Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dolunay varmış ödem yaparmış bilginiz olsun 3–5 gün etkisi olurmuş
İşte tuz olmuş. Tuz ödem yaparBi o noksandı zaten ödemelerle başım belada bide dolunay üstüne tuz biber olsun
İşte tuz olmuş. Tuz ödem yapar![]()
Menü güncellemesiSelam arkadaşlar
Menüm biraz saçma ama
Saat 14.30
Oğluma börek içi hazırladım soğan kavurdum bir miktar mısır koydum içine,bunun dibinde kalanını 1 filim ekmekle götürdüm,yani iki kaşık falan
..,
Saat 17.00
Görümcemlerdeyiz illa kahve iç dediler 1 fincan kahve nescafe
....
Saat şu an 19 a geliyor
19 gibi salatadan yerim
Su henüz 300 ml
2 ltye tamamlanır bu akşam
Böyle az yiyorum hala içim tıkalı afedersiniz bir açılsam vericem ama bakalım cumaya daha var
Spor yok maalesef
İyidir iyiMenü güncellemesi
Salata yemedim ama 10tane falan hamsi & soğan 3 tane de yaprak sarma yedim
Sen ne biçim karadenizisin ulen dedilet zorla yedirdiler 4 kişi birden baskıladı
Olsun az yedim yine şükür
Amin canım hep beraber
beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım
saracım, çay kahve soda hazır ayran vb. içecekler ödem yaptığı için detoks döneminde yasakladı diyetisyenim. 2 haftadır tüketmiyorum. sadece yeşil çay, bitki çayları ve su içiyorum.Bi o noksandı zaten ödemelerle başım belada bide dolunay üstüne tuz biber olsun
Zamanım yok ki canım. İşten gelince eve ve çocuğa zor yetişiyorumyürüyüş yap bol bol canım![]()
Canım gündüzleri bol, akşamları az su içmek sağlık için daha faydalıymışSelam arkadaşlar
Menüm biraz saçma ama
Saat 14.30
Oğluma börek içi hazırladım soğan kavurdum bir miktar mısır koydum içine,bunun dibinde kalanını 1 filim ekmekle götürdüm,yani iki kaşık falan
..,
Saat 17.00
Görümcemlerdeyiz illa kahve iç dediler 1 fincan kahve nescafe
....
Saat şu an 19 a geliyor
19 gibi salatadan yerim
Su henüz 300 ml
2 ltye tamamlanır bu akşam
Böyle az yiyorum hala içim tıkalı afedersiniz bir açılsam vericem ama bakalım cumaya daha var
Spor yok maalesef