Ben bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum. Kendimi sartladigimda psikolojim bozuluyor daha çok yemek istiyorumDirenci kırmak için karatay usulü yapabilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum. Kendimi sartladigimda psikolojim bozuluyor daha çok yemek istiyorumDirenci kırmak için karatay usulü yapabilirsin
Hoşgeldiniz aramızaİsminiz (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Yaşınız : 23
Boyunuz: 172
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : çocukluğumdan beri iri yapılı biri oldum. Bundan 3 yıl önce 82 kiloydum ve herbalife kullanarak 65 kiloya indim. Toplam 17 kg verdim ve 1,5 yıldır çalışıyorum. Toplam 7 kilo daha alarak şu an 72 kiloyum. 2019 Temmuz ayında nişanım vardı ve 72 den 66 kiloya düştüm. Şu anda tekrar 72 oldum ve canımı çok sıkıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Ağustos ayında düğünüm var. Tombul biri gibi durmuyorum kilom tüm vücudumla orantılı. En azından 10 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Taze öğretmenim. Mesleğimi ve kitapları çok seviyorum. 4 yıllık bi ilişkim var ve düğün hazırlığı içerisindeyim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 72
Hedef kilonuz: 62
Karatay liste li Bi diyet degil bende karatay usulu yapıyorum sadece 2 ögün yasaklar haricinde zaten yeterince doyursunBen bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum. Kendimi sartladigimda psikolojim bozuluyor daha çok yemek istiyorum![]()
Bende aynen öyleyim mesela bir diyetisyen konrtolüyle asla kilo veremezdim.. kilo verme konusunda kendi kafams göre özgür takilmam lazim....sağlikli besinler seç o zaman sorun olmaz...günde 2 öğün beslen...Ben bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum. Kendimi sartladigimda psikolojim bozuluyor daha çok yemek istiyorum![]()
Elektrik süpürgesi ve saç kurutma denedinmi?Gazlı bebenin annesinden herkese iyi geceler.![]()
AynenBugünün olmamış![]()
Çok efor harcAmış olman kas şişmesine sebep olmuş olabiliirSabah sabah şeytan dürttü Bi tartıl dedi dün cok efor sarfettin kesin kilo gitmiştirdedim ve ben şok 1.5 kilo artı dayım ve anladım ki bulgur bana şişlik yapıyor akşam sadece yedigim bir kase corba ve 1 tabak kısır ve 6 dan sonra sadece su içtim başka bir şey yok
Hımmm olabilir canım bak o aklıma gelmediElektrik süpürgesi ve saç kurutma denedinmi?
Aynen
Çok efor harcAmış olman kas şişmesine sebep olmuş olabiliir
Bi ara bende kabızlık cektim kuru kayısı ve kuru eriği akşamdan sıcak suya bırak tım sabah aç karnına içtim yedim düzeldiKabızlık için