• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Medeniyetin zararları. :KK70:
Bak bize çöp atar gibi sokağa atıyoruz. Sokakta elime ayağıma yapışıyor hayvancıklar. Eve götüreyim diye. Nasıl bir acı anlatamam. :KK61:

Çok geçmiş olsun Banu. Kötünün iyisi olmuş ama buna da şükür. Allah şifa versin canım Hoppa
Medeniyet demeyin yahu
Banlar ne anlamış medeniyetten

Ben de mi araşdırsam bunu:KK55:

Bı araştır canım
Nolur kaçırmayın
Hele bu sefer birçok organ temizliği de yaptıracak.
Bu nimetten faydalanmamak çok büyük kayıp olur.
15 mart gibi başlayacaklar

Canım 1. Seviyede akşam bulgur pilavı varya yerine kısır merimekli köfte vs.gibi bbulgurla yapılan pilav dışındaki yemeklerde olurmu neticede bulgur ay inşallah olur ya ozaman hiç zorlanmam inşallah
Şu katı sıvı ayrımı biraz düşündürüyor çünkü yemeklerde şu ayran kahvaltı da çay tüketiyor um

Bı araştır canım

Canım 1. Seviyede akşam bulgur pilavı varya yerine kısır merimekli köfte vs.gibi bbulgurla yapılan pilav dışındaki yemeklerde olurmu neticede bulgur ay inşallah olur ya ozaman hiç zorlanmam inşallah
Şu katı sıvı ayrımı biraz düşündürüyor çünkü yemeklerde şu ayran kahvaltı da çay tüketiyor um
Ben ekşili köfte yaptım mesela. Kısır yap. Bulgur köftesi. İçli köfte ve vs

Bı araştır canım

Bulgur pilavını ekmek bağımlılığı olanlar için öneriyor, yoksa şart deyil.
Ben kısır, mercimek köftesi yemedim. Instagramda yiyenleri gördüm.
2 defa cevizli çiğ köfte yedim, haftada 2 yada 3 defa tavuklu bulgur pilavı yedim. Yani ıllede yemen gerekmiyor.
Başlayalı 9 hafta olacak kahvaltıda çayı bıraktım, en çok onda zorlanırım diyordum, birkaç gün sonra alıştım.
2. Seviyede hurmayı kuruyemiş olmadan yersen çaya müsade var.
Çay içmek için incir yemedim.
Çok şükür bugün kahvaltıyla vedalaştık :cry: .
Artık 2 hafta sadece akşam yemeği yiyeceğim.
Kendimi tebrik ediyor, başarılarımın devamını diliyorum :KK70::KK70::KK70:

O kadar alıntı yaptım hepsi gitti
Listede degilim ama bende yarına eksi çıkmak adına kabak sote yaptım. Ispanak dışındaki tum kış sebzeleri gaz yapıyor ıspanağı temizlemekde zoruma gidiyor 😕
moni moni abla benimde hedefim cuma 103.7 dim 103 olmak. Izne ayrilmistim gecen hafta ama listeye girebiliyor muyum?

Back
X