• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Direnci kırmak için karatay usulü yapabilirsin
Ben bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum. Kendimi sartladigimda psikolojim bozuluyor daha çok yemek istiyorum
Bende aynen öyleyim mesela bir diyetisyen konrtolüyle asla kilo veremezdim.. kilo verme konusunda kendi kafams göre özgür takilmam lazim....sağlikli besinler seç o zaman sorun olmaz...günde 2 öğün beslen...
Evet canm bende 2 öğün yapmaya çalışıyorum şuan zorlanma gunlerindeyim. Bizimkiler her sabah kahvaltı yapıyor 10 gibi. Ben 12 de yada 13 te yapmak istiyorum. Olmassa ben ayrı yapıcam kahvaltı.. Günde 1 bardak su iç essek şimdi 2 litre yi Bi şekilde tamamlıyorum. 500 gr eksideyim bakalım 😊😊

Karatay liste li Bi diyet degil bende karatay usulu yapıyorum sadece 2 ögün yasaklar haricinde zaten yeterince doyursun
Ben isim koymucam artık vallahi 😁 beyin ister istemez error veriyor istemiyor. Ben öğlen ve akşam 6 beslenmesini yapıcam yani Ahmet apa dediği gibi. Ama onun menüsüne uyarak değil. 2 öğün kısmı na uyucam sadece 😊 senin kilo verimin nasıl

Bende aynen öyleyim mesela bir diyetisyen konrtolüyle asla kilo veremezdim.. kilo verme konusunda kendi kafams göre özgür takilmam lazim....sağlikli besinler seç o zaman sorun olmaz...günde 2 öğün beslen...
Aynen canım 2 öğün candır 😊😊

Sabah sabah şeytan dürttü Bi tartıl dedi dün cok efor sarfettin kesin kilo gitmiştir 😭😭 dedim ve ben şok 1.5 kilo artı dayım ve anladım ki bulgur bana şişlik yapıyor akşam sadece yedigim bir kase corba ve 1 tabak kısır ve 6 dan sonra sadece su içtim başka bir şey yok
Canım geç vakitte içilen suda ödem yapıyor

Evde 3 haftadır bu var aç değilim yeme isteğim yok ve elime her alışımda üstündeki yazı beni uyarıyor.
Çocuklara vereyim diyorum bana zararlı olan onlara değil mi diyorum onlarada vermiyorum. Ne olacak bu kendi içimdeki çelişki.
# Yemedim korkmayın

Eklentiler

• IMG_20200223_125730.webp
    IMG_20200223_125730.webp
    87,6 KB · Görüntüleme: 17
Evde 3 haftadır bu var aç değilim yeme isteğim yok ve elime her alışımda üstündeki yazı beni uyarıyor.
Çocuklara vereyim diyorum bana zararlı olan onlara değil mi diyorum onlarada vermiyorum. Ne olacak bu kendi içimdeki çelişki.
# Yemedim korkmayın
Çöpe at 😁😁😁🤪

Elektrik süpürgesi ve saç kurutma denedinmi?

Aynen

Çok efor harcAmış olman kas şişmesine sebep olmuş olabiliir

Denedim canım. Sanki karnımda duymamış hiç o sesleri 😭 dun benim büyük yesin diye bezelyeli bulgur pilavı yapmıştım. Sanırım o bezelyeler rahatsız etti.

Herkese merhaba nasılsınız kızlar.ben bugün büyük bir kaçamak yaptım çok üzgünüm sabaha doğru oğlum baya rahatsızlandı doktora götürdük o yüzden kahvaltıyı dışarı da yaptık börek yedim :oops: yarın artı çıkarım kesin ama cumaya telafi edicem söz veriyorum

Back
X