• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya aslında benim için de öyle de insanın kendi Anne Babası gelmeyince deli oluyor heleki diğerinin Grip haberine bile kostur kostur gidiyorsa :KK43: neymiş benim kız büyük nasılsa herşeye yetişir
İnsan kaç yaşında olursa olsun Anne Babadan az da olsa ilgi istiyor daha doğrusu ilgiden öte hani sanki onemsenmiyorsun yada ne bileyim abartiyorsun havası yaratılıyor :KK43:
Haklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.
Örnek veriyim.
Kızım doğum yaptığında hastaneye gelmek istemeyenler oldu, çıkınca eve gideceklermiş, zaten kız ameliyatlı, üstelik sürekli uyanıp emmek isteyen bebek var, gece uykusu bölük. Gündüzleri zombi gibi dolanıyor, üstelik gelen misafir geç saate kadar oturuyor.
2. Örnek
Bebek 5 gün hastanede yattı
Arkadaş hiçmi kimse gitmez?
Yok niye gitsinler, çıkınca eve giderler.
Belki aklınıza şöyle gelebilir, acaba bizde hastaneye kimseye gitmiyormuyuz?
Yok anacım, hastane ziyareti en sevdigim sevap ziyaretlerden biridir.
Büyük engelim yoksa giderim.
Kızımda öyle gördü, elinden geldiğince ıhmal etmez.

Senin durum farklı tabiki

Merhaba kızlar
Bugün yediğim ne varsa kustum
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Yarın küçüğün hem sünneti hem ameliyatı var. Ruhsal olarak çöktüm. Bugün muayene eden çocuk dr û yapılacak birşey yok daha kötüye gidecek gibi dedi. Ağzımı açıp kimseye birşey diyemedim. Eşime desem o daha kötü çöker.
Doktor hala mı kabullenemediniz diyor. Çok kolay gibi. Allah tan ümit kesilmez.
canım ne diyim bilemedim, anne yüreğini kimse bilemiyor ne yazık ki. Rabbim acil şifalar versin. dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez canım.
gönlüne de ferahlık diliyorum. :KK60:

günaydın arkadaşlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah
ben kıpırdayamıyorum dün saat 14ten gece 00 a kadar temizlik yaptım mutfak dolapları içleri dışları,alt dolaplar ,bütün çamaşırlar birikmişti yıka as, kıyafet dolapları,kuzumun oyuncaklarını koltuğun altına yerleştir ,koltuğu çek altlarını sil bilmem ne ,özellikle de mutfakta tek tek her parçayı yıka
sabaha kadar elektrikli sobanın dibinde yattım iç organlarım donmuş☺ et kesiği de olmuşum,
hep bu temizlik benim işimdeki Kadir'in yüzünden💕 onu gördükçe temizlik aşkı doğdu
32 senedir yapmadığım temizliği 10 saate sığdırdım 😆😄

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

İki gündür uğramaya fırsatım olmadı :KK43:
Cumartesi esimin halalari geçmiş olsuna geldiler sağ olsunlar :KK66: tabi o akşam geç saatte kadar kaldıkları için ignemi yaptırmayı unuttunca ertesi gün ağrım artti ve pazar günü paso yattım :KK43:
Dün de sonunda Annemle Babam ben telefonda sitem edince lutfedip beni ziyarete geldiler :KK43: 1 haftadır aynı sokakta olduğumuz halde gelmemislerdi :KK66: neymiş rahatsız etmek istememisler :KK43:
Onlar da gidince direk ignemi yaptırdım ve ancak şu saatte kafamı kaldirabildim:KK66:

Çok şükür bugün çok daha iyiyim :KK66: inşallah bir kaç güne yine desteksiz yuruyebilirim diye ümit ediyorum
aaleykümselam banuşum, canım ya önce kendin sonra başkaları. acil şifalar diliyorum canım kendine dikkat et. :KK60:

günaydın arkadaşlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah
ben kıpırdayamıyorum dün saat 14ten gece 00 a kadar temizlik yaptım mutfak dolapları içleri dışları,alt dolaplar ,bütün çamaşırlar birikmişti yıka as, kıyafet dolapları,kuzumun oyuncaklarını koltuğun altına yerleştir ,koltuğu çek altlarını sil bilmem ne ,özellikle de mutfakta tek tek her parçayı yıka
sabaha kadar elektrikli sobanın dibinde yattım iç organlarım donmuş☺ et kesiği de olmuşum,
hep bu temizlik benim işimdeki Kadir'in yüzünden💕 onu gördükçe temizlik aşkı doğdu
32 senedir yapmadığım temizliği 10 saate sığdırdım 😆😄
geçmiş olsun canım :KK60:
bi anda neden yüklendin kadirrr:KK48:

Nörüyüm oturuyorum sen nörüyon 😅

Hemşehrimi buralarda görmekte güzelmiş 🤩 Bende İstanbul'da yaşıyorum .Ailem orada özlüyorum memleketimi :KK19:
Bende nörüyüm işte çocuklarla uğraşıyorum.
Benimde ailem orda eşimin ailesi de, arada gidip geliyoruz.

geçmiş olsun canım :KK60:
bi anda neden yüklendin kadirrr:KK48:
Hızımı alamadım hatta banyoya da girecektim ,eşim yeter artık hasta olacaksın biraz dinlen dedi, adam da şok 😂😂😄😄😆😂 alışkın değil benim bu temizlik hallerime, oturunca da 10 dk sonra kıpırdayamadım zaten ,keşke dedim hızımı alamamışken devam etseydim ☺

Haklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.
Örnek veriyim.
Kızım doğum yaptığında hastaneye gelmek istemeyenler oldu, çıkınca eve gideceklermiş, zaten kız ameliyatlı, üstelik sürekli uyanıp emmek isteyen bebek var, gece uykusu bölük. Gündüzleri zombi gibi dolanıyor, üstelik gelen misafir geç saate kadar oturuyor.
2. Örnek
Bebek 5 gün hastanede yattı
Arkadaş hiçmi kimse gitmez?
Yok niye gitsinler, çıkınca eve giderler.
Belki aklınıza şöyle gelebilir, acaba bizde hastaneye kimseye gitmiyormuyuz?
Yok anacım, hastane ziyareti en sevdigim sevap ziyaretlerden biridir.
Büyük engelim yoksa giderim.
Kızımda öyle gördü, elinden geldiğince ıhmal etmez.

Senin durum farklı tabiki
Cok gecmis olsun ne ameliyatı

Back
X