• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar birsey sorucam bu grupta yarışmacı olarak başka gruplarada katilabilirmiyim. Kural varmı böyle katılamaz diye. Ama cuma yarışmaları değil diğer diyet gruplarına
Cuma yarışması takımları hariç, diğer gruplara katılabilirsin. Ama o tarafa yazıp burayı aksatmak yasak, her yere yetişirim dersen yazabilirsin tabii ki. :KK28:

Bugünkü menum
Sabah
Domates
Salatalık
Maydanozlu 1 kase salata
2 bardak çay şekerli 🤦‍♀️
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kırık kutusu beyaz peynir
Bi kaç zeytin
Oglen
1 portakal
Akşam
Ptates li tavuk yemeği
1dilim ekmek tam b.
Bolca salata
Su 1.5 litre
Spor 30 dk yuruyus

Son düzenleme:
:KK11:EŞLEŞME RAKİPLER:KK11:

moni moni 99,9 % 1,50:sampiyon: & T turkmenkizi86 102,8 %0:duduk:
@Ekrl 62%-1,94:duduk: & farkedermi farkedermi 66% yok:duduk:
sara_28 sara_28 78,5%2,55 & lydznp lydznp 79,5%0,88 & nilsub nilsub
@gezegenfeza72,3%2,35:sampiyon: & Efillim Efillim 74,6 %1,61:duduk:
_AYNURA_ _AYNURA_ 73,4% yok:duduk: & Lonely single girl Lonely single girl 76,9%-0,78:duduk:

Antepia27 Antepia27 118,2%0:duduk:& oynakbasi34 oynakbasi34 123,8%yok :duduk:
@yst38 81,4%2,21:sampiyon: & Eddaak Eddaak 83,3%1,41:duduk:
& N nairobi 86 %1,51:duduk:
R reklam 66,7 %0,60 :sampiyon:& Esmeray34 Esmeray34 70,2%0,57:duduk:

:KK28:ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENMİŞTİR:KK28:
Yeniden bildirim yapabiliyor muyuz ☺️Şimdi tartıldım 69.6 geldim .Sabah 5 de sahur yapmıştım .Yediklerim ancak erimistir 😅🤭

aslında hamileliğimde çokta bilinçsiz beslenmedim aman hamileyim herseyden yiyeyim durumu olmadı.. 20 li yaşlarımda yaklaşık 20 kilo verdim ve bunu hamileliğe kadar korudum. Hayatımdan kızartmalar paketli gıdalar ( yersem bi iki tane bisküvi yada çok ender çikolata) pilav makarna beyaz ekmek tamamen cıkarmıştım. İllaki hamur işi yiyordum ama kendime dur diyebiliyordum ve gün içinde onun telafisini yapıyordum..

Ama hamilelikte o esmer ekmekten yediğim sebzelerden vs tiskinti geldi..Yani bakınca bile midem bulanıyordu.. Hamilelikte pilavdan da makarnadan da beyaz ekmekten de yedim ama gene ölçülüydü.. doktora her gittiğimde 5 er kilo fazla cıkıyordum

uzun yazdım kusura bakmayın.. demek istediğim hayatınızdan bi ürünü tamamen cıkarmayın.. sonrasında ölçülü bile yediğimizde vücut hemen onları depo yapıyor.
Selam canım, sanırım takımda olmaya devam etmiyorsun? eğer devam edeceksen her gün düzenli paylaşım yapmalısın. :KK56:

Merhabalar kızlarım...Dün kv nin doğum günün atlatmış qürurlu bi kız olarak buradayım..Pasta,börek,pilav hiç bir şey yemedim.Bu gün işte arkadaşın doğum günü ve pasta var...Yine imtihan yine imtihan😭
canım ortadan kayboldun? paylaşımlarını bekliyorum. :KK56:

Bugünkü menum
Sabah
Domates
Salatalık
Maydanozlu 1 kase salata
2 bardak çay şekerli 🤦‍♀️
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kırık kutusu beyaz peynir
Bi kaç zeytin
Oglen
1 portakal
Akşam
Ptates li tavuk yemeği
1dilim ekmek tam b.
Bolca salata
Su 1.5 litre
Spor 30 dk yuruyus
menün bütün olarak güzelHoppameyvelerin yanında mutlaka süt ürünü tüketmeliyiz, yoğurt veya süt veya kefir veya ayran gibi. meyvenin şekerini dengeliyor.

Back
X