Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haa o zaman tamam canım,afiyet olsun:-)

Ay canım canım canım,y akın olsan yuruyus falan da yapardık ya:-(

Ah ahhhh:-(
merakla bekliyorum ben de:-)

valla yapardık yürüyüş canım, :KK6: ben sana bir şeyler yapardım atıştırmalık :hamarat:
malum sen benden küçüksün ya metabolizman daha hızlı yakar, mazallah güçten kuvvetten düşmeni istemem:KK19::-)

Çok sağol canım mantar hiç böyle yapmazdı sütten oldu
Süt niye yapsın ki canım benim:-(:-(
valla yapardık yürüyüş canım, :KK6: ben sana bir şeyler yapardım atıştırmalık :hamarat:
malum sen benden küçüksün ya metabolizman daha hızlı yakar, mazallah güçten kuvvetten düşmeni istemem:KK19::-)
ay ben de hem yurur hem yerdim kizz:-):-):-)ama diyeyim bak ben de güzel yaparım,getirirsem yuruyusu bırakıp yemeye başladım:-):-):-)

Screenshot_2016-05-26-12-59-49.webp Screenshot_2016-05-26-12-59-54.webp ayy nasıl sağlıklı beslendiysem artık aslibo aslibo yu gececem diye,yag ve karbonhidrat yok,protein dolu:-):-):-)

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-26-12-59-49.webp
    Screenshot_2016-05-26-12-59-49.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 48
Süt niye yapsın ki canım benim:-:-)-(
ay ben de hem yurur hem yerdim kizz:-):-):-)ama diyeyim bak ben de güzel yaparım,getirirsem yuruyusu bırakıp yemeye başladım:-):-):-)
Yani yediklerimi düşünüyorum yapsa yapsa o yapar tarihi azcık geçmiş çünkü bir de çıtır balık ısıtıyorum fırında anlamadım ben süt diye düşündüm mide ilacımı falan aldım zaten önceden de olmuştu böyle duruyodu aman allah kimseye yaşatmasın çok kötü

Screenshot_2016-05-26-12-59-49.webp ilk mesajda fotonhn biri iki kere çıkmış,sildim ama farklı olanı ekleyemedim,sonrakine de alıntı içine eklemiştim:-( bu olacak digeri

Gunaydin kizlaaar,
Dun ve bugun ki menulerimi yazmiyorum beni topa tutmamaniz icin :KK11:
Amaaaaa, umit ediyorum ki yarin mezunum :halay::halay::halay:
Sen hele bir mezun olma da o zaman gor elimizden ne cekiyorsun:-)valla zopalar kaptan demedi deme:sinirli::sopa::sinirli::sopa:
Yani yediklerimi düşünüyorum yapsa yapsa o yapar tarihi azcık geçmiş çünkü bir de çıtır balık ısıtıyorum fırında anlamadım ben süt diye düşündüm mide ilacımı falan aldım zaten önceden de olmuştu böyle duruyodu aman allah kimseye yaşatmasın çok kötü
Tekrar çok gecmis olsun canım dikkat et yediğine ictigine,bak tarihlerine,allah muhafaza...

Ne çileli yolmuş annelik yolu.
Hiç duymamıştım.
Kendimi hazırlayım o Zaman psikolojik olarak
Bakalım burada Nasıl olacak.
Hamile kalmaklada bitmiyor ki ve her çileyi Unutuyorsun unutmasa kimse ikinciyi doğurmaz zaten
Canim ben 2 sene önce cektirmistim. Görüntüleme merkezinde. Ne anestezi ne agri ne kanama hic biaey hissetmeden 10 dk da bitmişti. Ama orada nasil olur bilemem. 2 sene önce400 tTLvvermiştim. Simdde en fazla 500 TL falandir.
bende 400 du işte iki sene önce ugusturcakti düğün var diye erteledim bi ay sonra gerek kalmadı hamileydim ama arkadslarimda ağrılı olmuş belki ugusturdular fark etmedin

Cancagizim ataktan kastim spordur, kürdur,detokstur vs. İdi.hani öne geçmek için:-):-)
Maydanoz kuru yapabilirsiniz o zaman.

Amaannn dikkat et canim. Balik ve sut dodokunmuş olabilir.

Hamile kalmaklada bitmiyor ki ve her çileyi Unutuyorsun unutmasa kimse ikinciyi doğurmaz zaten
bende 400 du işte iki sene önce ugusturcakti düğün var diye erteledim bi ay sonra gerek kalmadı hamileydim ama arkadslarimda ağrılı olmuş belki ugusturdular fark etmedin
Yok tatlim hic bisey yapmadilar. Sadece siviyi verirken cookkk hafif agri oldu o kadarcik. Ama tuplerde veya rahimde yapisiklik, tikaniklik falan olursa baya agri oluyormus. Sivi verirken.

Back
X