- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
insanın hemen ustüne alinası geliyo de mi canım![]()
valla ilk sazan gibi ben atladım iyi mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanın hemen ustüne alinası geliyo de mi canım![]()
AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adetsalatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmısbulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
yapılabilir biseymis.kendi adıma yani.bu hafta olmaz da ptesi salı olabilir.AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adetsalatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmısbulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ne zaman başlıyosun canımhadi bakalım , bende ilk defa deneyecek ler arasındayım,
Sen bide ayaklarıma sor canım biraz da karın çalışayım bari bu göbek nası ericek yaaaa bide reglim yaklaştı şu ayran detoksu nu bende mi yapsam acaba
Verdim cok sukur harika gidiyor. Koşa koşa gitti bugün. Kres mudurumuze çok ısındı ona gidiyor. Inşallah hep böyle devam eder.
Spora başladım daha iyi olcam.2 3 gundur yapamıyorum kosturmadan.tartidan uzak duruyorum o yüzden. Inşallah almamisimdir.
Emziriyorum ama günde 1 2 .bazen hiç emmez.4 aylıkken 10 günlük bi ayrılık yaşadık oglumla ondan beri Sütum iyice azaldı. Az geldikçe emmiyor o da.((
Su yoğurt alışkanlığını bende edinsem bi an once iyi olacak.yoğurt diyince aklıma ekmeğe sürülmüş şeker epelenmis hali geliyor sadece.
Kizim bile öğrendi walk walk walk diye zipliyor
Öğle menun çok az değilmi? Aksama yuklenmeyesin sonra.hep yaptığım hatadir da :/
Ayran detoksu nedir?ne için yapılır? Nasıl yapılır?
Ne zaman başlıyosun canım
Ne zaman başlıyosun canım
Gerçekten mi?valla çiçek ekmeğin 1 topak kısmı fazla kaçtı biraz ama baya acikmistim. Inşallah son ekmekti bu haftanın. Etimekleri grissinileri doldurdum az önce eve :)))
Günaydın.citir diyince alinayim üstüme dedim.![]()
Ayy gecenin on birinde leslie yaptım,h ala hayransin de mi şekerim
Kendine bi günlük odul gunleri mi koysan?kaptanlar kizacak amatekrar motive olmak adına?
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canimm. Dikkat et kendine. Menude gayet guzel
tatlimm menuler iyu gidiyor
sabah sabah spor supersinnn
kahvaltida sporda superrr :)))
Kahvaltida
canım zaten ödül günleri yapıyorum aslında haftasonu kahvaltısını güzel yapıyorum hatta bu hafta söz vermiştim açık büfeye gittim ama işte bi istedigim kiloya ulaşıp korumayı görmek istioyrum artıkAyy gecenin on birinde leslie yaptım,h ala hayransin de mi şekerim
Kendine bi günlük odul gunleri mi koysan?kaptanlar kizacak amatekrar motive olmak adına?
Aşk olsun olur mu ne sazanı,o na biz hedefe yaklaşma diyelimvalla ilk sazan gibi ben atladım iyi mi![]()
ben de mi yapsam kiiyapılabilir biseymis.kendi adıma yani.bu hafta olmaz da ptesi salı olabilir.
Ben adet öncesi çok ödem oluyorum 2-3 gün sonra olcam zaten bide hafta sonuda gezi yüzünden çok kötü beslendim yarın yapıcam ama 1 gün yapıcam ben sadece ödem atmak için canım lıght yoğurt aldım onla yapcamBugün süt alıp yoğurt yapabilirsem yarın baslarim hayırlısı yla. Yoksa haftaya kalır gibime geliyor. Hazır yoğurt ile yapmak istemiyorum o sebepten . sen ne zaman dusunuyorsun naslise
inşallah yarın başlarım olmazsa haftaya , ev yoğurdu ile yapmak istiyorum, o sebepten
Aşk olsun olur mu ne sazanı,o na biz hedefe yaklaşma diyelim
ben de mi yapsam kii![]()
Canım çok güzel en kısa zamanda kalan o kilolarda giderMerhaba kızlar bugün ayran detoksunun 2. Günüde bitti kaçamaksız
1 saat yürüyüş ve 30 dakika pilates yaptım + 3 lt su
Kahve fena çarpıntıda yapar dikkat et CanımValla içtiğim kahvenin haddi hesabı yok gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum vitamin alayım dedim bir de çita tohumu aldım tok tutsun diye bakalım nolcak
Tukkani ben acıyım bugün bari :)
Gunaydiiiiiiin
Bugün inşallah daha sakin bi gün olsun.
3 gundur bastığım yeri bilmiyorum kosturmadan.sohbetlerinize zamanında katilmak istiyorum. Isim etiketleyerek cevap yazmak isterdim ama kim ne yazmıştı hatırlayamiyorum. O yüzden genel yazıcam.
Halsizlik için harika bi formulum var benim.sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 5 7 damla limon.inanılmaz enerji veriyor.
Konya etliekmek ikilisi 35 yıldır hayatımda benim. Bir Konyalı olarak sizleri agirlamaktan şeref duyarım. Hem öyle herkesin bildiği duyduğu mekanlarda değil gerçek damak tadı olan yerlerde agrilarim sizleribu kiloları nasıl yaptım sanıyorsunuz :
Keşke bende 2 yumurta yiyebilsem ama safra kesemi aldirali 6 ay oldu.tirsiyorum ağrı olacak diye.
Günaydın enerjine hayran kaldım canımGünaydın kızlaaaaaaaar
haydi yürüyüşe
WALK WALK WALK
günaydın arkadaşlar,
breeze3535 , R RoseAnge , @yolcukardelen ben bu hafta spor v.s yapamıcam kızlar
dün akşam fizik tedaviye başlandı belim için 20 seans sürecek
fizyoterapist fazla bastırarak yaptı sanırım, sağ tarafım ayak parmağıma kadar uyuştu, zor eve geldim,
bugün uyarıcam onu, kendimi iyi hissedersem inşallah tekrar başlıcam
leslie, mezdeke, step ben bunları severek yapıyorum çünkü
Sabah yine simit ve üçgen peynir ş.siz çay
saat 10.30 gibi 5-6 tane kuru erik yedim.
öğlen salata tabağı yaparım yemekhaneden.
akşam belli değil yine kızım izin verirse z.yağlı yeşil fasulye yaparım eğer yapamazsam kahvaltı türü yaparız.
Canim elbette ödül vericez kendimize ama cuma günü tartidan sonra veriyoruz. Sende öyle yap