Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

breeze3535 breeze3535 canım ceza vermemiz gerekiyormuş, sana linkteki egzersizi gönderiyorum 9,45 dakikaymış, 3 defa yapmanı isticem, sana kalmış ister günlere dağıt, ister aynı gün yap, ben sana bu cezayı verdim uygundur sanırım :KK23:
:KK23:

Tamam canım şimdi telefondayım bakarım eve gidince yaparım bu hafta içinde
Tebrik ederim eksiler hep bol olsun

Tamam canım şimdi telefondayım bakarım eve gidince yaparım bu hafta içinde
Tebrik ederim eksiler hep bol olsun
aynen takım arkadaşım, ikimiz içinde haftaya sen fark atarsın bana belli mi olur, kolay gelsin şimdiden:KK54:

Takım arkadaşlarım
L littlelamp @Ses35
Ceza olarak bunu veriyorum. Bu hafta iki kez yapıyorsunuz. Yapmadan önce karbonhidrat alıp bitiminde protein ağırlıklı beslenirseniz gün boyu yağ yakımınız devam eder. Bende bu hafta 4 kez hiiv antrenman yapmayı düşünüyorum
YapacağınıZa inanıyorum kolay gelsin yağlar gitsin.

Evet Canım
Dün yarım bardak tarçınlı sütü içtim.
Bu hafta tarçınlı süt ve yoğurdu menüme sokacağım.
Grubun en zayıfı ne güzeeeel
Kaç kilo kaldı hedefine ?

@yolcukardelen
Aslında işin espirisi akşam yatağa aç girmek ve leptin salgılanmasını sağlamak canım.b en iki gundur sabah ve öğle çok yiyorum ,kacamaklarim da var ama 3-4ten sonra hiçbir şey yemiyorum sadece Yeşilçay,su bi de yatmadan yogurt kürü .sütun yanında elmayı ter ye ister yeme.sonucu nasıl olur,bi yerlerde tıkanır mi sonra daha fazla mi alınır bilmiyorum ama Karatay bana hakliymis gibi geliyor,h ele de denedikten sonra
hıh benden 200 gr daha azsın şekerim , :işsiz::işsiz:kıskanmıcam :KK48::KK48::KK48:
Himmm fark kaç olsa kiskanirsin mesela:-):-):-)
kızlar bu haftaki eşleşme durumlarını açıklıyorummmm :KK39:

1. grup : @aysedurmaz %1.01 - @tuba52 %-0.32
2. grup: R RoseAnge %1.68 - L littlelamp %0.53 - @Ses35 %0.69
3. grup: @yolcukardelen %1.77 - E Etabiti %0
4. grup: aslibo aslibo %0.81 - breeze3535 breeze3535 %0.16
5. grup: @bffean %0.93 - @elfkkk ??**

evet grup birincileri yendiği arkadaşlarına istediği cezayı verebilir (genelde spor olursa süper olur :))
grup bazında da bakacak mıyız birinci olanlara canım?

Aslında işin espirisi akşam yatağa aç girmek ve leptin salgılanmasını sağlamak canım.b en iki gundur sabah ve öğle çok yiyorum ,kacamaklarim da var ama 3-4ten sonra hiçbir şey yemiyorum sadece Yeşilçay,su bi de yatmadan yogurt kürü .sütun yanında elmayı ter ye ister yeme.sonucu nasıl olur,bi yerlerde tıkanır mi sonra daha fazla mi alınır bilmiyorum ama Karatay bana hakliymis gibi geliyor,h ele de denedikten sonra

Takimdasim, cezami bekliyorum :KK50:

Takım arkadaşlarım
L littlelamp @Ses35
Ceza olarak bunu veriyorum. Bu hafta iki kez yapıyorsunuz. Yapmadan önce karbonhidrat alıp bitiminde protein ağırlıklı beslenirseniz gün boyu yağ yakımınız devam eder. Bende bu hafta 4 kez hiiv antrenman yapmayı düşünüyorum

Rosecim valla sen bu haftada 4 gün yap, birde akşamları az ye , grupta en çok kilo verenlerden biri olursun, bak bi düşün ben spor yapsaydım şayet 60 lı rakamları kesin görecekmişim, eteklerim tutuştu, haftaya mutlaka 60 lı rakamları görmem lazım, yoksa @yolcukardelen i gördükçe hasetimden çatlıcam ayollll:KK70::KK70::KK70:

Takım arkadaşlarım
L littlelamp @Ses35

Canım kaç dk benim kota sınırlı telden girebiliyorum acaba benim ceza yürüyüş olsa telden foto gönderirim

Denicem bugün bu sistemi

Takimdasim, cezami bekliyorum :KK50:
Canım senin iki çocuğun vardı galiba, zor olur istersen sen seç.sectigini gün aşırı olmak kaydıyla toplamda uç gün yarımşar saat olur mu??
@yolcukardelen şöyle 2 yada 3 kilo bana fark atsan belki , eh işte :lülülü::lülülü::KK53::KK53:
Himmm anlaşıldı,hemen nasıl fark atabilirim bi bakayim:-)'-):-):-):-)
Rosecim valla sen bu haftada 4 gün yap, birde akşamları az ye , grupta en çok kilo verenlerden biri olursun, bak bi düşün ben spor yapsaydım şayet 60 lı rakamları kesin görecekmişim, eteklerim tutuştu, haftaya mutlaka 60 lı rakamları görmem lazım, yoksa @yolcukardelen i gördükçe hasetimden çatlıcam ayollll:KK70::KK70::KK70:
Amaan diyeyim çatlama sakin,birden bu kadar kilo kaybını kaldıramaz:-):-)
Tebrikler canım şu akşam yemeklerini bende mi senin gibi yapsam acaba :KK9:

Denicem bugün bu sistemi
Canım eğer açlığa dayanabiliyorsan yap.ben akşam yemeyerek yağ yaktigimi dusunuyorum tabi yeşil çay ile ve sporla destekle.dun spor yapmıştım ama akşam da oglumla kosturdum bi suru:-):-)

Tamam Canım aynen devam ediyoruz

Bu arada ben akşam yemiyorum fazla çünkü zaten metabolizmam hipotiroidi den dolayı yavaş çalışıyor yesem yakamam kesin hala gece bile vücudumda depolarım dolu oluyor.
Metabolizma hızımı ölçtürmüştüm 1240. Normalde 1700 olması gerek.

Vücutta gece yağ yakılıyor doğru beslenilip düzenli uyunursa
Eğer sağlıklı bir insan depoları boşaltıp aç girerse yatağa kas kaybeder , çünkü vücut yakacak bir şey bulamadığı için kastan kaybettirir. Dikkat edelim yağdan yakmaya çalışırken kas gitmesin

Evet canimm gecen hafta kaptanimiz grup yapmisti ya ona gore değerlendirdik.

Bu arada ben akşam yemiyorum fazla çünkü zaten metabolizmam hipotiroidi den dolayı yavaş çalışıyor yesem yakamam kesin hala gece bile vücudumda depolarım dolu oluyor.
Metabolizma hızımı ölçtürmüştüm 1240. Normalde 1700 olması gerek.

Vücutta gece yağ yakılıyor doğru beslenilip düzenli uyunursa
Eğer sağlıklı bir insan depoları boşaltıp aç girerse yatağa kas kaybeder , çünkü vücut yakacak bir şey bulamadığı için kastan kaybettirir. Dikkat edelim yağdan yakmaya çalışırken kas gitmesin
merak ttim canım metabolizma hızı nasıl ölçülüyor, diyetisyene mi gitmek gerek

Back
X