• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_20200304_151455_369.jpg
limonlu zencefilli sinamekili suyum hazır.hadi bakalım yeter artık be sallanmak yok, hızlı bir şekilde ödem atıyoruz, evim normal ama halıları kaldırıyorum spor olsun yerleri de vileda çubuğuyla değil kollarımla bezle sileceğim erisin artık yeteeeerrrr:confused::confused:dellendim🙃
Gerçi ben zaten ödemi attım 79 çıkmıştım 1.5 kg ödem varmış atrım onu şu anki halim yağ, olsun yakalım yağları yapacak bir şey yok, o yağları yaparken iyiyidi şimdi uğraş bakalım baby cat

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2600135 limonlu zencefilli sinamekili suyum hazır.hadi bakalım yeter artık be sallanmak yok, hızlı bir şekilde ödem atıyoruz, evim normal ama halıları kaldırıyorum spor olsun yerleri de vileda çubuğuyla değil kollarımla bezle sileceğim erisin artık yeteeeerrrr:confused::confused:dellendim🙃
Gerçi ben zaten ödemi attım 79 çıkmıştım 1.5 kg ödem varmış atrım onu şu anki halim yağ, olsun yakalım yağları yapacak bir şey yok, o yağları yaparken iyiyidi şimdi uğraş bakalım baby cat
😁😁😁😁 Oyyy ehh yaglar sen nelere kadirsin git artık düş yakamızdan istenmedigin yerde ne işin var demi 😱 kolay gelsin sana canım

Aaaa gercektenmi🤦‍♀️ kilo verimin nasıl peki canim
Evet canım
Bu beslenmeye geçtiğimden beri böyle.
Akşam salatama sinameki otu koyuyorum, hindistancevizi yağlı kahve içiyorum, yine fayda etmezse sinameki çayı içiyorum.
Kilo verimim sadece bu pazartesi 300 gr artı çıktı, diğer günler hep eksideydi

Son düzenleme:
ben akşam yazamam bugünün özetini şimdi paylaşayım
şimdiye kadar sabah öğlen ve az evvel 3 yeşilçay içtim 2 lt su içtim
sabah 1 yumurta ve beyaz peynir yeşillik
arada yeşilçay
öğlen enginar ve ızgara tavuk pul biberli yoğurt
az evvel leblebi ve yeşilçay
akşama da kabuska yoğurt

öğlen25 dk tempolu yürüyüş yaptım

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
Hoşgeldin canım

Kızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonra 💃💃💃💃💃 ça ça ça 😁😁😁😁🥳🥳🥳🥳🥳

Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin😁😁 80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum🙈 bilmiiimmmm💃💃
Bende 69 u görmeyi çok istiyorum

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
Hoşgeldin
Maşallah çok güzel gitmiş

Kızlar tuvalete çıktım yürüyüşten sonra 💃💃💃💃💃 ça ça ça 😁😁😁😁🥳🥳🥳🥳🥳

Büyük ihtimal bağırsaklarım dolmuyor fazla yemediğim için. Malum önceden tıkabasa yemekten aliskin😁😁 80 ini gördüm şükür acaba cumaya kadar 79 u gorurmuyum🙈 bilmiiimmmm💃💃
Maşallah canım benide geçtin. Çöküşteyim hiç azmim hırsım yok

Bugün sabahtan başlayan bir moral bozukluğu ile aklım fikrim yiyeceklerde cokk zor tutuyorum kendimi bende işe sarayım diyorum adam Bi odada torun Bi odada hiç bir şey yapamıyorum allahımm sen yardım et bana 😭😭
Amin canım
Allah gönlüne ferahlık versin

Belki artık bu rahatsızlığın vardir. Daha önce olmayabilir.. Doktora gittinmi
Ben Dr. luk olduğumu düşünmüyorum. Çünkü tuzu sıfırladım. Vücut buna tepki veriyor. Diyeti de detoks. Birleşip kombo yaptılar bana. :KK43:
inşallah Ayşem bende çok inanıyorum :KK68:

