• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sabahlar kızlar. Biliyorsunuz emziriyorum 20 gün civarında 4 kg verdim ama bu sure içinde bebeğim kilo almadı sürekli emmek istedi gecemiz gündüzümüz birbirine girdi. Hep gazı vara yorumladım ama sütüm azalmış. Ben ne kadar su icsem bol yesillik yesem de olmadı. O yuzden izne ayrılmak istiyorum. Ek gıdaya geçince gelirim tekrar takım içinde yarışırım insallah. Kilom 102.8 sabit.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Hepiniz Öpüldünüz.

1582879472531.webp

Günaydın arkadaşlar
Cuma: 76.9
Bugün: 77.5
Fark +600gr
Şunu belirteyim din gece içtiğim sular ilaçlar hala etkisini göstermedi
Buna da şükür +3/4 çıkarım diye korkmuştum
.....
Ya kızlar çok kötü hissediyorum ,dün o haberleri izlerken oğlumun parmağının ucundaki yara bandını değiştirirken, önce parmağını öptürüp sonra taktırdı bandı, o yavrucaklar da kimbilir bu şekilde öpülerek koklanarak büyütülüp bir anda gittiler çok üzülüyorum

Nasıl hesapliosun canm
Ben de yeni öğrendim yanlış bilgi vermek istemem yazayım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir
Geçen hafta ki kilon -bu haftaki kilon çıkan sunucu 100 le çarp oradan çıkan sonuçtan geçen hafta ki kilonu çıkar çıkan sonuç yüzden oluyor bunu dene olmazsa daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olur

Ben de yeni öğrendim yanlış bilgi vermek istemem yazayım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir
Geçen hafta ki kilon -bu haftaki kilon çıkan sunucu 100 le çarp oradan çıkan sonuçtan geçen hafta ki kilonu çıkar çıkan sonuç yüzden oluyor bunu dene olmazsa daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olur
Bak bu yanlış ve karışık olmuş örnek verdim ona bakarsan yaparsın canım

Çok tşk ederim.aramız da ki yarışı da sen kazandın tebrik ediyorum :KK9:
Rakibim sen miydin
Ben aynura ya meydan okumuştum, ne kadar odaklandiysam,

Açıkçası sevinemedim bile
Şehit haberi yüzünden. Keşke artı olsaydım, bu haberi duymasaydım 😔

Back
X