Eee ee napcaz canım anlamadım
basit karbonhidratlardan uzak durup protein ve yag almamiz gerek gun icinde.
et sut yogurt peynir kuruyemis zeytinyagi tereyagi yumurta.
insulini ne kadar az salgilatirsak o kadar cok yag yakariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ee napcaz canım anlamadım
Rosecum buranın havası motivasyonu sıcaklığı çok gerçek herkes takım için birbiri için bişeyler yapmaya çalışıyor her konuda yardımcı olunuyor hiç bi soru cevapsız kalmıyor kısaca 10 numarayızyeterli protein aliyoruz ya gitmez diye dusunuyorum
dikkat etmemiz lazim.
ilk uce giremesekte cok iyiyiz bence
Tamam canım denicem amacanım ben de başlarda sütle adam mı doyar diyordum,baya da söylüyormuşama vücudunun verdiği tepkilere gore hareket et yine de e mi
![]()
Rosecum buranın havası motivasyonu sıcaklığı çok gerçek herkes takım için birbiri için bişeyler yapmaya çalışıyor her konuda yardımcı olunuyor hiç bi soru cevapsız kalmıyor kısaca 10 numarayız
Tamam canım denicem ama![]()
S health canım benim telde vardı play storda da var galibaAaa nedir bu,ben de indireyim![]()
Tamam şimdi anlaşıldı canım yoksa bide kaslar gitmesinbasit karbonhidratlardan uzak durup protein ve yag almamiz gerek gun icinde.
et sut yogurt peynir kuruyemis zeytinyagi tereyagi yumurta.
insulini ne kadar az salgilatirsak o kadar cok yag yakariz
Amaan kizz seni mi kircam,okulun bahçesine yakarim b i ateş ohhinek şabanın izci olupta hababam sınıfın a benzedik, cık benim dışarı ateşte yahnim daha güzel olur ,hay çok yaşa emi kız![]()
Ay yok illa oleceksek gidip bi tepsi baklava falan yiyeyimyag depolamadan olmeyelimdevarsin spordan olelim
![]()
Kesinlikle kızlarRosecum buranın havası motivasyonu sıcaklığı çok gerçek herkes takım için birbiri için bişeyler yapmaya çalışıyor her konuda yardımcı olunuyor hiç bi soru cevapsız kalmıyor kısaca 10 numarayız
Tamam canım denicem ama![]()
tamam canım bakauimS health canım benim telde vardı play storda da var galiba
Tamam şimdi anlaşıldı canım yoksa bide kaslar gitmesin
Teşekkür ederim canımaynen takım arkadaşım, ikimiz içinde haftaya sen fark atarsın bana belli mi olur, kolay gelsin şimdiden![]()
Teşekkür ederim canımaynen takım arkadaşım, ikimiz içinde haftaya sen fark atarsın bana belli mi olur, kolay gelsin şimdiden![]()
Ayyy hadi inşallah :))))kızlar listeyi düzenledim. sizlerde bi bakın arada kaçan var mı diye :))
T tuba52 haftaya verirsin inşaallahh
@Ses35 , @aysedurmaz kızlar kilo verirseniz haftaya listedesiniz
Bana uyar listemle karsilastiriyorum ortagimi ben :)Bu haftada grup yapalim mi Kizlar? Nasil dahacçok motive oluyorsunuz?
Of of of hepsi uyar bana.aerobik ve dans yapmıyorum ama yaparım yani.ödev olursa olur :)ben cok motiveyim benim icin fark etmez her seye uyarim
yaz kapida
bence bu hafta icin 5 gorev belirleyelim
herkes haftaya cumaya kadar yapmaya calissin
Mesela diger olcum gunune kadar
1) 3 saat yuruyus
2) 2 saat dans
3) 2 saat aerobik vb.
4) karbonhidratsiz 2 aksam yemegi
gibi... aklima geleni yazdim dusunup baska seyler bulabiliriz
hedef ne kadar yuksek olursa caba da o kadar fazla olur
Bu da harika bi fikir.bugün ağzımdan 76 yi görmeyi özledim tartida çıkmıştı. Benim bu haftalik hedefim 76 :) artık 76.1 mi olur 76.9 mu bilememolabilir tabiki canımm. ayrıca yine hedef kiloda belirleyelim. cuma günü hedefe ulaşamayanlara yine ceza olarak spor veririz.
T tuba52 örti kızma anneye.annelere kizilmaz kirilinmaz incinilmez. Allah cis yapar. Haftaya vereceğiz ikişer ikişer kurtulacagiz yağlardan. Tarçın süt elma uclemesine bizde girelim kız. Hem tarcin bebislere de iyi gelir.
Cezanı birlikte belirleyelim orti. Yazık annelere halden anlarım ben.5 günde 30ar dk leslie desem ne dersin?
aslibo benim diyetisyenim de söyledi onu. Hatta ben geçen gün metobolizmasi yavaş yada durmus birinin hacamat ile eskisi gibi sağlıkla kilo verdiğini duydum.yaptıran arkadaşım var.sonuç da harika.
kimyager1508 :)) Teşekkürler efendim.sizlere layık olmaya çalışıyorum :)
breeze3535 bende bu hafta taktım az verdim.sağlıklı beslenmeye çalışmak daha önemli bence de
@sosyoloji12 caniim kötü olmuş bu hafta.aradaki açığı haftaya kapatirsin inşallah. Elma süt tarcin
Ayyy hadi inşallah :))))
Kendimi yedek kulubesinde hissediyorum.
R RoseAnge harika vermissin ya.Tebrikler. Bu arada bilgine hayran kaldım.hormonlar Karatay vs inanılmaz. Sağlıkla ilgili bi mesleğin mi var?
anammmm desene karşımızda profosyonel var hemide çok fena , yandıh ki ne yandıhCanim saglikla ilgili bir meslegim yok ama 2 yil cok siki spor yapmistim
sag olsun iyi bir hocam vardi
insulun direncini glikozu yagi kasi antrenman sistemini ogretti kendisi
bende uygulamistim
sonra saliverince basa dondum
bilmedigim ya da az bildigim cok sey var
Tamam canım dediğin gibi yapıp bi araştırayım ekmek var mı bu diyetteAmaan kizz seni mi kircam,okulun bahçesine yakarim b i ateş ohhyalnız açlıktan birbirimizi yemeye başladık iyi mi
Ay yok illa oleceksek gidip bi tepsi baklava falan yiyeyim
Kesinlikle kızlar
Tamam canım mesela bugün sabah ve öğlen güzel beslendiysen akşam süt iç sadece,sabah bi daha tartil bakalım(Karatay sakız bile cigneseniz beyne sinyal gider ve insulin salgılanır,l eptin in salgılanması gecikir diyor.baksana netten bi)_
tamam canım bakauim
Ozaman ara ara bilgilendir canım bizi belki daha hızlı veririzCanim saglikla ilgili bir meslegim yok ama 2 yil cok siki spor yapmistim
sag olsun iyi bir hocam vardi
insulun direncini glikozu yagi kasi antrenman sistemini ogretti kendisi
bende uygulamistim
sonra saliverince basa dondum
bilmedigim ya da az bildigim cok sey var
Ozaman ara ara bilgilendir canım bizi belki daha hızlı veririz