Sana o kadar katı liste vermez, kilon benden baya düşük çünkü.:KK39:
şekerin de düşüyor olabilir, minik ara öğünler iyi gelecek belkide:KK60:
aman çok sıkıntı şu tasiyon şeker oynaması, geçmiş olsun kuzum:KK200:
Sağ ol Ayşem. Şeker ile ilgileneceğim. O da bana mantıklı geliyor. Sürekli dilim damağım kuruyor.
Kendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorum
Evde pijama değil taytla dolaş. Arada aynanın önünden geçerken de bak kendine. Herhangi bir çıkıntı fazlalık olduğunda frenliyorsun. İnceldiği de de motive oluyorsun.
Bu sevgili arkadaşım servey servey 'in taktigiydi. Çok işe yarıyor. ;)
Çok çökük hissediyorum kendimi .
Bide wc eğitimine başladım ne saadet anlatamam daha tuvaleti siftahlayamadık
Allah kolaylık versin. Ben baya uğraştım. Yeter arık diye bez alıp bezledim. Çocuk o paketten 1tane bezi bile pisletmeden kendi kendine bıraktı. Ben sadece 1hafta boşu boşuna sinir krizi geçirdim. 1hafta boyunca 1 kere bile tuvalete yapmadı ya çocuk. Bezsizligin rahatlığına alıştıktan sonra bırakıyor. Sen sadece rahat ol. Eninde sonunda öğreniyorlar. ;)

Ben Dr. luk olduğumu düşünmüyorum. Çünkü tuzu sıfırladım. Vücut buna tepki veriyor. Diyeti de detoks. Birleşip kombo yaptılar bana. :KK43:

Sağ ol Ayşem. Şeker ile ilgileneceğim. O da bana mantıklı geliyor. Sürekli dilim damağım kuruyor.

Evde pijama değil taytla dolaş. Arada aynanın önünden geçerken de bak kendine. Herhangi bir çıkıntı fazlalık olduğunda frenliyorsun. İnceldiği de de motive oluyorsun.
Bu sevgili arkadaşım servey servey 'in taktigiydi. Çok işe yarıyor. :KK66:

Allah kolaylık versin. Ben baya uğraştım. Yeter arık diye bez alıp bezledim. Çocuk o paketten 1tane bezi bile pisletmeden kendi kendine bıraktı. Ben sadece 1hafta boşu boşuna sinir krizi geçirdim. 1hafta boyunca 1 kere bile tuvalete yapmadı ya çocuk. Bezsizligin rahatlığına alıştıktan sonra bırakıyor. Sen sadece rahat ol. Eninde sonunda öğreniyorlar. :KK66:
Bana göre tuzu sıfırlamak bence çok yanlış. Vücudumuzun tuza ihtiyacı var ama yeteri kadar kullanılması lazım sadece

Maşallah canım benide geçtin. Çöküşteyim hiç azmim hırsım yok
Bence büyütüyorsunuz canım surda yaza ne kaldı toparlan. Hepimizin hayatı 4 4 luk değil. Herkesin sorunları var ama bunu bedenimizden çıkardığımız yeter artık. Yeter kendimize yaptıklarımız bedenimize.
Oyuzden toparlan bardağı dolu tarafından gör zevk almaya bak. Elimiz kolumuz sağlam okdar sukretmemiz gereken şeyler var burda say say bitmez

Evet canım
Bu beslenmeye geçtiğimden beri böyle.
Akşam salatama sinameki otu koyuyorum, hindistancevizi yağlı kahve içiyorum, yine fayda etmezse sinameki çayı içiyorum.
Kilo verimim sadece bu pazartesi 300 gr artı çıktı, diğer günler hep eksideydi
Sinemasının zararlarını da biliyor musun canım peki? Benim annem düzenli sinemaki kullanmaktan artık normal yolla tuvalete çıkamıyor. Onsuz yapamıyor asla.

Sinemasının zararlarını da biliyor musun canım peki? Benim annem düzenli sinemaki kullanmaktan artık normal yolla tuvalete çıkamıyor. Onsuz yapamıyor asla.
Evet canım
Wc normale dönene kadar hergün salatalara koyup yiyebilirsiniz diyor aidin salih. Bunda zarar yok.
Fayda etmediği zaman çayını yapıyorum, bu biraz sıkıntılı lakin yapacak bisey yok

Back
X