Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen
Al benden de o kadar. Ne oldu anlamiyorum. Resmen bezgin vaziyette dolasiyorum. Regl oldum, keyfim yok, dunyalari yemis gibiyim :KK43:
Sirf bu yuzden siteye girmiyorm..
@yolcukardelen sevgili takim arkadasim, kusura bakma vallahi, bu hafta seni de yalniz biraktim:olamaz: en kisa surede toparlanmayi umit ediyorum..
Senın mezunıyet gelmiş: De bende ria var gi de ince cıkarttırcam hiç memnun etmedı beni 20 sinde regl oldum on gün surdu 3-5 gün sonra ara ara kanama oldu 13 un de tekrar oldum regl yani neredeyse sürekli değil halındeyım ve acayıp yıprattı: ( bezdırdı onunda etkısı var galıba: (

Oğlun kaç aylık ayşe ne en grevınde olabılır asla. Vazgeçme sütunun azalmasına uzun verme
Oglum 23ünde 7.ayini dolduracak. 4 aylıkken 10 gün kadar ayrı kaldık ondan sonra bi daha toparlayamadik maalesef :( keşke bi çözümü olsa.canımı verirdim :((((((
Al benden de o kadar. Ne oldu anlamiyorum. Resmen bezgin vaziyette dolasiyorum. Regl oldum, keyfim yok, dunyalari yemis gibiyim
:KK43:
@yolcukardelen sevgili takim arkadasim, kusura bakma vallahi, bu hafta seni de yalniz biraktim:olamaz: en kisa surede toparlanmayi umit ediyorum..
Kız sen yüzdün yuzdun kuyruğuna geldin.Relax. ..
Kızlar kara Sevda'yı izliyor musunuz siz ?
Yok.ben poyrazciyim :)

Kızlar ıkı gündür bir bezgınlık dıyetten sıkılma durumundaydım olumsuz etkılemek ıstemedım ınusılın dırencım olduğu ıcın çok yavaş verıyorum ve tatılde herkes yerken dikkat etmekte çok sınır bozucu oldu ama toparladım geldım
Valla kaptanım benim de bugün istahim açıldı,sevmedigim şeyleri b ile yiyesim var ama tuttum yemedim.yarin da dikkat edeceğim ama hafta sonu bi gün ikindiden önce çılgınlık yapmak istiyorum ama ikindiden sonra hiçbir şey yemek yine,toplarim inşallah:-)
Surekli regl halı yorar insanı ama niye öyle oldu sorabilir miyim özel değilse?

Al benden de o kadar. Ne oldu anlamiyorum. Resmen bezgin vaziyette dolasiyorum. Regl oldum, keyfim yok, dunyalari yemis gibiyim :KK43:
Canım benim sen iyi ol yeter ki, bilerek ses etmedim ben de.her zaman güllük gulistanlik olmuyo tabi hayat hele ki biz bayanlara surekli gel git halinde. Bugun ben de cumayi düşünüp tuttum hep,catlayincaya kadar yiyesim var:-(
Kızlar kara Sevda'yı izliyor musunuz siz ?
ben de dirilisciyim ama bugün yok:-(pek tv izlenen (evimde tv yok,cocuklar büyümeden olmayacağız)izlediğimiz dizeri de sonra bilgisayardan izliyoruz,oglum uyuyunca:-)

Günaydın.
Detoksum hazır.
1 yumurta .1 salatalık. 1 domates .az peynir.az taze nane. 1 dilim kepekli ekmek ve sekersiz çayla kahvaltimi yaptım. 10da başlıyorum corbama.
Kızım bugün evde olduğu için bende evdeyim.spora gidemem ama lesslie bana gelir :)))Detoksum bu haftaya yetişmeyecek tam olarak ama olsun :)

Valla kaptanım benim de bugün istahim açıldı,sevmedigim şeyleri b ile yiyesim var ama tuttum yemedim.yarin da dikkat edeceğim ama hafta sonu bi gün ikindiden önce çılgınlık yapmak istiyorum ama ikindiden sonra hiçbir şey yemek yine,toplarim inşallah:-)
Surekli regl halı yorar insanı ama niye öyle oldu sorabilir miyim özel değilse?

Canım benim sen iyi ol yeter ki, bilerek ses etmedim ben de.her zaman güllük gulistanlik olmuyo tabi hayat hele ki biz bayanlara surekli gel git halinde. Bugun ben de cumayi düşünüp tuttum hep,catlayincaya kadar yiyesim var:-(
ben de dirilisciyim ama bugün yok:-(pek tv izlenen (evimde tv yok,cocuklar büyümeden olmayacağız)izlediğimiz dizeri de sonra bilgisayardan izliyoruz,oglum uyuyunca:-)

sen ye canısı tutma kendini, hatrım için :confused::confused::confused::KK53::KK53::KK53::KK53:

dünkü menüm
sabah kalkınca 1 adet ceviz ve suyu
1 adet kayısı ve 2 bardak su
kahvaltı:..... 1 dilim ekmek ve azar azar peynir,zeytin,domates
öğle:............6 kaşık nohut yemeği, 1 kase yoğurt, 4 yaprak marul (doğramadan yedim)
akşam:........4 kaşık bezelye, 2 çatal makarna, 1 kase yoğurt ve 1 kase kiraz

gün içinde toplam 2,5 lt su içtim, ara öğün yapmadım,30 dk yürüyüş

20160519_100050.webp işte detoksum :) ilk kase midede :)

Back
X