• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin aramiza😊....inşallah 2.ci hamileliğinde bilincli beslenirsin gereksiz kilo almazsin .vücüdumuz deforme oluyor..sonra tekrar düzeltmekle telafi etmekle mücadele ediyoruz..onuda düzeltebilirsek tabi...işimizi gereğinden fazla zorlaştiriyoruz

aslında hamileliğimde çokta bilinçsiz beslenmedim aman hamileyim herseyden yiyeyim durumu olmadı.. 20 li yaşlarımda yaklaşık 20 kilo verdim ve bunu hamileliğe kadar korudum. Hayatımdan kızartmalar paketli gıdalar ( yersem bi iki tane bisküvi yada çok ender çikolata) pilav makarna beyaz ekmek tamamen cıkarmıştım. İllaki hamur işi yiyordum ama kendime dur diyebiliyordum ve gün içinde onun telafisini yapıyordum..

Ama hamilelikte o esmer ekmekten yediğim sebzelerden vs tiskinti geldi..Yani bakınca bile midem bulanıyordu.. Hamilelikte pilavdan da makarnadan da beyaz ekmekten de yedim ama gene ölçülüydü.. doktora her gittiğimde 5 er kilo fazla cıkıyordum

uzun yazdım kusura bakmayın.. demek istediğim hayatınızdan bi ürünü tamamen cıkarmayın.. sonrasında ölçülü bile yediğimizde vücut hemen onları depo yapıyor.

Bu hafta doğum günü haftası sanırım. Benim Sincabımın da doğum günü yarın ama h.sonuna kaldı kutlama.
Dün akşam bana sipariş veriyor. "Şeker olmasın pastada. Sağlıklı pasta olsun. Dometesli pasta yap. Bilmiyorsan öğren." :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben mi bu çocuğu bu kafaya getirdim :kızgın:
Altı üstü bir dilim pasta yiyecek :mad::mad:
Abisi de bu yaştaydı asitli ve renkli içecekleri bıraktığında. Sağlıklı şeyler yemeye çalışır oğluşum ama, sigaraya başlamış :olamaz:
O bilinci aşılayamamışım demek :110:
Kuzunun doğum günü kutlu olsun, akıllı çocuk, domatesli pasta istiyor

aslında hamileliğimde çokta bilinçsiz beslenmedim aman hamileyim herseyden yiyeyim durumu olmadı.. 20 li yaşlarımda yaklaşık 20 kilo verdim ve bunu hamileliğe kadar korudum. Hayatımdan kızartmalar paketli gıdalar ( yersem bi iki tane bisküvi yada çok ender çikolata) pilav makarna beyaz ekmek tamamen cıkarmıştım. İllaki hamur işi yiyordum ama kendime dur diyebiliyordum ve gün içinde onun telafisini yapıyordum..

Ama hamilelikte o esmer ekmekten yediğim sebzelerden vs tiskinti geldi..Yani bakınca bile midem bulanıyordu.. Hamilelikte pilavdan da makarnadan da beyaz ekmekten de yedim ama gene ölçülüydü.. doktora her gittiğimde 5 er kilo fazla cıkıyordum

uzun yazdım kusura bakmayın.. demek istediğim hayatınızdan bi ürünü tamamen cıkarmayın.. sonrasında ölçülü bile yediğimizde vücut hemen onları depo yapıyor.
uzun yaz canım hiç önemli değil

Tamam canım seviliyorsun:KK200:

Teşekkürler canım

Gülüm bende seviyelere başlamayı düşünüyorum sorularım olunca kapını çalarım canım başlangıç 15 Mart galiba
Telegrami indirdim fasten takip ediyorum can simidini okudum yapılacak başka bişey varmi

Bende düşünüyorum canım simdikt raporlarını okuyup motive olmaya çalışıyorum
Hepsini okumuşsun zaten, ayrıca sorun olursa seve seve anlatırım.
Facede sss bölümü varmış.
Sık sorulan sorular, vaktin oldukça orayı okursan aklına takılan herşeyi bulursun

merhabalar.. Takıma yeni katıldım.

Yaşınız : 28
Boyunuz: 1,66
Mesleginiz: Mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş 4
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : ah nerden başlasamki
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: fit görünmek istediğimi giymek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Yediğim an kilo alan bi yapım var.. Diyette iken çok güzel uygularm bozdummuda çok pis bozarım :) ortam bi türlü olamadı ..

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 66
Hedef kilonuz:
58
Hoşgeldin canım
Aynı benim gibi, ya hep ya hiç

boş durmayım menü paylaşayım bende
sabah 10.30 1 haslama yumurta domates maydonoz 1 çatal peynir 2 halka sucuk
ara 2 tane tarçınlı kahve 2 tane ceviz
akşam çakma iskender yaptım. kuş başı etleri haşladım(3 yk kadar) 3 yk yoğurt 1dlm kızarmış ekmek
su 1lt yakın. spor yok.
sol ayağımdan ameliyat oldu bir kaç ay oldu. akşam lesli yaparken ağrıdı nedense?

1582122578750.webp

çocuktan sonra o_O

boş durmayım menü paylaşayım bende
sabah 10.30 1 haslama yumurta domates maydonoz 1 çatal peynir 2 halka sucuk
ara 2 tane tarçınlı kahve 2 tane ceviz
akşam çakma iskender yaptım. kuş başı etleri haşladım(3 yk kadar) 3 yk yoğurt 1dlm kızarmış ekmek
su 1lt yakın. spor yok.
sol ayağımdan ameliyat oldu bir kaç ay oldu. akşam lesli yaparken ağrıdı nedense?
şu kahvaltılardan sucuğu ne zaman çıkarıcaz acaba:63:
ayağını zorlama yeni sayılır daha ameliyatın:KK60:

Back
X