Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bak sen yolcukardelen e . akşamları elma ve tarcinli süt içiyor muş dökül dökül kimbilir daha neler çıkacak. Hiccccc heveslenme bitanem. Yemicem o baklavaciklari :rolleyes:
Anaaam iz ben demiyom mu akşamları bunu yiyorum diye allasen:-):-)hatrim kalır kız yesene nolur nolur:-):-):-)
Belimden şimdilik pek hayır yok. Spora izin vermiyor. Ben mezdeke oynamis bayanın. Zamba zumba bayiltmaz bizi:-):-)
Oyy dikkat et canım,donusun muhteşem olsun,tam iyiles de e mi:-*korktum bak bi an:-):-)
Abo baklavalar sejerpareler hepsinin tadını biliyoruz baklava bizim için göbek kası şekerpare fıstık gibi vücut demek dimi
Ay kaptanım ağzından da bal damlıyor:-):+)öyle olsa ne güzel olurdu
Tatlı yiyip vücut yapılsa 1.liği zorlarım ben :) :)
ben de sana çok iyi bi rakip olurdum bak:-):-)

***10. TAKIM 466. ETAP***

katre-i dem(71.0///%)
breeze3547(62.7/ / /%)
sosyoloji12(62.4///%)
aslibo (61.9 ///% )
RoseAnge (71.3///%)
yolcukardelen (62.3///%)
littlelamp (74.8/ //%)
tuba52 (93.0 ///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler:

bffean (64.8///%) Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16
aysedurmaz (79.6///%)Yeni üye, giriş kilosu:82.2 hedef kilosu:70 giriş tarihi:11,05,16
ses35 (72.3 ///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16

Son düzenleme:
Ne güzel
Bende vermem diyorum herhalde
tv yide çok iyi yapmışsınız en güzeli
Rosecum herşey alışkanlıklar ibaret kazandırmamak lazım ama çevre faktörü çok önemli oğlum 1.5 yaşlarındaydı emiyo daha misafirim gelmişti gelirken de tatlı getirmişler koydum tabi oğlum tatlı bilmiyo istemez yani.kadın sevmek için oğluma kucağına aldı aldığı gibi tabanında ki baklavadan yedirdi şok oldum biz tatlı vermiyoruz dedim oğlumu kucağından alıp bi daha yapmayın dedim kadın bozuldu ama napayım valla

Rosecum herşey alışkanlıklar ibaret kazandırmamak lazım ama çevre faktörü çok önemli oğlum 1.5 yaşlarındaydı emiyo daha misafirim gelmişti gelirken de tatlı getirmişler koydum tabi oğlum tatlı bilmiyo istemez yani.kadın sevmek için oğluma kucağına aldı aldığı gibi tabanında ki baklavadan yedirdi şok oldum biz tatlı vermiyoruz dedim oğlumu kucağından alıp bi daha yapmayın dedim kadın bozuldu ama napayım valla

Ya insanlar ne kadar düşüncesiz. Belki annesi vermiyor belki alerjisi var. Bozulursa bozulsun.
Okuyunca sinir oldum.
İyi yapmışsınız ikaz edip bende aynısını yaparım eminimki.

Ya insanlar ne kadar düşüncesiz. Belki annesi vermiyor belki alerjisi var. Bozulursa bozulsun.
Okuyunca sinir oldum.
İyi yapmışsınız ikaz edip bende aynısını yaparım eminimki.
Ben öyle şeylerden ödün vermem anneme bile okadar uğraşıyorum yetiştiriyorum birisi gelsin bozsun kimse kusura bakmasın
Ayy evet salata partisi
İçim dışım yeşillik zaten :)
Sorma bugün benim bide ayran oldu yalnız karnım da ağrıyo regli yakın offf

Ay çok heyecanlandım
Hadi bakalım
İnşallah 1. Oluruz
İnan yerini sabirsizlikla bekliyorum. Bu hafta yine hepiniz cokiyidiniz. Takimin ilk hali aklima geldi. Neredeyse hep ilk ucteydik. Takimin enerjisi çok yuksek masaallahhh :))

Rosecum herşey alışkanlıklar ibaret kazandırmamak lazım ama çevre faktörü çok önemli oğlum 1.5 yaşlarındaydı emiyo daha misafirim gelmişti gelirken de tatlı getirmişler koydum tabi oğlum tatlı bilmiyo istemez yani.kadın sevmek için oğluma kucağına aldı
aldığı gibi tabanında ki baklavadan yedirdi şok
oldum biz tatlı vermiyoruz dedim oğlumu
kucağından alıp bi daha yapmayın dedim
kadın bozuldu ama napayım valla
Ayyyy ne kotu. Ama tavrini koyman iyi olmuş. Acaba ben ne yapicam kizim doğunca. Basta KV ve gorumceler var misafirlerden önce :( kara kara düşünmeye basladim

selam kızlaarrrrr ben geldimmmm :KK3::KK3::KK3:

bugün eşim evdeydi. bizde kahvaltıdan sonra dışarı çıktık. sonra yemek falan derken birde yorulmuşum uyumuşum biraz :uykucu: ancak gelebildim
Hoşgeldin Uykucu şirin,o hh miss:-)
Ne güzel
Bende vermem diyorum herhalde
tv yide çok iyi yapmışsınız en güzeli
şeker bir şekilde alışıyor canım, etraf söz dinleniyordu:-(

İnan yerini sabirsizlikla bekliyorum. Bu hafta yine hepiniz cokiyidiniz. Takimin ilk hali aklima geldi. Neredeyse hep ilk ucteydik. Takimin enerjisi çok yuksek masaallahhh :))

Ayyyy ne kotu. Ama tavrini koyman iyi olmuş. Acaba ben ne yapicam kizim doğunca. Basta KV ve gorumceler var misafirlerden önce :KK43: kara kara düşünmeye basladim

En kötüsü onlar ne yazıkki oğlumla 1 hafta yoğun bakımda yaptık çıkınca bebek kutlama geldiklerinde örtünme dim diye evi başıma yıkıp gitti görünce 2 sene küs kaldık sonra yine kendisi barıştı.öptürsem mikrop kapsa hadi yine yoğun bakıma doktor uyardı ki uyarmasa bile el kadar bebekler bu öpmek meselesi yüzünden mikrop kapıp bronşit olup yoğun bakımda yatıyolardı yazık anneler kapıda emzirme saati bekliyorlar 40 gün bi sabrediversinler demi ama anne sözü dinlesinler

Back
X