• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1yumurta
1avuc yesillik
5tn zeytin
30gr beyaz peynir

Öğlen
5tn köfte
5 yaprak roka

Ara
4tam ceviz

Aksam
Yulaf, elma, yoğurt, tarçın

3lt su
1.5kupa hibikuslu yeşil cay
Şimdilik 8000 bin adım
Güzel menü
Ben koluma adımsayarlı saat aldım. Hergünü 10 bin üstünde tamamlıyor ama buna kol hareketlerim dahil mi acaba

Evet hadi kendinizi değerlendirin

Eklentiler

• FB_IMG_1582821800159.webp
    FB_IMG_1582821800159.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 28
Karatay 6.gün menüsü

Sabah: yeşil soğanlı kuzu kulaklı omlet, beyaz peynir, 8 siyah zeytin, ceviz

Ara :sade Türk kahvesi

Akşam: fırında somon, salata, 1 bardak acılı şalgam

Çayın yanına yarım susamlı kandil simidi (senede kaç kandil var ki benim de zaaflarımdan biri bu)

Spor 4500 adım ve su 1,5 lt 2,5 yapılacak.

Hayırlı kandiller, Allah nicelerini sağlıkla huzurla görmeyi nasip etsin inşallah 🙏

Karatay 6.gün menüsü

Sabah: yeşil soğanlı kuzu kulaklı omlet, beyaz peynir, 8 siyah zeytin, ceviz

Ara :sade Türk kahvesi

Akşam: fırında somon, salata, 1 bardak acılı şalgam

Çayın yanına yarım susamlı kandil simidi (senede kaç kandil var ki benim de zaaflarımdan biri bu)

Spor 4500 adım ve su 1,5 lt 2,5 yapılacak.

Hayırlı kandiller, Allah nicelerini sağlıkla huzurla görmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Bende helva
Öylesin gerçekten
Menüm

1 tavuk göğsü
Salata

Su
1 lt
Spor
1 saat yürüyüş
Birazı yavaş, 20 dakikası tempolu
180 puan
Maşallah canım rabbim emeklerini zayi etmesin
Maşallah ne güzel

5.basamak galiba
gızlarrr
yine benim herife sol bağırsağı çığnattırdım😄
bu sefer gelecek galiba inşallah o bastıkça ağrı girdi o böleye, yarın öbür gün de ay dönümü oldu mu tamamen kurtulurum inşallah
.
beni yadırgamayın lütfen ama bugün en son yani şiştim şiştim patlayacam amaaan dedim yarım acı çehre,3 kuru kayısı, 4 yudum da magnezyum hidroksit içtim 1.5 lt su içtim ,bu gece 4 ltye falan tamamlayıp bu acıya son vermek istiyorum artıkkkkkkk ywyetrr
sadece iç bölge olsa iyi sırt ve boyun bölgesine de fena vuruyor ağrı mahvediyor, doktora kalsa her şey yolunda
...
her gün yarım saat yürü 2.5 lt su iç yiyebilirsen her gün 1 bamya ye,kayısı da olur ama en önemlisi hiçbir şeyi kafana takma,stresten de oluyor büyük ihtimalle çünkü her şey temiz dedi
...
çok şükür şu an her şey yolunda mutluyum hamd olsun hem de hiç olmadığım kadar
ama şöyle dönüp kendime bakınca galiba bu veremediğim kilolar beni çok geriyor galiba ya bakın şimdi bunu yazarken fark ettim,obez 2 seviyesindeyim ,iki günüm daha var inşallah sonrası aydınlık

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller :KK66:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . . Aminnn

Evdekileri gonderdim kahvaltimi yapacağım birazdan :KK66:

Dün sağ olsun bir arkadaşım geçmiş olsuna geldi ♡ tabi sadece şekersiz Türk Kahvesi içtik :KK66: Bol bol sohbet ettik tabi sonra da zorla da olsa tabure üzerinde yemek yaptım ( büyük kızım okculuga gitmiş geç gelecek diye bana kaldı )
Sonrasında yine baygın düştüm :KK43:

Bu arada moni moni Ayşemmmmmm Dilek geldi dün ♡ Sanada çok selam söyledi :KK66: çok uzun zamandır bir araya gelmedik şu yogunluklari biraz düzene sokayim da bir gün buluşalım dedi :KK66:

Helal olsun canım :KK66: bir daha asla artı yüzü görme inşallah ♡ Darısı benimde başıma ♡♡♡♡
aleyküm selam banuşum, hayırlı kandiller :KK200:
ay ne iyi olur, dileğide senide uzun zamandır göremiyorum:KK60:sende çok selam söyle.

Son düzenleme:
Back
X