• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

28 ŞUBAT HEDEFLERİ HATIRLATAYIM :KK56:

moni moni 99,9 >> hedef 98,9 >>
@Ekrl 62 >> hedef 61,6 >>
sara_28 sara_28 78,5 >> hedef 76>>
gezegenfeza gezegenfeza 72,3>> hedef 71,5>>
Antepia27 Antepia27 118,2
>> hedef 117,2>>
@yst38 81,4
>>hedef 80.9 >>
lydznp lydznp hedef 79,5 >>hedef ? >>
@turkmenkizi86 102,8>> hedef 101,8>>
R reklam 66,7 >> hedef ?>>
@nairobi 86>> hedef 85,5>>
Efillim Efillim 74,6>> hedef 73,9>>
@Canevim 70,2>> hedef 69,5>>
@Baby Cat 76,9>> hedef 73>>
Eddaak Eddaak 83,3>> hedef 82,5>>
@Gizemm0 58,8>> hedef 58>>
Hedef 78 olsun madem :110:

Merhaba kızlar
Bugün yediğim ne varsa kustum
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Yarın küçüğün hem sünneti hem ameliyatı var. Ruhsal olarak çöktüm. Bugün muayene eden çocuk dr û yapılacak birşey yok daha kötüye gidecek gibi dedi. Ağzımı açıp kimseye birşey diyemedim. Eşime desem o daha kötü çöker.
Doktor hala mı kabullenemediniz diyor. Çok kolay gibi. Allah tan ümit kesilmez.
Geçmiş olsun canım.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

İki gündür uğramaya fırsatım olmadı :KK43:
Cumartesi esimin halalari geçmiş olsuna geldiler sağ olsunlar :KK66: tabi o akşam geç saatte kadar kaldıkları için ignemi yaptırmayı unuttunca ertesi gün ağrım artti ve pazar günü paso yattım :KK43:
Dün de sonunda Annemle Babam ben telefonda sitem edince lutfedip beni ziyarete geldiler :KK43: 1 haftadır aynı sokakta olduğumuz halde gelmemislerdi :KK66: neymiş rahatsız etmek istememisler :KK43:
Onlar da gidince direk ignemi yaptırdım ve ancak şu saatte kafamı kaldirabildim:KK66:

Çok şükür bugün çok daha iyiyim :KK66: inşallah bir kaç güne yine desteksiz yuruyebilirim diye ümit ediyorum
Aleykümselam.
Allah şifa versin canım. Sana ve tüm hastalara.

geçmiş olsun canım :KK60:
Cok. Saol canm 🤗
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var
Canm 2ci çocuk için gittim hormon testleri yaptılar on hazırlık için gitmiştim. Doktorum insülin var dedi Zayflam adan çocuk yasak dedi 3 ay da zayiflicam 20 kg kadar. Dahiliye me gittim ordan diyetisyen e gittim öle işte 🤗

Cok. Saol canm 🤗

Canm 2ci çocuk için gittim hormon testleri yaptılar on hazırlık için gitmiştim. Doktorum insülin var dedi Zayflam adan çocuk yasak dedi 3 ay da zayiflicam 20 kg kadar. Dahiliye me gittim ordan diyetisyen e gittim öle işte 🤗

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun diyetine dikkat et 20 kğ verilmeyecek bir kilo değil

Back
X