• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın canlar napiyosunuz nasılsın dün giremedim bugün hemen menümü yazayım

Dünkü menüm
Sabah yok

ARA
3 adet glutensiz mısır patlağı

Öğlen akşam bir oldu
Izgara et
Salata
Üzüm

ARA
Bi avuç çekirdek

Su 2.5 lt
1 saat yürüyüş

Afiyet olsun cnm

1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim:skandal:
Sizce nasılHoppa

Gayet güzel bir kahvaltı domates salatalıktan çok gibi gelmiş olabilir ama onlar zaten kalorisiz

Saol kuzum benim ama senin menüde benim gözümden kaçmadı çok az yiyorsun ALLAH korusun halsiz düşüceksin

Ya az yemezsem vücut çok isteyecek kendimi böyle dizginliyorum yoksa tutamam kendimi biliyorum regl olmuşum canım çikolata tatlı istiyor zaten zor dayanıyorum en iyisi böyle :D

Çorba canım
Yeşil mercimeği pisiriyorsun, ayrı bir tavada tereyağında un kavuşuyorsun.
Mercimek tam piştiği zaman yeterince kavrulmuş unu ekleyip, tuz, biber atıp hemen ikram ediyorsun.
Beklemeye gelmez, soğuduğunda puding gibi olur

gözümden kaçmış canım normalde bütün mesajları okurum :110:

güzel bir yemeğe benziyor bol protein kaynağı ama içinde un olmasa daha iyi olur

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yarın veya perşembe sabaha karşı yolcuyuz bugün temizlik bavul işler yoğun hepimize kolay gelsin

yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel çok kalacakmısın gittiğin yerdende buraya yazacakmısın

Gayet güzel canım, yeşillik zaten serbest. Sadece domates ve salatalığın miktarını iyi ayarlaman gerek mide hacminin büyümemesi içinHoppa

günde bir salatalık bir domates sabah bir salatalık bir domatesde akşam yeterlimi yoksa fazlamı kaptanım

Günaydın, hayırlı sabahlar kızçelerim:KK68:

günaydın canım

Günaydın canlar napiyosunuz nasılsın dün giremedim bugün hemen menümü yazayım

Dünkü menüm
Sabah yok

ARA
3 adet glutensiz mısır patlağı

Öğlen akşam bir oldu
Izgara et
Salata
Üzüm

ARA