Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun vallahi çok zor Bi dönem inşallah tez zamanda ögrenirÇok çökük hissediyorum kendimi .
Bide wc eğitimine başladım ne saadet anlatamam daha tuvaleti siftahlayamadık
Allah yardimci n olsun canım kolay degilÇok çökük hissediyorum kendimi .
Bide wc eğitimine başladım ne saadet anlatamam daha tuvaleti siftahlayamadık
Bazen ben de öyle oluyorum canım. İnan var ya elim kolum kalkmıyor, öyle durumlarda nacizane bir duş alıyorum ( hiç sevmem bu arada ama iyi geliyor) . sonra ıslak saçlar sabun kokusuniyi geliyor, saçımı kurutup bir göz kalemi hafif makyaj ,sonra ne bileyim camları açıp bir nefes çekiyorum, iyi geliyor,Kendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorum
Biliyorsun bu ay ben ne çektim 1.5 hafta afedersiniz gaz çıkaramadım pıt bile olmadı. Hem regl öncesi oldupu için vücut kapattı, hem kilo veremiyorum stresi,hem yediğim ekmek tarzı şeyler, iki gündür ekmek sürmüyorum ağzıma , wc işi de sinameki çayı iyi gelir gibi oldu normale döndüm gibi şu anAllah yardımcın olsun vallahi çok zor Bi dönem inşallah tez zamanda ögrenir
Canim kimse dört dörtlük değil...bazen kendimizi olduğu gibi kabul edip her halimize şükredip mutlu olmaya bakmaliyiz..motivasyonumuzu düşürmeyelim..güzel düşünelim güzel olsunKendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorum
Senin listeler benim kabusum oldu
Bana da o liste sırası gelecek mi diye
Sabahları bu liste ile tansiyonum düşüyor. O liste ile yataklara düşerim ben
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı![]()
Diyetisyende öle oluo canm o öle Bi sistem oluşturuyorki sadece yağdan veriosun oyuzden hemen tartıya eksi yansımıyor. 200 300 gr şeklinde gidiyormerhaba kızlar bugün diyetisyen randevum vardı malesef bu hafta sabitim bunda şükür bu kadar kortizon troit ve b vitamini ilaçlarına rağmen bunu başardığımada sevinir oldum ama diyetisyenim çok güzel inceldiğimi hatta bu hafta güzel kilo vermiş gibi duruyosun dedi ama tartıya çıkınca tartı öyle demedi![]()
HosgeldinMerhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
Hoşbuldum teşekkürler:)Hosgeldin![]()
Hoşgeldin aramiza..ilk sayfada kurallari oku canim..Merhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
hadi gözün aydin..Kızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonraça ça ça
Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum
bilmiiimmmm
![]()
Sorun değil canım anladımYanlış alıntıladım pardonNergis 35 ☺
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
Cok sevindim canımmerhaba kızlar bugün diyetisyen randevum vardı malesef bu hafta sabitim bunda şükür bu kadar kortizon troit ve b vitamini ilaçlarına rağmen bunu başardığımada sevinir oldum ama diyetisyenim çok güzel inceldiğimi hatta bu hafta güzel kilo vermiş gibi duruyosun dedi ama tartıya çıkınca tartı öyle demedi![]()