• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi sabahlar☺ ben daha uyumadım , muhtemelen 1 saat ders çalışıp öyle uyurum. 1 saat kadar önce karnım bir ağrıdı 15 sn boyunca, karın ağrısına sevineceğim de aklıma gelmezdi :)) halehazırda sorun çözülmüş değil ama 1 hafta sonunda iç taraflarda hayat belirtisi gelmesi güzeldi :)
Bir de takım içi üyelerin yüzdesi takımı etkiliyor mu ? Çekincem var ya eksiye inemezsem diye 100 gram da olsa inmeyi istiyorum bakalım
hayır kuzum takımı asıl liste etkiler Hoppa

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gazi Oynakbasi geldi :KK70:
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm :KK43:
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı :KK43:

24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmış :KK43: Zaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım :KK66:

Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor :KK70:

Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı :KK70: )

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız :KK66:
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdum :KK70: hani adam işe gitti yalan sanmasin diye :KK70:normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedi :KK43: sonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem :KK43: neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte :KK70:
banuşum ya ne diyim bilemedim kuzum, çok geçmiş olsun :KK60: iyi ki korktuğun şey olmadı, nedir bu her sene ameliyat diyorlar zaten, aman aman Allah korusun.:KK200:

1582182202566.webp

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gazi Oynakbasi geldi :KK70:
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm :KK43:
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı :KK43:

24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmış :KK43: Zaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım :KK66:

Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor :KK70:

Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı :KK70: )

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız :KK66:
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdum :KK70: hani adam işe gitti yalan sanmasin diye :KK70:normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedi :KK43: sonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem :KK43: neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte :KK70:
Çok geçmiş olsun canım ya ameliyatlık değilmiş çok şükür Allah'ım şifani versin

Geçmiş olsun Banuş. Kas ezilmesi de olabilir. Dinlendir yarın diyeceğim ama popişin yer görüyor mu?:KK70::KK70:

:D :D sorma valla normalde görmez de bu sefer mecbur :D
Bugün veli toplantısı var ki normalde en erken ve en önde otururum :D ona bile gitmeye niyetlenemedim çünkü desteksiz lavaboya gidemiyorum değil benim bayiri tutunmadan çıkmak :D

Neyse artık iyileşir ce nasılsa acisini çıkarırım :D

banuşum ya ne diyim bilemedim kuzum, çok geçmiş olsun :KK60: iyi ki korktuğun şey olmadı, nedir bu her sene ameliyat diyorlar zaten, aman aman Allah korusun.:KK200:

Sorma Ayşem Tıp dünyası birnolmus beni ille Ameliyat edecek :D :D Tabi bende her türlü kiviracagim :D iğneden korkan ben narkoza hemen öyle tamam dermiyim hiç :D

:KK70: :KK70: sorma valla normalde görmez de bu sefer mecbur :KK70:
Bugün veli toplantısı var ki normalde en erken ve en önde otururum :KK70: ona bile gitmeye niyetlenemedim çünkü desteksiz lavaboya gidemiyorum değil benim bayiri tutunmadan çıkmak :KK70:

Neyse artık iyileşir ce nasılsa acisini çıkarırım :KK70:

Sorma Ayşem Tıp dünyası birnolmus beni ille Ameliyat edecek :KK70: :KK70: Tabi bende her türlü kiviracagim :KK70: iğneden korkan ben narkoza hemen öyle tamam dermiyim hiç :KK70:
o tıp dünyasının benn :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydin arkadaşlar..benimde yarin Listede son günüm olacak...hem yeni gelen arkadaşlara yer vereyim...aslinda 1 hafta daha listede kalmak isterdim ama riske girmek istemiyorum ..burda yine 1 hafta okul tatili var karnaval tatili...çocuklarin okul tatili arti riski demek..o yüzden en iyisi yarin mezuniyetimi istemem olacak..zaten dengemi düzenimi kurabildim..bundan sonra verdiğim kilolar geri gelmeyecek inşallah...😊
Hadi hayırlısı olsun canım

Back
X