- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
yumurtanın beyazı en sağlıklı kısmı neden yemiyorsun?Iyi bari, en azından ziyan olmuyor. Ben evdekilere yalvarıyorum, beyazlarını yediremiyorum, mecburen atıyorum ve çok üzülüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtanın beyazı en sağlıklı kısmı neden yemiyorsun?Iyi bari, en azından ziyan olmuyor. Ben evdekilere yalvarıyorum, beyazlarını yediremiyorum, mecburen atıyorum ve çok üzülüyorum
hayır kuzum takımı asıl liste etkilerİyi sabahlar☺ ben daha uyumadım , muhtemelen 1 saat ders çalışıp öyle uyurum. 1 saat kadar önce karnım bir ağrıdı 15 sn boyunca, karın ağrısına sevineceğim de aklıma gelmezdi :)) halehazırda sorun çözülmüş değil ama 1 hafta sonunda iç taraflarda hayat belirtisi gelmesi güzeldi :)
Bir de takım içi üyelerin yüzdesi takımı etkiliyor mu ? Çekincem var ya eksiye inemezsem diye 100 gram da olsa inmeyi istiyorum bakalım
kuşlar da bayılıyorZiyan olmamasına sevindim, benimki çöpe gidiyor, burda verebileceğim sokak kedisi, köpeği de yokki
banuşum ya ne diyim bilemedim kuzum, çok geçmiş olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gazi Oynakbasi geldi
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı
24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmışZaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım
Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor
Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı)
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdumhani adam işe gitti yalan sanmasin diye
normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedisonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem
neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte
![]()
Çok geçmiş olsun canım ya ameliyatlık değilmiş çok şükür Allah'ım şifani versinSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gazi Oynakbasi geldi
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı
24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmışZaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım
Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor
Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı)
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdumhani adam işe gitti yalan sanmasin diye
normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedisonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem
neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte
![]()
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@perihan00 | +120 | +120 | + | +120 | +120 | +120 | |
@Ekrl | + | + | +90 | +120 | - | + | |
![]() | - | +40 | +45 | + | - | - | |
![]() | +60 | +270 | + | +50 | +120 | +270 | |
![]() | - | + | + | - | + | + | |
![]() | + | + | +50 | + | +80 | +60 | |
@Baby Cat | + | - | - | +60 | + | + | |
![]() | +90 | +60 | + | + | +120 | +400 | |
R reklam | + | +90 | +90 | +60 | + | + | |
![]() | - | + | + | + | + | + | |
![]() | + | - | +90 | + | +240 | - | |
N nairobi | +120 | +30 | + | + | +50 | +130 | |
T turkmenkizi86 | m | + | - | - | + | + | |
![]() | m | m | m | +180 | - | - | |
![]() | m | m | m | m | +50 | +100 | |
![]() | m | m | m | m | - | - | |
![]() | m | m | m | m | m | - | |
Geçmiş olsun Banuş. Kas ezilmesi de olabilir. Dinlendir yarın diyeceğim ama popişin yer görüyor mu?![]()
banuşum ya ne diyim bilemedim kuzum, çok geçmiş olsuniyi ki korktuğun şey olmadı, nedir bu her sene ameliyat diyorlar zaten, aman aman Allah korusun.
![]()
o tıp dünyasının benn![]()
sorma valla normalde görmez de bu sefer mecbur
Bugün veli toplantısı var ki normalde en erken ve en önde otururumona bile gitmeye niyetlenemedim çünkü desteksiz lavaboya gidemiyorum değil benim bayiri tutunmadan çıkmak
Neyse artık iyileşir ce nasılsa acisini çıkarırım
Sorma Ayşem Tıp dünyası birnolmus beni ille Ameliyat edecek![]()
Tabi bende her türlü kiviracagim
iğneden korkan ben narkoza hemen öyle tamam dermiyim hiç
![]()
Hadi hayırlısı olsun canımGünaydin arkadaşlar..benimde yarin Listede son günüm olacak...hem yeni gelen arkadaşlara yer vereyim...aslinda 1 hafta daha listede kalmak isterdim ama riske girmek istemiyorum ..burda yine 1 hafta okul tatili var karnaval tatili...çocuklarin okul tatili arti riski demek..o yüzden en iyisi yarin mezuniyetimi istemem olacak..zaten dengemi düzenimi kurabildim..bundan sonra verdiğim kilolar geri gelmeyecek inşallah...![]()
Hastalandığım bir dönem tiksindim, odur budur yiyemiyorumyumurtanın beyazı en sağlıklı kısmı neden yemiyorsun?