- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208

Gerçi ben zaten ödemi attım 79 çıkmıştım 1.5 kg ödem varmış atrım onu şu anki halim yağ, olsun yakalım yağları yapacak bir şey yok, o yağları yaparken iyiyidi şimdi uğraş bakalım baby cat
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2600135 limonlu zencefilli sinamekili suyum hazır.hadi bakalım yeter artık be sallanmak yok, hızlı bir şekilde ödem atıyoruz, evim normal ama halıları kaldırıyorum spor olsun yerleri de vileda çubuğuyla değil kollarımla bezle sileceğim erisin artık yeteeeerrrrdellendim
Gerçi ben zaten ödemi attım 79 çıkmıştım 1.5 kg ödem varmış atrım onu şu anki halim yağ, olsun yakalım yağları yapacak bir şey yok, o yağları yaparken iyiyidi şimdi uğraş bakalım baby cat
Evet canımAaaa gercektenmikilo verimin nasıl peki canim
Hoşgeldin canımMerhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
Bende 69 u görmeyi çok istiyorumKızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonraça ça ça
Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum
bilmiiimmmm
![]()
HoşgeldinMerhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
Maşallah canım benide geçtin. Çöküşteyim hiç azmim hırsım yokKızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonraça ça ça
Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum
bilmiiimmmm
![]()
Amin canımBugün sabahtan başlayan bir moral bozukluğu ile aklım fikrim yiyeceklerde cokk zor tutuyorum kendimi bende işe sarayım diyorum adam Bi odada torun Bi odada hiç bir şey yapamıyorum allahımm sen yardım et bana![]()
Allah yardımcın olsun canımMaşallah canım benide geçtin. Çöküşteyim hiç azmim hırsım yok
Toplamam gerek ama nasıl bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım
Ben Dr. luk olduğumu düşünmüyorum. Çünkü tuzu sıfırladım. Vücut buna tepki veriyor. Diyeti de detoks. Birleşip kombo yaptılar bana.Belki artık bu rahatsızlığın vardir. Daha önce olmayabilir.. Doktora gittinmi
Sağ ol Ayşem. Şeker ile ilgileneceğim. O da bana mantıklı geliyor. Sürekli dilim damağım kuruyor.inşallah Ayşem bende çok inanıyorum
Sana o kadar katı liste vermez, kilon benden baya düşük çünkü.
şekerin de düşüyor olabilir, minik ara öğünler iyi gelecek belkide
aman çok sıkıntı şu tasiyon şeker oynaması, geçmiş olsun kuzum![]()
Evde pijama değil taytla dolaş. Arada aynanın önünden geçerken de bak kendine. Herhangi bir çıkıntı fazlalık olduğunda frenliyorsun. İnceldiği de de motive oluyorsun.Kendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorum
Allah kolaylık versin. Ben baya uğraştım. Yeter arık diye bez alıp bezledim. Çocuk o paketten 1tane bezi bile pisletmeden kendi kendine bıraktı. Ben sadece 1hafta boşu boşuna sinir krizi geçirdim. 1hafta boyunca 1 kere bile tuvalete yapmadı ya çocuk. Bezsizligin rahatlığına alıştıktan sonra bırakıyor. Sen sadece rahat ol. Eninde sonunda öğreniyorlar.Çok çökük hissediyorum kendimi .
Bide wc eğitimine başladım ne saadet anlatamam daha tuvaleti siftahlayamadık
çok abartmadan hemde lezzetli şeyler yiyerekHoşgeldin
Maşallah çok güzel gitmiş
Bana göre tuzu sıfırlamak bence çok yanlış. Vücudumuzun tuza ihtiyacı var ama yeteri kadar kullanılması lazım sadeceBen Dr. luk olduğumu düşünmüyorum. Çünkü tuzu sıfırladım. Vücut buna tepki veriyor. Diyeti de detoks. Birleşip kombo yaptılar bana.
Sağ ol Ayşem. Şeker ile ilgileneceğim. O da bana mantıklı geliyor. Sürekli dilim damağım kuruyor.
Evde pijama değil taytla dolaş. Arada aynanın önünden geçerken de bak kendine. Herhangi bir çıkıntı fazlalık olduğunda frenliyorsun. İnceldiği de de motive oluyorsun.
Bu sevgili arkadaşımservey 'in taktigiydi. Çok işe yarıyor.
Allah kolaylık versin. Ben baya uğraştım. Yeter arık diye bez alıp bezledim. Çocuk o paketten 1tane bezi bile pisletmeden kendi kendine bıraktı. Ben sadece 1hafta boşu boşuna sinir krizi geçirdim. 1hafta boyunca 1 kere bile tuvalete yapmadı ya çocuk. Bezsizligin rahatlığına alıştıktan sonra bırakıyor. Sen sadece rahat ol. Eninde sonunda öğreniyorlar.![]()
Bence büyütüyorsunuz canım surda yaza ne kaldı toparlan. Hepimizin hayatı 4 4 luk değil. Herkesin sorunları var ama bunu bedenimizden çıkardığımız yeter artık. Yeter kendimize yaptıklarımız bedenimize.Maşallah canım benide geçtin. Çöküşteyim hiç azmim hırsım yok
Sinemasının zararlarını da biliyor musun canım peki? Benim annem düzenli sinemaki kullanmaktan artık normal yolla tuvalete çıkamıyor. Onsuz yapamıyor asla.Evet canım
Bu beslenmeye geçtiğimden beri böyle.
Akşam salatama sinameki otu koyuyorum, hindistancevizi yağlı kahve içiyorum, yine fayda etmezse sinameki çayı içiyorum.
Kilo verimim sadece bu pazartesi 300 gr artı çıktı, diğer günler hep eksideydi
Evet canımSinemasının zararlarını da biliyor musun canım peki? Benim annem düzenli sinemaki kullanmaktan artık normal yolla tuvalete çıkamıyor. Onsuz yapamıyor asla.