Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menüm
sabah kalkınca 1 adet ceviz ve suyu
1 adet kayısı ve 2 bardak su
kahvaltı:..... 1 dilim ekmek ve azar azar peynir,zeytin,domates
öğle:............6 kaşık nohut yemeği, 1 kase yoğurt, 4 yaprak marul (doğramadan yedim)
akşam:........4 kaşık bezelye, 2 çatal makarna, 1 kase yoğurt ve 1 kase kiraz

gün içinde toplam 2,5 lt su içtim, ara öğün yapmadım,30 dk yürüyüş

Canım çok iyi
Çok az yemişsin spor yok ama beslenme çok iyi

Günaydın , kızlar bugün mamografi çektireceğim
İnternette çok zor ve acıyor diye yazıyor
Doğru mu ya?

ben iki kere çektirdim, biraz acıyor, tost gibi göğsünü iki plastiğin arasına sıkıştırıyorlar, çok fazla uzun sürmüyor en fazla 1 dk bir göğüs

Canım çok iyi
Çok az yemişsin spor yok ama beslenme çok iyi

artık midem küçülmeye başladı sanırım, az yesemde doyuyorum, diyetten önce bu kadar yemekle doymazdım, bir bazen 2,5 lt su içtiğim oluyor onunda etkisi olabilir belki

Sağ ol Canım birde bunun stresine girecektim

o yorum yapanların canı çok tatlı sanırım, sıkıntı yapma sen:KK24: benim göğsümde bir kitle var, şu an bir tehlike yok ama senede bir ultrasan çektiriyorum, gerek görürse doktor biyopside yapıyorlar, mamografi acısı biyopsinin yanında biraz küçük kalıyor

o yorum yapanların canı çok tatlı sanırım, sıkıntı yapma sen:KK24: benim göğsümde bir kitle var, şu an bir tehlike yok ama senede bir ultrasan çektiriyorum, gerek görürse doktor biyopside yapıyorlar, mamografi acısı biyopsinin yanında biraz küçük kalıyor
Geçmiş olsun canım kadın olmak ne zor değilmi keşke şu erkekler bir süreliğine bizim kafayı vücudu yaşasaydı belki daha anlayışlı ve ince olurlardı

Geçmiş olsun canım kadın olmak ne zor değilmi keşke şu erkekler bir süreliğine bizim kafayı vücudu yaşasaydı belki daha anlayışlı ve ince olurlardı
aynen, bunada şükrediyorum, en azından dermansız derdim yok diye, ama ilk çektirdiğim zaman 9 sene evvel 30 yaşımdaydım, doktor beni görmeden filme yorum yapmıştı yakınlarda da böyle bir genç hasta geldi, kanserdi diye o an bayağı kötü olmuştum, biyopsiye varana kadar bir haftada ist numune hastanesi tüm tetkikleri beni hiç bekletmeden yani gün vermeden yaptı, çok şükür temiz çıktı, şimdi senede bir kontrol yaptırıyorum ne olur ne olmaz

Kızlar ıkı gündür bir bezgınlık dıyetten sıkılma durumundaydım olumsuz etkılemek ıstemedım ınusılın dırencım olduğu ıcın çok yavaş verıyorum ve tatılde herkes yerken dikkat etmekte çok sınır bozucu oldu ama toparladım geldım
Kaptanım da gelmiş hoşgelmiş

Tamam canım
3-4 aydır o kadar acı çektimki
Psikolojik olarak kendimi hazırlayın diye sordum

Rosecum sen kaç yaşındasın mamografi neden çektiriyosun anlamadım

33 E giriyorum. Bir problemim yok ama
Burada 30dan sonra her 2 yılda bir otomatik olarak randevu yolluyor hastaneler çektirilmesi için.

aynen, bunada şükrediyorum, en azından dermansız derdim yok diye, ama ilk çektirdiğim zaman 9 sene evvel 30 yaşımdaydım, doktor beni görmeden filme yorum yapmıştı yakınlarda da böyle bir genç hasta geldi, kanserdi diye o an bayağı kötü olmuştum, biyopsiye varana kadar bir haftada ist numune hastanesi tüm tetkikleri beni hiç bekletmeden yani gün vermeden yaptı, çok şükür temiz çıktı, şimdi senede bir kontrol yaptırıyorum ne olur ne olmaz
Çok şükür canım Allah esirgesin kontrolleri ihmal etme tabii

Tamam canım
3-4 aydır o kadar acı çektimki
Psikolojik olarak kendimi hazırlayın diye sordum

33 E giriyorum. Bir problemim yok ama
Burada 30dan sonra her 2 yılda bir otomatik olarak randevu yolluyor hastaneler çektirilmesi için.
YaAa burda 40 tan sonra yaptırılıyo da ondan sordum canım umarım sağlıkla geçersin

Back
X