• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yine de kendimi tanıtayım
32 yaşındayım
9 ve 2.5 yaşlarında iki oğlum var
Emzirme sürecim bitti
İstanbul’da yaşıyorum
Hayatı diyetle geçen birisiyim kilo korumada maalesef istikrarsızım beceremiyorum sanırım
Bir ay oldu diyete başlayalı 69.5 tan 65.0 kilo ya kadar geldim
Beni de aranıza alırsanız memnun olurum 🥰

kızlar benim menülerim bayadır detoks tarzı ve menü paylaşmıyorum kötü örnek olmasın diye. :KK56:

bugün paylaşayım:
uyanınca
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

sabah:
1 portakal
1 bardak kefir
1 fincan yeşil çay

öğlen:
salata
4 tane ekmeksiz, baharat ve soğan ile yaptığım ızgara köfte

ara
sade türk kahvesi(listemde yok, yeşil çay içmek istemedim:KK23:)

akşam
2 dolu yemek kaşığı pirinçsiz, tuzsuz az zeytinyağlı ıspanak(listemde yok, ilaç içmek için yedim:KK22:)

bir saat sonra
1 bardak kefir

ara
1 fincan yeşil çay

su:3 litre
spor:1 saat tempolu yürüyüş
Kaptanım senin hikayen nedir ben bilmiyorum

Menüm

1 kâse kereviz çorbası
1 kâse salata
1 küçük kâse keten tohumlu yoğurt

Su
1,5 lt
Spor
20 dakika lesli 80 puan
:KK9:
Slm kızlar çok yorucu bir gün geçirdim şimdi spordan geldim yoruldum dinlenme moduna geciyorum inş dinlenebilirsem tabi. Yağ kas ölçümü yapıldı aşırı ödem cıktı bitki çayları içiyorum aslında ama başka bişeyler yapmak lazım demekki. Biraz arastırıyım

Sabah
3 yumurta
Domates
Peynir
Zeytin

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az yağda sotelediğim kabak
Yoğurt
Salata

Ara
Şekersiz kahve
1 kare bitter

Spor
20 dk koşu bandı
15 dk eliptik
45 mekik
Hem menün Güzel hem sporun....:KK9:

Slm kızlar çok yorucu bir gün geçirdim şimdi spordan geldim yoruldum dinlenme moduna geciyorum inş dinlenebilirsem tabi. Yağ kas ölçümü yapıldı aşırı ödem cıktı bitki çayları içiyorum aslında ama başka bişeyler yapmak lazım demekki. Biraz arastırıyım

Sabah
3 yumurta
Domates
Peynir
Zeytin

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az yağda sotelediğim kabak
Yoğurt
Salata

Ara
Şekersiz kahve
1 kare bitter

Spor
20 dk koşu bandı
15 dk eliptik
45 mekik
canım ödem için diyetisyenimin bana söylediklerini paylaşayım ve listene yorum yapıyım yine diyetisyenimin önerileri ile.

sabah 3 yumurta yenir fakat sadece beyazları, sarıları çok tüketmemek lazım. mesela 1 tam 2 beyaz kullanabilirsin. kahvaltıda yeşil çay tüketebilirsin.
domates de bana yasak diyet sürecimde, ödem yapıyormuş.

ödem atarken yenmeyecek ve içilmeyecekler(21 gün dayanabilirse güzel olur)
siyah çay
kahve(her çeşidi)
kola(her çeşidi)
icea tea
ayran
soda
tatlandırıcı
şeker
tuz
şalgam
domates
mısır
havuç
patates
bezelye
nar ekşisi

ödem için günlük yapılacak ve tüm gün içilecek su:

1 litre su
1 2 dilim limon
1 fındık kadar taze zencefil

1 çubuk tarçın.

kızlar benim menülerim bayadır detoks tarzı ve menü paylaşmıyorum kötü örnek olmasın diye. :KK56:

bugün paylaşayım:
uyanınca
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

sabah:
1 portakal
1 bardak kefir
1 fincan yeşil çay

öğlen:
salata
4 tane ekmeksiz, baharat ve soğan ile yaptığım ızgara köfte

ara
sade türk kahvesi(listemde yok, yeşil çay içmek istemedim:KK23:)

akşam
2 dolu yemek kaşığı pirinçsiz, tuzsuz az zeytinyağlı ıspanak(listemde yok, ilaç içmek için yedim:KK22:)

bir saat sonra
1 bardak kefir

ara
1 fincan yeşil çay

su:3 litre
spor:1 saat tempolu yürüyüş
Yemek nerde yemek
2 dolu kaşık ispanakmis, iyikide o var yoksa sen ne yiyon bacım

Kaptanım senin hikayen nedir ben bilmiyorum
İsmim Ayşe, 49 yaşındayım, evliyim, 2 oğlum var. Sosyoloji mezunuyum.Hoppa
Uzun zamandır buralardayım. 110 kg ile başladım yıllar önce.:cry:

Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 1,5 aydır. Öncesinde de yine bir başka diyetisyenle birlikte 107 kg dan 80 kiloya düşmüştüm(2 yıl önce)hedefime ulaşamadan talihsizlikler ve hastalıklardan sebep tekrar hiç farketmeden yavaş yavaş kilo aldım.:KK35:
Bu süreçte bİrkaç kez daha diyetisyenime gittim ama eski istikrarı sağlayamadım ve devamı gelmedi. Bende yeni sürecime başka bir diyetisyenle başlama kararı aldım.:KK39:

Haliyle yıllar içinde kilo verme ile ilgili baya deneyimim oldu ve bilgilendim,:KK28: ama hiç kilo koruma evresine geçemedim. O yüzden kilo korumayı bilmiyorum, inşallah bu sefer son olur ve ben kilo korumaya geçip bu sürecide öğrenirim. :dua:
:KK200:

Yemek nerde yemek
2 dolu kaşık ispanakmis, iyikide o var yoksa sen ne yiyon bacım
bende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor :cry:
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum:KK70::KK70::KK70:
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyor:KK48::KK48::KK48:perşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum:eek:
vardır bi bildiği :KK75:
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,:KK61: onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice:KK70::KK70::KK70: lydznp lydznp :KK5:

Back
X