• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorum
Bazen ben de öyle oluyorum canım. İnan var ya elim kolum kalkmıyor, öyle durumlarda nacizane bir duş alıyorum ( hiç sevmem bu arada ama iyi geliyor) . sonra ıslak saçlar sabun kokusuniyi geliyor, saçımı kurutup bir göz kalemi hafif makyaj ,sonra ne bileyim camları açıp bir nefes çekiyorum, iyi geliyor,

Allah yardımcın olsun vallahi çok zor Bi dönem inşallah tez zamanda ögrenir
Biliyorsun bu ay ben ne çektim 1.5 hafta afedersiniz gaz çıkaramadım pıt bile olmadı. Hem regl öncesi oldupu için vücut kapattı, hem kilo veremiyorum stresi,hem yediğim ekmek tarzı şeyler, iki gündür ekmek sürmüyorum ağzıma , wc işi de sinameki çayı iyi gelir gibi oldu normale döndüm gibi şu an
Moninin çayını dene istersen
Bende tarçın yoktu değiştirdim
1 sürahi su
2 dilim limon (biraz da sıktım içine)
Bir oarça zencefil
Sinameki yaprağı
Mthn83 Mthn83

Kendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorum
Canim kimse dört dörtlük değil...bazen kendimizi olduğu gibi kabul edip her halimize şükredip mutlu olmaya bakmaliyiz..motivasyonumuzu düşürmeyelim..güzel düşünelim güzel olsun

merhaba kızlar bugün diyetisyen randevum vardı malesef bu hafta sabitim bunda şükür bu kadar kortizon troit ve b vitamini ilaçlarına rağmen bunu başardığımada sevinir oldum ama diyetisyenim çok güzel inceldiğimi hatta bu hafta güzel kilo vermiş gibi duruyosun dedi ama tartıya çıkınca tartı öyle demedi :KK51:

Senin listeler benim kabusum oldu :KK43:
Bana da o liste sırası gelecek mi diye :KK43:
Sabahları bu liste ile tansiyonum düşüyor. O liste ile yataklara düşerim ben :KK70::KK70::KK70:
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı :KK43:

geçmiş olsun canım tansiyon önemli dikkat et doktora git ihmal etme

Kızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonra 💃💃💃💃💃 ça ça ça 😁😁😁😁🥳🥳🥳🥳🥳

Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin😁😁 80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum🙈 bilmiiimmmm💃💃

merhaba kızlar bugün diyetisyen randevum vardı malesef bu hafta sabitim bunda şükür bu kadar kortizon troit ve b vitamini ilaçlarına rağmen bunu başardığımada sevinir oldum ama diyetisyenim çok güzel inceldiğimi hatta bu hafta güzel kilo vermiş gibi duruyosun dedi ama tartıya çıkınca tartı öyle demedi :KK51:
Diyetisyende öle oluo canm o öle Bi sistem oluşturuyorki sadece yağdan veriosun oyuzden hemen tartıya eksi yansımıyor. 200 300 gr şeklinde gidiyor

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
Hosgeldin💃😊

mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Hoşgeldin aramiza..ilk sayfada kurallari oku canim..
Kızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonra 💃💃💃💃💃 ça ça ça 😁😁😁😁🥳🥳🥳🥳🥳

Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin😁😁 80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum🙈 bilmiiimmmm💃💃
hadi gözün aydin.. 😃

Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
Cok sevindim canım

Back
X