok cahilim
simdi sutleri aldim ben
yogurdu mayalayacagim
nasil yapacagim bana zamaniniz oliunca anlatin lutfen acelesi yok
bir de cam kapta mi mayalanacak
vallahi hic bilmiyorum gormedimde

bir de tursu yapmak icin
sirke konuluyor ya
o sirke ne sirkesi
uzum sirkesi mi? :KK31:tursumuda kendim yapicam
burdaki tursularin tadinda ancuez tadi ve ancuez artigi var
midem bulaniyor
Ben tencerede yapıyorum pastörilize günlük süt se parmağını hafif yakcak kadar ısıtıp kilo başına 1 kaşık yoğurtla iyice karıştırıp üstünü ört 4 -5 saatte olur 1 günde dolapta tut katılaşIR

Back
X