- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Normalde tansiyonun düşük mu ki?
tansiyonumun çok düşmeyeceğini bilsem bende yapıcam,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tansiyonumun çok düşmeyeceğini bilsem bende yapıcam,![]()
normalde değil ama örnek geçen sene bazen günde iki kere bazen 1 kere yeşil çay içiyordum 10 yada 15 gün sonra tansiyonum çok düşmüştü, içmeyi bırakınca toparlandım, bu maydanoz kürüde direkt sabah aç karnı ve yarım limon ile yapılıyor değil mi, o kadar limon tansiyonu bayağı etkiler diye düşünüyorum,Normalde tansiyonun düşük mu ki?
blendirdan geçirmeyi yesem ya da doğrayıp,ben sabah mümkün değil çalıştıramaz,oglum uyanır:-(Canim büyük bardak suya 10-12 dal maydanoz ve yarim limon suyu koy blendirdan ggeçirip posasiyla birlikte iç Normalde sabah aAC karnina daha faydali ama aksam yemekten öncede icsen olur. YYoğurt kuru de ggöbeğe çok faydali. Ben sabah maydanoz aksam yyoğurtkuru yapiyordum.
normalde değil ama örnek geçen sene bazen günde iki kere bazen 1 kere yeşil çay içiyordum 10 yada 15 gün sonra tansiyonum çok düşmüştü, içmeyi bırakınca toparlandım, bu maydanoz kürüde direkt sabah aç karnı ve yarım limon ile yapılıyor değil mi, o kadar limon tansiyonu bayağı etkiler diye düşünüyorum,
bende çok oynak bir tansiyon var,
bir düşüyor 70,40
bazen de bir çıkıyor 12 ye 12 falan oluyor
canim o zaman aksam yemekten yarim saat once yada yemekten 2 saat sonra ic. M masalimsi aksamlari iciyordu. Faydasi oluyor diyordublendirdan geçirmeyi yesem ya da doğrayıp,ben sabah mümkün değil çalıştıramaz,oglum uyanır:-(
tamam canım, haftada 1 yada 2 kere akşamları yemekten 2 saat sonra uygun, tansiyonum düşse bile yatar uyurum
7.30gibi yedim, 9.30da maydanoz kuru yapsam,iki saat sonra da yoğurt kürü abartmis mi olurum.
tamam canım, haftada 1 yada 2 kere akşamları yemekten 2 saat sonra uygun, tansiyonum düşse bile yatar uyurum![]()
biZden ayrılmak sana yaramamış bak hem en erimisinKızlar kahvaltıya gitmeden
Güncel kilom 69,6 (ev tartısı dün)
Burada 68,5 ( az önce tartıldım )
Giremezsem durum böyle
7.30gibi yedim, 9.30da maydanoz kuru yapsam,iki saat sonra da yoğurt kürü abartmis mi olurum.
biZden ayrılmak sana yaramamış bak hem en erimisin![]()
Kızlar kahvaltıya gitmeden
Güncel kilom 69,6 (ev tartısı dün)
Burada 68,5 ( az önce tartıldım )
Giremezsem durum böyle
Akşam
7 zeytin
2 kase kıymalı tarhana çorbası
salata
1 ceviz
tamam canım, haftada 1 yada 2 kere akşamları yemekten 2 saat sonra uygun, tansiyonum düşse bile yatar uyurum![]()
çok teşekkür ederim canıımCanim cok gecmis olsun..
tövbe ettim bi süre dondurulmuş balığa zaten taze alırım yersemMaydanoz kuru yapabilirsiniz o zaman.
Amaannn dikkat et canim. Balik ve sut dodokunmuş olabilir.
Yok tatlim hic bisey yapmadilar. Sadece siviyi verirken cookkk hafif agri oldu o kadarcik. Ama tuplerde veya rahimde yapisiklik, tikaniklik falan olursa baya agri oluyormus. Sivi verirken.
Maydanoz yaptım canım,b ir bardak cok geldi bana:-( yarına az da olsa fayda etse vardır yine deOlur bence canim. Zaten yoğurt kurune ara verecektin. 15 gün maydanoz kuru yapqrsin sonra ara verirsin
muz kabız yapmasin hocam?Merhaba kızlar bugünki menüm
Sabah 1 muz + 1 bardak süt
Öğle 1 muz + 2 küçük tuzlu kurabiye + 1 bardak süt
Ara 1 grissini + 1 muz
Akşam 1 muz + 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran+ 1 grissini
Bugün hafif geçireyim dedim muz detoksu gibi falan ama tam yapamadım böyle saçma bi menü oldu
30 dakika yürüyüş + 15 dk koşu + 2 kereaslibo aerobik cezası
Cezamda bitmiş oldu
3 lt su
Daha öncede denemiştim canım yapmamıştı hep öyle bilinir aslında ama yapmadı bni dahaMaydanoz yaptım canım,b ir bardak cok geldi bana:-( yarına az da olsa fayda etse vardır yine deyarın akşam kvaliemlere gidiyoruz,pazar döneceğiz,pazar baslarim artık yapmaya
allah razı olsun canım yardımların icin:-*
muz kabız yapmasin hocam?