Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gündüzse nefsini körle saldırmayacak kadar. Yoksa kendine hakim ol hiç yeme bir lokma alınca arkası geliyor.Cok haklısın zaten hepsinin tadını biliyorum
Edacım nasılsın özledin mi beni?Nergis 35 bide ideal kilomuza gelince zaten hepsinde yicez. Sadece zaman...
Yok ya kendime tompik dedirtmem görürsün bakalım bakkk fena gaza geldim şimdiCanım gündüzse nefsini körle saldırmayacak kadar. Yoksa kendine hakim ol hiç yeme bir lokma alınca arkası geliyor.
Ama yemek istersen sen bilirsinBen çıtır olurum. Size tombik derim
İşin şakası bi yana bende aynı dertteyim. Kendime sahip olmam gerek. Akşam menülerimizi dökelim bakalım. Senle kalori yarışı yapalım olurmu? Tarafsız biri hesaplasın
Gaz bizim işimizYok ya kendime tompik dedirtmem görürsün bakalım bakkk fena gaza geldim şimdi
Cok özledim bugünkü kacamaklarini okumak istemirem heEdacım nasılsın özledin mi beni?
İçime munzur bi çocuk kaçtı bugün. İşler beni bekler görüşürüz
Rakibem ben seni demoralize etmek zorundayım 1 ci olmak için k. Bakma artikGaz bizim işimiz![]()
![]()
Ben tarafsızım bak yapabilirimCanım gündüzse nefsini körle saldırmayacak kadar. Yoksa kendine hakim ol hiç yeme bir lokma alınca arkası geliyor.
Ama yemek istersen sen bilirsinBen çıtır olurum. Size tombik derim
İşin şakası bi yana bende aynı dertteyim. Kendime sahip olmam gerek. Akşam menülerimizi dökelim bakalım. Senle kalori yarışı yapalım olurmu? Tarafsız biri hesaplasın
Ne mümkünAhali nerde acaba kaçamak mi yapiiirrr![]()
Eyvahhh....Ben temizlikle uğraşıyorum. Şu çocuk videolarındaki gibi ufaklık mutfağı una buladı. Orayı temizlerken karyolanın üstüne örttüğüm battaniyeyi kremle sıvadı oynatmaya az kaldı yani şiştim kesin artı çıkarım
SormaEyvahhh....