- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
Hoşgeldin aramiza....inşallah 2.ci hamileliğinde bilincli beslenirsin gereksiz kilo almazsin .vücüdumuz deforme oluyor..sonra tekrar düzeltmekle telafi etmekle mücadele ediyoruz..onuda düzeltebilirsek tabi...işimizi gereğinden fazla zorlaştiriyoruz
aslında hamileliğimde çokta bilinçsiz beslenmedim aman hamileyim herseyden yiyeyim durumu olmadı.. 20 li yaşlarımda yaklaşık 20 kilo verdim ve bunu hamileliğe kadar korudum. Hayatımdan kızartmalar paketli gıdalar ( yersem bi iki tane bisküvi yada çok ender çikolata) pilav makarna beyaz ekmek tamamen cıkarmıştım. İllaki hamur işi yiyordum ama kendime dur diyebiliyordum ve gün içinde onun telafisini yapıyordum..
Ama hamilelikte o esmer ekmekten yediğim sebzelerden vs tiskinti geldi..Yani bakınca bile midem bulanıyordu.. Hamilelikte pilavdan da makarnadan da beyaz ekmekten de yedim ama gene ölçülüydü.. doktora her gittiğimde 5 er kilo fazla cıkıyordum
uzun yazdım kusura bakmayın.. demek istediğim hayatınızdan bi ürünü tamamen cıkarmayın.. sonrasında ölçülü bile yediğimizde vücut hemen onları depo yapıyor.