• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herşey iyi gidiyordu doğum günü sebebi yüzünden düzen bozuldu..umarim yarin sıkıntı yaşamam.neyse oğlimun cani sağolsun...mayis ayina kadar doğum günü yok artik.ozamana kadar zaten mezun olurum..
Doğum günü seninmiş☺ nice yaşlara

Kızlar hızlı hızlı okuyup geçtim sayfaları, hafta sonu sınavım var, isimlere de tam bakamadım oğlunun doğum günü olan arkadaşım,nice yaşları olsun,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Saracım kendine iyi bak , umarım sıkıntıların buhar olur hızlı geçer gider🌺bütün arkadaşlarım hepinizi seviyorum sınavdan sonra daha çok görüşürüz inşallah
Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar hızlı hızlı okuyup geçtim sayfaları, hafta sonu sınavım var, isimlere de tam bakamadım oğlunun doğum günü olan arkadaşım,nice yaşları olsun,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Saracım kendine iyi bak , umarım sıkıntıların buhar olur hızlı geçer gider🌺bütün arkadaşlarım hepinizi seviyorum sınavdan sonra daha çok görüşürüz inşallah
Sağol canim...senin sinavinda inşallah iyi geçer...çok başarilar dilerim..😙

Hayirli mutlu Sabahlar ve bereketli hayirli Cumalar arkadaşlar....dün sabah tarti daha güzel eksi göstermişti ..sağlik olsun.en azindan doğum günü fazli çikti aradan..haftaya daha umutluyum

Geçen hafta ..60.8
Bu hafta....60.5
Eksi ...0.3
Yüzde....%0.49....

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar,
Ben geri yattım, bana yüzde hesabını yollarmısınız, kalkınca tartılıp hesaplayım
(Eski kilo - yeni kilo) : eski kilo
Çıkan sonuç x 100

1579251552477.webp

Back
X